19 Nisan 2025 Cumartesi

14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı’nda Dikkat Çekti


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 9-12 Şubat’ta gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda yer aldı. Yerli ve yabancı katılımcılara Mersin’in doğal ve tarihi güzellikleri ile lezzetlerini tanıtan Büyükşehir Belediyesi’nin standını binlerce kişi ziyaret etti.

 

Tarih : 13 Şubat 2022 Pazar 19:09   Okunma : 1047

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 9-12 Şubat’ta gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda yer aldı. Yerli ve yabancı katılımcılara Mersin’in doğal ve tarihi güzellikleri ile lezzetlerini tanıtan Büyükşehir Belediyesi’nin standını binlerce kişi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kapılarını 25. kez açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Mersin Standı da ilgi çekti. Büyükşehir Belediyesi’nin standı 4 gün boyunca yerli ve yabancı binlerce katılımcı ziyaret etti.

AÇILIŞA MBB BAŞKANI SEÇER DE KATILDI

Pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen ve bu yıl 9 Şubat’ta kapılarını aralayan fuarın açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katıldı. Seçer, fuarı gezerken birçok katılımcıyı ve belediye başkanını da Mersin standında ağırladı. Büyükşehir’in standını birçok Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, gezgin ve televizyon programı sunucuları, ünlü şef ve aşçılar, gastronomi ve turizm sektörünün önemli isimleri ve turizm meraklıları ziyaret etti. Ziyaretçiler, VR Mersin deneyimi ile tanışırken, Mersin’e ait lezzetleri de tattı.

Teknolojik ve yenilikçi bir yapıda hazırlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi standı, birçok ziyaretçinin ilgisini çekti. Standı ziyaret eden bazı katılımcılar, VR Mersin platformunda sanal gerçeklik gözlüğü ile Mersin’in tarihi mekânları başta olmak üzere birçok noktayı gördü.

“STANDIMIZIN BÜYÜLEYİCİ ETKİSİ BÜTÜN KATILIMCILAR TARAFINDAN FARK EDİLDİ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, dolu dolu bir fuar geçirdiklerini ifade etti. Mersin standının yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Özdülger, “Standımızın büyüleyici etkisi bütün fuar katılımcıları tarafından fark edildi ve kulaktan kulağa yayılarak herkesin ilgi odağı oldu. Deneyim alanlarından çok etkilendiler. Aynı zamanda tabi Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki sunumumuz, duruşumuz, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Mersinimizin bu kalitesini, vizyonunu, güler yüzünü, yaklaşımını da en iyi şekilde ifade ettiğimiz için herkes tarafından fark edildik. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı” dedi.

“VİZYONUMUZU HERKESE GÖSTERMEKTEN BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ”

Özdülger, katılımcıların yorumlarının ve dönüşlerinin çok olumlu olduğunu da sözlerine ekledi. Bu durumun Mersin’in tanınırlığını artırma konusunda önemli olduğuna vurgu yapan Özdülger, “Çok yoğun bir katılım oldu. Çok olumlu dönüşler aldık; sevgiyle, merakla gelmek istediklerini ifade ettiler. Bu da bizim için kıymetli çünkü başta temel amacımız Mersin’i ulusal ve uluslararası düzeyde daha da bilinir kılmak. Buradan da yineliyoruz; Mersin’e gelsinler, bizlerin güler yüzünü bu güzel şehrimizde deneyimlesinler. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu çatının altında bulunmaktan, vizyonumuzu herkese göstermekten büyük gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“AYNISINI ŞANGHAY’DA GÖRMÜŞTÜM”

Kurduğu seyahat sitesinde deneyimlerini paylaşan Pınar Bulut, Mersin’in kendisi için çok farklı bir yer olduğunu belirterek, Mersin standını görmek için sabırsızlandığını belirtti. Bulut, “Bir kere çok aktiviteli ve etkileşimli bir stant olmuş. Aynısını Şanghay’da görmüştüm. Çinliler yapmıştı. Çinliler’den sonra siz akıl etmişsiniz. Çok etkili, çok harika olmuş. İki kez gitmiştim, ikisinde de hayran olmuştum. Mersin’e bir kez gelen ikinciye mutlaka özleyecektir” diye konuştu.

“MERSİN’DEYMİŞ GİBİ GEZEBİLİYORSUNUZ”

Mersin standını gezen seyahat influencerı Halil Bekar, VR Mersin deneyimini, “Çok güzel teknolojik şeyler yapılmış burada. 360° görsellerle Mersin’deymiş gibi gezebiliyorsunuz, çok hoşumuza gitti bu stant. Gerçekten üzerine düşünülmüş. Gelen insanları bayağı bir etkiliyor, beni de etkiledi. Gözlükle böyle gözüküyorsa yakından nasıldır merak ediyorum. Daha önce hiç Mersin’e gitmedim ama umarım en kısa zamanda ben de Mersin’de olurum” cümleleriyle aktardı.

Mersin standını ‘farklı’ kelimesiyle tanımlayan Arzu Ordaş, “Standı çok beğendim. Çok farklı bir kere. Diğer statlardan ayırıyor kendini. Deneyim muhteşemdi” dedi.

İstanbul Turizm Platformu’ndan katıldığını söyleyen Funda Kesici Ocak, VR Mersin uygulamasını farklı bulan katılımcılardan biri. Ocak, “Çok güzel bir deneyim yaşatıyor. Gitmeden merak uyandırıyor Mersin’e gelip görünmesi bakımından. Turizm için gayet güzel bir çalışma olmuş” dedi.

“HERKESİ MERSİN’E, O GÜZEL ŞEHRE, AKDENİZ’İN İNCİSİNİ GÖRMEYE BEKLERİZ”

VR Mersin uygulamasını oldukça ilginç bulduğunu ifade eden Gazeteci Güngör Yavuzaslan, “Bu uygulama çok müthiş bir şey. Şu anda Mersin’in doğal güzelliklerini, tarihini, denizini görüyorum. İnsanların aklında bir Mersin algısı oluyor, çok değişik bir sistem. Çekimleri de gayet iyi. Mersin Büyükşehir Belediyesi farklı bir uygulama yapmış. Bu da bir örnek olsun ülkemizin tanıtımı için. Herkesi Mersin’e, o güzel şehre, Akdeniz’in incisini görmeye bekleriz” diye konuştu.

Turizmci olduğu için pek çok fuara katıldığı ve daha önce de Mersin standını gezdiğini ifade eden Çağrı Ata, VR Mersin uygulamasını beğendiğini söyleyerek, “Mersin, Akdeniz çanağının en önemli, en değerli illerinden bir tanesi. Tarihi yerler gerek gastronomi anlamında gerek kültür anlamında tüm misafirlerin görmesi gereken bir lokasyon.  Çok güzel, çok değerli, çok kıymetli yerler. Hepsi keşfedilmeyi bekliyor aslında. Buradan tüm vatandaşlara Mersin’in muhakkak görmeleri gereken bir şehir olduğunu söyleyebilirim” dedi.

“ÇOK GÜZEL BİR YER. GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Mersin standını ziyaret eden Irak Türkmeni Esen Şeref Abdullah, VR Mersin deneyiminden sonra Mersin hakkında düşüncelerini, “Mersin’i gezdik 3 dakikada. Gerçekten çok güzel tarihi yerleri var. Heyecanlandım, çok güzel bir yer. Gitmeyi düşünüyorum” cümleleriyle anlattı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA