1 Temmuz 2024 Pazartesi

09:55   MARMARIS BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜ: “ORMANLARA GÖZÜMÜZ GIBI BAKMALıYıZ”   09:49   ECE OCAKDAN`ıN ANNESI "İNTIHAR" DENILEREK DOSYASı KAPATıLAN KıZı IÇIN ADALET BEKLIYOR   09:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÖZEL BIREYLER IÇIN ETKINLIK   09:42   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "ESKI ÜLKÜ OCAKLARı GENEL BAŞKANı SINAN ATEŞ SUIKASTI DAVASıNı SINCAN`DA TAKIP EDIYORUZ"   09:41   SINAN ATEŞ DAVASı BAŞLADı... SIYASILERIN DE IZLEDIĞI DURUŞMAYA AYŞE ATEŞ ÇELIK YELEKLE GELDI   09:24   KAYSERI`DEKI ÇOCUK ISTISMARı... AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANLıĞı: "BAKANLıK OLARAK DAVA SÜRECINE MÜDAHIL OLARAK, SUÇLUNUN EN AĞıR CEZAYı ALMASıNıN YAKıN TAKIPÇISI OLACAĞıZ"   09:24   AMELIYATLı BACAĞıYLA ANKARA`DAN GEBZE`YE “GEÇINEMIYORUZ” MITINGINE GELEN YURTTAŞ: “DILENCIDEN NE FARKıM VAR? BIR EL AÇMADıM SADECE”   09:15   SENDIKA, DERNEK VE FEDERASYON TEMSILCILERI, CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGINDE ANKA`YA KONUŞTU: “BIR KESIME KıYAK YAPıLıRKEN BIR KESIME IKINCI SıNıF VATANDAŞ MUAMELESI YAPıLDı”   08:58   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı BAŞLıYOR... DURUŞMANıN YAPıLACAĞı SINCAN CEZA İNFAZ KURUMLARı KAMPÜSÜ`NDE YOĞUN GÜVENLIK ÖNLEMLERI ALıNDı   01:36   RESMI GAZETE`DE CUMHURBAŞKANı KARARı`NA ILIŞKIN DÜZELTME YAYıMLANDı   01:23   2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA İSPANYA VE İNGILTERE ÇEYREK FINALE YÜKSELDI   01:02   KAYSERI VALILIĞI`NDEN ÇOCUK ISTISMARı AÇıKLAMASı: “BIR KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı”   23:33   AYŞE ATEŞ: “YARıN IKI KıZıMıN PARKTA, BAHÇEDE ARKADAŞLARıYLA OYUN OYNAMA, INSAN GIBI YAŞAMA HAKKıNı GERI ALMAK IÇIN VERECEĞIM HUKUK MÜCADELESININ ILK GÜNÜ”   22:36   LARA TURIZM BÖLGESINDEKI ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:19   ÖZGÜR ÖZEL, KOCAELI`NIN EN YAŞLı CHP ÜYESI ŞABAN ÖZKANLı`Yı EVINDE ZIYARET ETTI   20:22   ÖZGÜR ÖZEL: “EY RECEP TAYYIP ERDOĞAN, EY DEVLET BAHÇELI, EY CUMHUR İTTIFAKı. GEBZE`YI DUY. YA GEÇIM, YA SEÇIM”   19:48   BURSA`NıN NILÜFER ILÇESINDE ORMAN YANGıNı   19:28   KıLıÇDAROĞLU`NDAN SINAN OĞAN`A SERT YANıT: "SANA BıRAK ÜÇ BAKANLıK VE CUMHURBAŞKANLıĞı YARDıMCıLıĞı VERMEYI, BOYATMAK IÇIN AYAKKABıLARıMı BILE VERMEM"   18:46   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIMINI SOL ITTIFAK KAZANDı   18:17   TORBALı`DAKI PATLAMA... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY AÇıKLAMA YAPTı  
 
     
   

MAHKEMEDEN GALATASARAY KONGRESİNE TEDBİR KARARI


İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Spor Kulübü`nün 30 Nisan`da yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı için ihtiyati tedbir kararı verdi.

 

Tarih : 19 Nisan 2022 Salı 14:20   Okunma : 641

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Spor Kulübü`nün 30 Nisan`da yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı için ihtiyati tedbir kararı verdi.

İstanbul Valiliği, Galatasaray`ın mali olağan genel kurul toplantısında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. 

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, valiliğin başvurusu üzerine Galatasaray`ın 30 Nisan`da yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı için ihtiyati tedbir kararı verdi.

SEÇİM EN ERKEN MAYIS AYINDA YAPILABİLECEK

Bu durumda, Galatasaray`da başkanlık seçimi 30 Nisan`da yapılamayacak. Seçimin olması için mevcut Başkan Burak Elmas`ın istifa etmesi gerekiyor. Tüzüğe göre istifanın ardından genel kurul 1 ay içinde toplanarak seçime gidebilecek.  Bu durumda seçim en erken mayıs ayında yapılabilecek.

Burak Elmas`ın idari yönden ibra edilmediği genel kurul toplantısının ardından seçim kararı alınmış, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk aday olmuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA