29 Haziran 2024 Cumartesi

16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   12:55   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERI SENDIKASı`NıN "EĞITIM NÖBETI" 33`ÜNCÜ GÜNÜNDE...   
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL`DEN “İTİRAZIM VAR” PAYLAŞIMI: “SİZ ARTIK EZİLMEYE MAHKUM DEĞİLSİNİZ”


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu`nda Müslüm Gürses`in ölüm yıl dönümünde yaptığı konuşmayı, fonda çalan "İtirazım var" şarkısıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. Özel, o konuşmasında “Bizim de sizinle beraber itirazımız var bu düzen ve sizin itirazınızı önümüzdeki ilk seçimde hep birlikte duyuracak, mazlumların sesi olacağız. Siz artık ezilmeye mahkum değilsiniz” demişti.

 

Tarih : 8 Mart 2022 Salı 17:23   Okunma : 661

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu`nda Müslüm Gürses`in ölüm yıl dönümünde yaptığı konuşmayı, fonda çalan "İtirazım var" şarkısıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. Özel, o konuşmasında “Bizim de sizinle beraber itirazımız var bu düzen ve sizin itirazınızı önümüzdeki ilk seçimde hep birlikte duyuracak, mazlumların sesi olacağız. Siz artık ezilmeye mahkum değilsiniz” demişti.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Müslüm Gürses`in ölüm yıldönümü olan 3 Mart`ta TBMM Genel Kurulu`nda yaptığı konuşmayı, fonda çalan Gürses`in "İtirazım var" şarkısıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. Gürses`in yanı sıra sanayide çalışan işçiler, tarımla uğraşan çiftçi, sınava giren gençler ve ataması yapılmayan öğretmenlerin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ait görüntülere de paylaşılan videoda yer verildi.

Paylaşımında "İtirazım var" notunu düşen Özel TBMM`de şu konuşmayı yapmıştı:

“Sayın Başkanım, Müslüm Gürses Türkiye`de arabesk müziğin çok önemli bir ismiydi. Bugün ölümünün 9. yıldönümü. Sevenlerinin unutamadığı, şarkılarının dilden dile dolaştığı ve hasretle anıldığı bugünde biz de kendisini Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak anıyoruz. Onun çok şarkısı biliniyor ama herhalde bugünlerde `İtirazım var` şarkısı ile Müslüm Gürses`i hatırlamak son derece yerinde olacak. `Ben hep ezilmeye mahkum muyum ` diyen milyonların sesi o.

`Benim mutlulukla ne derdim var ki, bana bu dünyada cehennemi yaşatıyorlar` diyen milyonların sesi o. Hep ezilmeye mahkum olmayanlara, emekleri sömürülenlere, aldıkları eğitime rağmen atanamayanlara, atanmayanlara... Aldıkları eğitime, kazandıkları sınava rağmen mülakatta torpilli olmadıkları için TÜRGEV`lerin TÜGVA`ların listelerinde olmadıkları için elenenlere... Yoksulluk içinde gübresini alamadığı için toprağını ekemeyenlere, ayın sonunu getiremeyenlere, borcunu ödeyemeyenlere diyoruz ki:

Bizim de sizinle beraber itirazımız var bu düzen ve sizin itirazınızı önümüzdeki ilk seçimde hep birlikte duyuracak, mazlumların sesi olacağız. Siz artık ezilmeye mahkum değilsiniz!"

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA