27 Eylül 2024 Cuma

17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   16:12   EŞI EMRAH ALA TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN MINE NUR ALA`NıN POLISLERIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLÜMLE TEHDIT EDILDIĞI ORTAYA ÇıKTı   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   15:11   İYİ PARTILI ZORLU`DAN BAKAN TEKIN`E: “30 BIN TEMIZLIK PERSONELI ALıNACAK AMA 54 BIN OKUL VAR. HER OKULA BIR GÖREVLI DÜŞMEKTE MIDIR?“   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   11:04   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ESNAFı DINLEMEYE DEVAM EDIYOR   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"   09:53   MERSIN`DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı`NıN YENI ADRESI, PIRÖMERLI MAHALLESI OLDU   09:21   GÜLCAN KıŞ, BAKAN ALI YERLIKAYA`YA SESLENDI   01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"   17:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "HAMAS`A BIR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK BAKMıYORUM"   16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"  
 
     
   

TÜRKİYE BAĞIMSIZ EMEKLİLER PLATFORMU ESKİŞEHİR ŞUBE BAŞKANI: EMEKLİLER DİBİN DİBİNE İNMİŞ DURUMDA


Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Eskişehir Şube Başkanı Aladdin Alçın, "Ülkemizde felaket bir ekonomik kriz yaşanıyor. Dibin dibine indi Türk lirası. Emekli arkadaşlarımız da dibin dibine inmiş durumda… Felaket bir pahalılık var. 2 bin 500 liraya bizim emekli arkadaşlarımızın geçinme ihtimali yok. Emekli arkadaşlarımız çocuklarıyla bir yere gidemiyor. Hatta torunlarının yanına gidemiyor” dedi.

 

Tarih : 17 Nisan 2022 Pazar 16:05   Okunma : 454

ÖZGE ZAİM

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Eskişehir Şube Başkanı Aladdin Alçın, "Ülkemizde felaket bir ekonomik kriz yaşanıyor. Dibin dibine indi Türk lirası. Emekli arkadaşlarımız da dibin dibine inmiş durumda… Felaket bir pahalılık var. 2 bin 500 liraya bizim emekli arkadaşlarımızın geçinme ihtimali yok. Emekli arkadaşlarımız çocuklarıyla bir yere gidemiyor. Hatta torunlarının yanına gidemiyor” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği ve Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu`nun Eskişehir şubeleri, İstanbul Maltepe`de 15 Mayıs`ta yapılacak olan ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar Mitingi` dolayısıyla bugün ortak bir basın toplantısı düzenledi.

“HEDEFİMİZ 5 MİLYON İNSAN”

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Maltepe`de 15 Mayıs`ta yapılacak mitinge ilişkin şunları söyledi:

“Bu mitinge en son 1 milyon 900 bin kişi katılmıştı. Bu sefer hedefimiz 5 milyon insanı oraya toparlayabilmek. Ortada bir haksızlık var, mağduriyet var. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza, bütün siyasi partilere ‘Bizden dinleyin` demiştik. Bunu gene Maltepe miting alanında sesimizi tek yürek olarak haykırmaya niyetliyiz. Bütün siyasi partilerin genel başkanları davet edildi. Genel başkanlar da katılım sağlayacak. Eskişehir olarak da belediyelerden, siyasi partilerden aldığımız desteklerle mitinge araçları ücretsiz olarak ayarlamaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi Hasan Polatkan Migros`un önünden sabah 07:30 civarı araçlarımızı konvoy halinde resmi izinler dahilinde kaldırmaya niyetlendik.”

"EMEKLİLER TORUNLARININ YANINA GİDEMİYOR"

Emeklilerin sorunlarına değinen Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Eskişehir Şube Başkanı Aladdin Alçın ise şöyle konuştu:

“Ülkemizde felaket bir ekonomik kriz yaşanıyor. Dibin dibine indi Türk lirası. Dedikleri gibi, emekli arkadaşlarımız da dibin dibine inmiş durumda. Bugün bin 500 lira civarında emekli aylığı bağlanmış olan insanlar var. Bunu şu anki iktidar 2 bin 500 liraya çıkardı. Çok felaket bir durum. Bugün elektrik parası 300 lira-500 lira arasında geliyor. Doğal gaz parası 600 ile 700 arasında geliyor. Gıda fiyatları zaten uçmuş vaziyette. Felaket bir pahalılık var. 2 bin 500 liraya bizim emekli arkadaşlarımızın geçinme ihtimali yok. Emekli arkadaşlarımız çocuklarıyla bir yere gidemiyor. Hatta torunlarının yanına gidemiyor. Dışarıda oturup bir sosyal faaliyet yapamıyorlar.”

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

  • EYT BAŞKANI MUSTAFA KARA KONUŞMALAR
  • TÜRKİYE BAĞIMSIZ EMEKLİLER PLATFORMU ŞUBE BAŞKANI ALADDİN ALÇIN KONUŞMALAR 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA