26 Haziran 2024 Çarşamba

14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"   13:48   DEVLET BAHÇELI`DEN SINAN ATEŞ DAVASı AÇıKLAMASı...   13:41   BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ VAKFı`NDAN TREVOR TIMM JULIAN ASSANGE SERBET BıRAKıLMASı SONRASı AÇıKLAMA YAPTı   13:31   DEVLET BAHÇELI, GRUP TOPLANTıSı SONRASı RAHATSıZLANDı   13:18   MHP`LI SEMIH IŞıKVER`DEN ELAZıĞ`DAKI ÇIMENTO FABRIKASıYLA İLGILI AÇıKLAMA   10:58   WIKILEAKS`IN KURUCUSU JULIAN ASSANGE ABD`YLE ANLAŞMA SONRASı SERBEST KALıYOR   10:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ’DAN KADıN KOLLARı GENEL KURUL SEÇIMI TEBRIK MESAJı   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, SıCAK HAVALARA KARŞı UYARDı   16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:26   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT`TEN İKTIDARıN DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıN AÇıKLAMALARıNA TEPKI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:55   DEM PARTI, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDA ZARAR GÖREN BÖLGELERIN AFET BÖLGESI İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   13:08   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIME GIDIYOR....   
 
     
   

Başkan Uçar; "Ortak paydamız Silifke’ye hizmettir"


Olağan İlçe kongresinin ardından çalışmalara hız veren CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda’yı ziyaret etti.

 

Tarih : 30 Kasım 2017 Perşembe 00:26   Okunma : 2702

Olağan İlçe kongresinin ardından çalışmalara hız veren CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda’yı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi olarak kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Bizler ilçe kongrelerimizi yeni tamamladık. Bu anlamda da bir ziyaret gerçekleştirdik. Her ne kadar siyasi olsak da bizim ortak paydamız Silifke’ye hizmet etmektir.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Silifke’de barışın, huzurun ve sevginin hâkim olması için birlik ve beraberlik içerisinde herkesin katkısının ve hizmetlerinin olduğunu açıklayan CHP’li Başkan Bünyamin Uçar, “CHP Silifke İlçe örgütü olarak kamu, kurum ve sivil toplum örgütleriyle gayet uyumlu bir şekilde çalışmakta, yaşadığımız kentimize ve halkımıza ortak akıl ilkeleriyle hizmetlerimizi sunmaktayız.

Silifke’miz insanlarıyla, tarihiyle ve doğal güzellikleriyle örnek bir hoşgörü kentidir. Düşüncelerimiz farklı olabilir, kimliklerimiz farklı olabilir, inançlarımız farklı olabilir, ama bizim kocaman bir ortak paydamız var. Söz konusu Silifke olduğunda herkes elini taşın altına değil, gövdesini taşın altına koymaya hazırdır.

Eğer biz bu ülkede veya yaşadığımız kentimizde demokrasimizi büyütmezsek, demokrasimizi geliştirmezsek, düşüncelerini insanların özgürce açıklayabildiği bir Türkiye’yi inşa edemezsek; emin olun bu ülkenin caddelerinde, bu kentin sokaklarında rahat gezemeyiz. Rahat gezmenin yolu, birbirimizi kucaklamanın yolu sorunlarını çözmek için bir araya gelerek dertleşmenin yolu kısacası her şey demokrasiden geçiyor. İşte bu nedenle ortak akıl paydasına ortak akıl ilkesine dün olduğu gibi bugünde önem vermekteyiz, vermeye de devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinin farkı ve özelliği de bundandır. Hizmetlerinizde ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum ”dedi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda’da yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, CHP İlçe Başkanı ve yönetimine başarılar diledi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke belediyesi, bünyamin uçar, chp silifke ilçe başkanlığı, mustafa turgut.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA