12 Haziran 2024 Çarşamba

13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ   20:05   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AYŞE ATEŞ`I KABUL ETTI   19:49   TTB: "ÖZEL HASTANELER YÖNETMELIĞI`NDE YER ALAN DÜZENLEMELERIN HAK KıSıTLAYıCı OLDUĞU BELIRTILEREK, DAVA AÇıLDı"   19:41   MERAL AKŞENER: ``TÜRKIYE`NIN HERHANGI BIR YERINDE HERHANGI BIR AMAÇLA BIR OFIS AÇMADıM``   19:35   24 OLUŞUMDAN “TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI”NE TEPKI: "LAIKLIK VE BILIM KARŞıTı YENI MÜFREDATı TÜMDEN REDDEDIYORUZ"  
 
     
   

Şimdi Destek Zamanı Mersin


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Koordinatörü Ender Ünlü, Flammes Carolo eşleşmesinin 17 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak rövanş maçında tribün desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanmak istiyoruz" dedi.

 

Tarih : 15 Şubat 2022 Salı 22:10   Okunma : 1119

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Koordinatörü Ender Ünlü, Flammes Carolo eşleşmesinin 17 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da oynanacak rövanş maçında tribün desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanmak istiyoruz" dedi.

İLK MAÇ SEYİRCİSİZ

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 16 turunda eşleşen ancak koronavirüs vakaları nedeniyle bir türlü karşılaşamayan Çukurova Basketbol-Flammes Carolo takımları, nihayet parkeye çıkıyor. Mersin'de oynanacak olan eşleşmenin iki maçına da Edip Buran Spor Salonu'nu ev sahipliği yapacak. Yarın 18.00'de başlayacak olan ilk mücadele, Flammes Carolo'nun iç saha avantajını yaşaması için seyircisiz oynanacak. Taraflar Perşembe günü ise rövanş için parkeye çıkacak. Taraftarlara açık olacak bu karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak.

Mersinli taraftarlara destek çağrısında bulunan Genel Koordinatör Ender Ünlü, "Kentimize sportif alandaki en büyük başarıları kazandırmak için yola çıktık. Bunun için de yıldız oyuncuları kadromuza kattık. Yönetimimiz, teknik ekibimiz ve sporcularımız, hedeflere ulaşmak için yoğun tempoyla çalışıyor. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu noktada Mersin halkına büyük görev düşüyor. Gernika maçında olduğu gibi dolu tribünler önünde, taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanmak istiyoruz. Perşembe günü taraftarlarımızı bu önemli maça bekliyoruz" diye konuştu.

Her iki mücadele de YouTube/FIBA üzerinden izlenebilecek. Müsabakalar sonucunda turu geçen ekip, Ukrayna temsilcisi BC Prometey'in rakibi olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA