28 Haziran 2024 Cuma

16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   12:55   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERI SENDIKASı`NıN "EĞITIM NÖBETI" 33`ÜNCÜ GÜNÜNDE...    12:25   CHP LIDERI ÖZEL, ERKEN SEÇIM İÇIN TARIH VERDI   11:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU 31 MART`TA GÖRDÜK"   10:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘ÇEVRE- İKLIM- ENERJI ÇALıŞTAYı`   09:33   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT ANKARA’DA ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   09:11   ÖZGÜR ÖZEL: “BIR BUÇUK YıL SONRA SEÇIM OLUR”   22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"  
 
     
   

"ÇUKUROVA`NIN SULTANLARI" PLAY OFF MAÇLARINA HAZIR


Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı`nın da yer aldığı play off maçları, 22 Mart`ta Bursa`da başlayacak. Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulubü Onursal Başkanı Soner Çetin, takım oyuncularına “Size güveniyoruz. Maçları kazanıp Adana`ya şampiyon olarak döneceğinize inanıyoruz” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2022 Çarşamba 23:40   Okunma : 365

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı`nın da yer aldığı play off maçları, 22 Mart`ta Bursa`da başlayacak. Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulubü Onursal Başkanı Soner Çetin, takım oyuncularına “Size güveniyoruz. Maçları kazanıp Adana`ya şampiyon olarak döneceğinize inanıyoruz” dedi.

Çukurova Belediyesi SK Kadın Voleybol Takımı, play off maçlarına 22 Mart`ta Bursa`da başlayacak. Tek devreli lig usulü oynanacak maçlarda ilk iki sırayı alacak takımlar ikinci etap play off oynamaya hak kazanacak. Diğer gruptan gelen iki takımla oluşan 4 takım da yine tek devreli lig usulü ile karşılaşacak ve iki takım Sultanlar Ligi`ne yükselecek. İkinci etap play off maçları 1 Nisan`da yine Bursa`da oynanacak.

Maçlar öncesinde takımın moralini yükseltmek için teknik heyet ve oyuncularla kahvaltıda buluşan Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulubü Onursal Başkanı Soner Çetin, sezon boyu iyi mücadele eden takımı kutladı. Çetin, "Genel olarak sevindik ama bazı maçlarda da üzüldük. Şimdi hepsi geride kaldı. Önümüzde 6 maç var. İnanıyorum ki bunların hepsini kazanacaksınız ve şampiyon olacaksınız. Adana`da önemli bir voleybol kitlesi oluştu. Tüm maçlarımızı dolu salonda oynadık. Sizlere güvendiğimiz için çıtayı yüksek tuttuk ve Sultan Ligi hedefimizi ilan ettik. Zaman bizi haklı çıkardı. Adana bu takımı bağrına bastı. Şimdi play off`a geldik. İnanıyorum ki Sultanlar Ligi`ne çıkacaksınız” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA