19 Nisan 2025 Cumartesi

14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR  
 
     
   

MESİN BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN AYI BOYUNCA GÜNDE 12 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ ULAŞTIRILACAK


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı`nın ilk gününde vatandaşların sofrasına iftarın ilk yemeğini ulaştırdı. Ramazan boyunca 13 ilçede devam edecek hizmetten günde 12 bin kişi faydalanacak. Her gün kavurma, pilav ve hurma iftar sofrasında yer alacak.

 

Tarih : 3 Nisan 2022 Pazar 11:12   Okunma : 879

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı`nın ilk gününde vatandaşların sofrasına iftarın ilk yemeğini ulaştırdı. Ramazan boyunca 13 ilçede devam edecek hizmetten günde 12 bin kişi faydalanacak. Her gün kavurma, pilav ve hurma iftar sofrasında yer alacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sosyal projelerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca sürecek yemek dağıtımlarını başlattı. İftarın ilk yemeğini vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir`in, Ramazan boyunca 13 ilçede devam edecek hizmetinden günlük 12 bin kişi yararlanacak.

12 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ YEMEK DAĞITIMI

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi`nin sürdürdüğü ücretsiz yemek dağıtımı, Ramazan`ın ilk gününde de birçok mahallede vatandaşlara ulaştırıldı. Bu hizmetle her gün kent genelinde belirlenen özellikle dezavantajlı mahallelerde günlük 12 bin kişiye ücretsiz yemek dağıtılacak. Ramazan boyunca her gün kavurma, pilav ve tatlıdan oluşan menü sofralarda yerini alacak.

Mobil Mutfak Tırı Ramazan Ayı boyunca Anamur ve Bozyazı ilçelerinde konuşlanacak. Tırda pişen yemekler iftar için vatandaşların evlerine ulaştırılacak. Büyükşehir`in yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşları önceleyerek yürüttüğü evlere yemek hizmeti ise Ramazan boyunca da devam edecek.

“GÜNDE 12 BİN KAP YEMEK 13 İLÇEDE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILACAK”

Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Özlem Yaşar, Ramazan Ayı`nda her gün binlerce vatandaşa ulaşacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“30 gün boyunca aşhanemizde hazırladığımız iftar yemeklerini Mersin genelinde bütün noktalara ulaştırmayı planlıyoruz. Merkezde merkez ekiplerimiz dağıtım yapacak. İlçelerde de Muhtarlık Dairesi`ne bağlı koordinasyon müdürlüklerimiz yemekleri vatandaşlarımıza ulaştıracak. Günde 12 bin kap yemek 13 ilçedeki vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Menümüzde kavurma, pilav ve hurma var. 30 gün boyunca aynı menüyü sunacağız. 30 gün boyunca Mersin`de bütün mahallelere girmeyi, mümkün olduğunca çok sayıda vatandaşımıza ulaşmayı planlıyoruz. Ramazan`da da herkesin yanında olmayı istiyoruz.”

“HAYIRLI RAMAZANLAR”

Turgutreis Mahallesi`nde ikamet eden Deniz Keklik, Büyükşehir ekiplerinin kapısını çalıp iftarlık yemekleri kendisine teslim ettiklerinde çok şaşırdığını belirterek, “Hayırlı Ramazanlar. Vahap Başkanımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Böyle bir imkân sağladığı için teşekkür ediyorum. Başarısının devamını diliyorum. Şaşırdım çünkü gerçekten böyle bir şey hiç almadım, gelmedi. O yüzden sizi görünce de sevindim” diye konuştu.

“YAPANA, GÖNDERENE, İLGİLENENE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bediha Susur ise iftar yemeği dağıtımından memnun olduğunu belirterek, “Çok teşekkür ediyoruz. Allah yerini doldursun. Yapana, gönderene, ilgilenene çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İFTARLIK YEMEKLER TARSUS`TA DA DAĞITILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesinde hazırlanan iftarlık yemekler, diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus`ta da Ramazan`ın ilk günü Gazipaşa, Bağlar ve Altaylılar Mahallelerinde dağıtıldı. Kavurma, pilav ve hurmadan oluşan iftarlık menüsü özel olarak paketlenerek, vatandaşlara ulaştırıldı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA