29 Mayıs 2024 Çarşamba

12:21   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ: "SOKAK HAYVANLARıYLA İLGILI TASLAK MECLIS`E ULAŞTı"   10:31   AVUKATLAR ``CMK TARIFESINE`` TEPKILI   10:01   SOKAK HAYVANLARıNıN UYUTULMASı HAZıRLıĞıNA HAYVANSEVERLER TEPKILI   09:49   “MERSIN ATıK SU YÖNETIMI VE EKOLOJIK DENGE PROJESI” GÜÇLENIYOR   01:51   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN KARARıYLA MEB, TÜRKIYE MAARIF VAKFı`NA 2024 YıLıNDA 5 MILYAR 702 MILYON TL`YE KADAR KAYNAK AKTARABILECEK   23:45   SAFRANBOLU`DAKI OKULLARA "TASARRUF TEDBIRI" YAZıSı: "ÇAY MAKINELERINI KULLANMAYıN"   22:54   ÖZGÜR ÖZEL, AB ÜYESI ÜLKELERIN BÜYÜKELÇILERI ILE BIR ARAYA GELDI   21:52   İSIAS OTELI DAVASıNDA 4 KIŞI HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI... ADALET ARAYAN AILELER, "BU KARARı OLUMLU KARŞıLıYORUZ"   21:02   ODTÜ`DE ÖĞRENCILERIN DEVRIM STADYUMU`NDA YAPACAĞı ŞENLIĞI ENGELLEME ÇABASı CHP HEYETINE TAKıLDı   19:36   CHP`NIN "MESEM`LERDEKI IŞ CINAYETLER ARAŞTıRıLSıN" ÖNERISI AKP VE MHP MILLETVEKILLERININ OYLARıYLA REDDEDILDI   18:14   ALI MAHIR BAŞARıR: “ULAŞTıRMA BAKANı, BIR AYıBıNı AÇıKLAMAK IÇIN ÇOK DAHA BÜYÜK BIR AYıP YAPTıĞıNı ITIRAF ETTI”   18:11   KıLıÇDAROĞLU DEMIRTAŞ`ı ZIYARET ETTI: “DEMIRTAŞ DıŞARıDA OLSAYDı TERÖR OLAYLARı BITERDI”   17:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “İLK SEÇIMLERDE PARTIMIZI IKTIDARA TAŞıYACAĞıZ"   17:10   TBMM İLIÇ MADEN KAZASıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU`NA SUNUM YAPAN PROF. DR. CANDAN GÖKÇEOĞLU: "4. LIÇ FAZıNDA DAHA ÖNCE DE BIR KAYMA OLDU. BEN OLSAM BUNU DIDIKLERDIM"   16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı  
 
     
   

Silifke Belediyesinden 2. Çağla ve Kültür Şenlikleri..


Silifke Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Işıklı Mahallesinde ilki gerçekleştirilen Çağla Festivali ve Kültür Şenliklerinin bu yıl ikincisi düzenlenecek. 12 Mart Pazar günü yapılacak şenlikte, birbirinden hareketli şarkı ve türküleriyle Ankaralı Ayşe Dinçer sahne alacak.

 

Tarih : 22 Şubat 2017 Çarşamba 00:47   Okunma : 1816

Işıklı ile Çevre Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği ve Silifke Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan Çağla Festivalinin bu yılda Işıklı Orta Okulu Bahçesinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

“ŞENLİĞİMİZİN İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Yörenin tanıtımını ve kültürünü gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan festivalin ikincisini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Çağla Festivalimizi bu yıl daha coşkulu ve daha kapsamlı hale getirdik. Açılış konuşmalarıyla başlayan şenliğimizde stand gezileri, yarışmalar, yemek ikramı, Silifke Belediyemiz Halk Oyunları Grubunun gösterileri, Silifke Belediyemiz Tiyatro Topluluğunun gösterileri ve yine belediyemiz Fasıl grubunun muhteşem konseri var. Ayrıca bütün bu etkinliklerimizin hemen ardından yöre sakinlerimizin de yoğun talebi üzerine Ankaralı Ayşe Dinçer ses sanatçımızı halkımızla buluşturacağız. Umarım ki bu tür şenliklerimiz önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlara öncülük eder.

Böyle birlikteliklerimiz sayesinde yöremizi, tarım ürünlerimizi, doğal güzelliklerimizi, kültürümüzü ve sosyal yaşantımızı tüm dünyaya tanıtma imkânı buluyoruz. Bizim olan değerlerimiz nasıl bize sapasağlam geldiyse, bize düşen de bu değerlerimize sahip çıkıp, eksiltmeden, bilakis üzerine daha fazlasını koyarak geleceğe aktarmaktır. İlçemizin sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi, kısacası ‘merkez ve kırsalıyla daha yaşanılabilir bir Silifke’nin gerçekleşmesi’ hep hayalimiz, önceliğimiz ve hedefimiz olmuştur. Çağla Festivali ve Kültür Şenliklerimizin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“TÜM HALKIMIZI 2. ÇAĞLA FESTİVALİ VE KÜLTÜR ŞENLİKLERİNE BEKLİYORUZ”

Işıklı Mahallesi’nde böyle bir şenliğin ikinci kez düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Işıklı ve Çevre Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Zafer Can, “Mahallemiz tarihi ve doğal güzellikleriyle ilçemizin en önemli köyleri arasında yer almaktadır. Çağla meyvesi de en önemli geçim kaynaklarımız arasındadır. Yöremizi, tarım ürünlerimizi ve köyümüzün bütün güzelliklerini böyle şenliklerde tanıtmaya devam edeceğiz. Derneğimiz ve yöremiz insanlarıyla birlikte böylesi bir başarıya imza atan belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün halkımızı 12 Mart 2017 Pazar Günü Işıklı Ortaokulu bahçesine bekliyoruz” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, çağla festivali, anayasa, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA