29 Haziran 2024 Cumartesi

16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   12:55   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERI SENDIKASı`NıN "EĞITIM NÖBETI" 33`ÜNCÜ GÜNÜNDE...   
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ`NDEN RAMAZAN AYINDA EKMEK VE ETE İNDİRİM


Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek`te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL`den 75 kuruşa düşürüldü.

 

Tarih : 1 Nisan 2022 Cuma 16:49   Okunma : 643

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek`te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL`den 75 kuruşa düşürüldü.

Tarsus Belediyesi, artan hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların bütçesine Ramazan ayında destek olmak için bir dizi karar aldı. Buna göre, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek`te et ve ekmek fiyatlarında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL`den 75 kuruşa düşürüldü.an ayı boyunca Halk Ekmek`te 25 kuruş indirim yapılan 200 gram ekmek 75 kuruştan satışa sunuldu. Belediye, et fiyatında da indirime gitti.

UYGUN FİYATLI KALİTELİ ET

Tarsus Belediyesi`nden yapılan açıklamada, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede veteriner hekim kontrolünde hijyenik koşullarda yapılan kesimler yapıldığı belirtilerek, et ürünlerinin Ramazan ayı boyunca piyasanın altında fiyatla vatandaşlara satılacağı kaydedildi.

“TÜRKİYE`NİN EN UCUZ EKMEĞİNİ VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Tarsus`ta Türkiye`nin en ucuz ekmeğini vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Ramazan ayı için çalışmalarımızı tamamladık. Yüksek fiyatlar cep yakmaya devam ediyor. Tüm bunlara rağmen Türkiye`nin en ucuz ekmeğini vermekten dolayı mutluyuz. Fiyatların artışının başladığı ilk günden bu yana ekmek satışımız aynı fiyatla devam ediyor. Zam yapmıyor aksine indirime gidiyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımıza askıda ekmek uygulamamız sayesinde ücretsiz ekmek dağıtacağız” dedi.

“HALKIN PARASINI DA HALKA EŞİT BİR ŞEKİLDE DAĞITMAK GEREKİYOR”

Bozdoğan, et fiyatındaki indirimle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Halk Market, et market, ekmek fırınımızda da zaten piyasanın altında satış yapıyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla ekmekte olduğu gibi et fiyatlarını da indirdik. Ramazan ayı bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatında indirim yaparak 200 gr ekmeği 75 kuruş olarak belirledik. Şimdi et fiyatlarında da indirime gidiyoruz. Olabildiğince en düşük fiyata vereceğiz. Halkın parasını da halka eşit bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Benim bütün amacım bu. Önemli olan onların yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA