23 Eylül 2024 Pazartesi

16:10   BIRLEŞIK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU: "AÇLıK SıNıRı 21 BIN LIRAYA, YOKSULLUK SıNıRı 65 BIN 873 LIRAYA ÇıKTı"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   15:10   HKG DAVASı`NDA KARAR ÇıKTı   14:10   SINAN ATEŞ DAVASıNDA YENI BILIRKIŞI RAPORU AÇıKLANDı   14:05   KÖY OKULLARı MEZUNLARı, TAŞıMALı EĞITIM SISTEMINE TEPKI GÖSTERDI...   14:01   ÖZGÜR ÖZEL, TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı   13:50   AKDENIZ BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI TÜM RENKLERI BULUŞTURDU   13:23   SENARIST VE YAPıMCı TOMRIS GIRITLIOĞLU HAYATıNı KAYBETTI   12:39   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "SILIFKE OLARAK BIRLIK VE BERABERLIĞIMIZI KORUMALıYıZ"   12:32   ADALET BAKANı TUNÇ`TAN "NARIN GÜRAN" AÇıKLAMASı...   12:06   ENES GÜRAN`ıN KOLUNDAKI DIŞ IZLERIN KIME AIT OLDUĞU BELLI DEĞIL   11:51   YENIŞEHIR BELEDIYESI GÜZELLIK MERKEZLERINI DENETLEDI   11:34   38`INCI `ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI` SONA ERDI   11:27   POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ`ı ŞEHIT EDEN ŞÜPHELININ SILAHLı GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı   11:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIM BAŞKAN OLURSA OLSUN AMERIKA ILE ÜST DÜZEYLI DIYALOĞUMUZ DEĞIŞMEYECEK   11:01   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN YARıN İSTANBUL`DA TOPLANıYOR   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN `YAŞAMı SAHIPLEN DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN KAMPANYASı DEVAM EDIYOR   10:29   ÖZGÜR KARABAT: “VE BU DA OLDU. AKP EKONOMIK KRIZ IÇIN AÇıK AÇıK HALKı SUÇLAMAYA BAŞLADı”   10:25   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU`NA: "KADıNLARıN SAĞLıK VERILERI NEDEN BABALARıNA BILDIRILIYOR?"   10:15   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı  
 
     
   

Tarsus Briketçiler Odası’nda Erdal Turgut Başkanlığa Devam Edecek


Tarsus Briketçiler, Mermerciler ve Mozaikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurulunda Erdal Turgut ve ekibine güven oyu çıktı. Mevcut Başkan Erdal Turgut ile Arif Aksay’ın yarıştığı seçimlerde kullanılan 89 oydan 58 ini alan Turgut ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına

 

Tarih : 22 Ocak 2018 Pazartesi 17:03   Okunma : 1383

Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi hizmet binasında yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Başkanvekilleri Alper Deniz, Nesil Aydın, Birlik Denetim Kurulu Başkanı Erdoğan Yalçın, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Duran Şen, Tarsus Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Ateş, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Başkanvekili Amper Deniz getirilirken, divan heyetine ise Nesil Aydın, Erdoğan Yalçın, Duran Şen ve Mustafa Özen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası, oda başkanı Erdal Turgut tarafından açılış konuşması yapıldı ve çalışma raporu okundu. Birlik genel sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından Denetim Kurulu raporu ve gelecek dönem çalışma programı ve tahmini bütçenin okunup oybirliğiyle kabul edildi ve seçimlere geçildi.

Mevcut başkan Erdal Turgut ile Arif Aksay’ın listelerinin yarıştığı genel kurulda delegeler Erdal Turgut ve ekibinde karar kıldı. 89 oyun kullanıldığı genel kurulda Turgut 58 oyla yeniden iş başına getirilirken, diğer aday 31 oyda kaldı. Erdal Turgut Başkanlığındaki Tarsus Briketçiler, Mermerciler, Mozaikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Ramazan Cuci, Mehmet Cela Yıldız, Hali Yıldırım, Özkan Gülbahar, Hüseyin Kayaalp ve Osman Karakulak yönetim kurulu, Hilmi Özer, Ramazan Yıldırım ve Ali Keser denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  tarsus, briketçiler odası, erdal turgut, kurul

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA