23 Eylül 2024 Pazartesi

16:25   EGE DENIZI`NDE PEŞ PEŞE IKI DEPREM   16:21   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL, SANAL BAHIS ÇETELERIYLE MÜCADELE İÇIN İLK ADıMı ATTı   16:04   METEOROLOJI`DEN YENI UYARı... 11 ILDE KUVVETLI YAĞıŞ BEKLENIYOR   15:52   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı GÖÇ İDARESI BAŞKANLıĞı DENETIM RAPORU: “TAŞıNMAZLARA YAPıLAN DEĞER ARTıRıCı HARCAMALARıN ILGILI TAŞıNMAZıN MALIYETINE EKLENMEDIĞI TESPIT EDILDI”   15:49   SAYıŞTAY: VAKıF YÜKSEKÖĞRETIM KURUMLARıNDA ÜCRETSIZ OKUTULMASı GEREKEN ASGARI LISANS ÜSTÜ ÖĞRENCI SAYıSıNA YÖKSİS ÜZERINDEN ULAŞıLAMıYOR   15:34   UTKU ÇAKıRÖZER: OKULDA TEMIZLIK EMEK SÖMÜRÜSÜYLE DEĞIL, KADROLU PERSONEL ILE SAĞLANıR. EVLATLARıMıZ VE ÖĞRETMENLERIMIZIN SAĞLıĞı RISK ALTıNDA   15:10   SAYıŞTAY TESPIT ETTI: "ÇALıŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLıĞı, IŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI KONULARıNDA `ORANTıSıZ ILETIŞIM` KURDU"   15:10   SAYıŞTAY TESPIT ETTI: "ÇALıŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLıĞı, IŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI KONULARıNDA `ORANTıSıZ ILETIŞIM` KURDU"   14:51   ÖZGÜR ÖZEL: “SÖZLEŞMELI ERIMIZ MAŞALLAH ABAKAY`A ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM”   14:44   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA TEPKI: ``ÇOCUKLAR UYURKEN SUSULUR, ÖLÜRKEN DEĞIL``   14:33   CHP MERSIN MILLETVEKILI DINÇER: "TASARRUF TEDBIRLERI ADı ALTıNDA ÖNCE IŞÇININ, ARDıNDAN DA ÇOCUKLARıN SERVIS HAKKıNı ELINDEN ALDıNıZ"   14:06   İRAN`DA KÖMÜR MADENINDE MEYDANA GELEN PATLAMADA EN AZ 51 KIŞI ÖLDÜ   14:01   SAYıŞTAY: ``HAZINE GARANTILI DıŞ KREDI KULLANAN KAMU KURUM VE KURULUŞLARıNıN ÖDEDIĞI KUR FARKı 17 MILYAR 887 MILYON 301 BIN 403 TL OLDU``   13:27   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı MSB DENETIM RAPORU: ``AFAD`ıN, MSB`DEN TALEP ETTIĞI HAVA ARAÇLARıNıN 4 MILYON LIRALıK UÇUŞ MALIYETI MSB`YE AKTARıLMADı``   13:14   EGE DENIZI`NDE DEPREM   13:11   DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU: “3 EKIM`DE ANKARA`DA KITLESEL MITING YAPACAĞıZ”   13:10   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER MAŞALLAH ABAKAY ŞEHIT OLDU   13:04   CHP`LI BÜLBÜL, ZEYTIN ÜRETICISININ SORUNLARıNA DIKKATI ÇEKTI: “ÜRETIM MALIYETLERI YÜZDE YÜZ ARTTı, ZEYTIN ALıM FIYATLARı GERILEDI”   12:57   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı GENÇLIK VE SPOR BAKANLıĞı DENETIM RAPORU: "YURTLARDAKI ÖZEL IŞLETMELERDEKI IŞLETICI SEÇIMINDE GENEL MÜDÜR`ÜN TAKDIR HAKKı PUANı BELIRLEYICI"   12:39   ERDOĞAN TOPRAK: “ERDOĞAN, HÜDA PAR`A ANAYASA`NıN 4. MADDESIYLE SORUNLARı OLMADıĞıNı SÖYLEMEKLE YETINIYOR”  
 
     
   

Poşlu Belediye İle Can Buluyor


71 mahallenin her caddesini adım adım arşınlayarak tarihinde almadıkları hizmetleri götürmeye devam eden Erdemli Belediyesi, şimdi de Poşlu Mahallesi’nde hizmet hamlesi başlattı. Erdemli’yi nakış nakış işleyen kırsal alanlarda başlattığı hizmet maratonuna tam gaz devam eden Erdemli Belediyesi ‘asfal

 

Tarih : 8 Mart 2018 Perşembe 22:44   Okunma : 1150

Erdemli’yi nakış nakış işlediklerini ihtiyacı olan bölgelere anında hizmet götürmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şu an Erdemli Belediyesi’nin asfaltlama hizmeti konusunda en başarılı belediyeler arasında olduğunu ifade eden Başkan Tollu, 2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 49 köy ve 10 beldede tüm eksikleri gidermeye devam ettiklerinin altını çizdi. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan eşit hizmet ilkesiyle hareket ederek, çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Tollu, ne söz verdilerse yerine getirmeye devam ettiklerini kaydetti.

‘’BAŞKAN TOLLU’DAN MEMNUNUZ’’

Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Poşlu Mahallesi sakinleri ise belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaştılar. Belediyenin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını anlatan mahalliler, “Erdemli’nin dört bir tarafında yapılan çalışmaları ilgiyle takip ediyoruz. Kendi mahallemizde de hizmet almanın sevincini yaşıyoruz. Yollarımızın yapılmasıyla rahat bir nefes alacağız. Belediye bahane üretmiyor, hizmete devam ediyor. Başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz”  açıklaması yaptılar. Erdemli Belediyesi tarafından Poşlu Mahallesi adına tüm isteklerinin karşılandığını anlatan mahalliler, çalışanlarının kendileri ile istişare halinde olduğunu değinerek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

ASFALT HİZMETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Bu bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, bir yandan hızlı bir şekilde asfaltlama işlemine hazır hale getirilmiş yolların asfaltlanmasının yapılacağını, diğer yandan da yol açma sıkıştırma ve genişletme çalışmalarına devam edildiğini bildirdiler. Yapılan açıklamaların devamında; kış sezonunda belediyenin asfaltlama hizmeti için alt yapı hazırlığı yaptığını ve şimdi de altyapısı yapılan bu yerlerin asfaltlanmasına başlanacağı ifade edildi. Ayrıca bu yaz özellikle de köylerde asfaltsız yer kalmayacağının altı çizildi.

Paylaş :
Etiketler :  mükerrem tollu, erdemli belediyesi, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA