18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ 23 NİSAN FUTBOL TURNUVASININ KAZANANLARI KUPALARINI ALDI


Akdeniz Belediyesi’nin; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla organize ettiği 23 Nisan Futbol Turnuvası, final maçlarının ardından gerçekleşen kupa ve ödül töreniyle sona erdi. Akdeniz ilçe genelinde 12 futbol takımının yarıştığı özel turnuvanın final maçları sonunda, Mersin Demir Spor 1’inci; Akdeniz Belediye Spor 2’nci; Mersin Çelik Spor 3’üncü; Çay Çilek Spor ise 4’üncü oldu.

 

Tarih : 26 Nisan 2022 Salı 15:07   Okunma : 544

Akdeniz Belediyesi’nin; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla organize ettiği 23 Nisan Futbol Turnuvası, final maçlarının ardından gerçekleşen kupa ve ödül töreniyle sona erdi. Akdeniz ilçe genelinde 12 futbol takımının yarıştığı özel turnuvanın final maçları sonunda, Mersin Demir Spor 1’inci;  Akdeniz Belediye Spor 2’nci; Mersin Çelik Spor 3’üncü; Çay Çilek Spor ise 4’üncü oldu.

Akdeniz ilçesinde mücadele veren futbol kulüplerinin U-10, U-11 ve U-12 yaş gruplarının katıldığı 23 Nisan Futbol Turnuvası’nın final maçları ve ödül töreni, Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Futbol Sahası’nda düzenlendi. Törene, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Mesut Bilir ve Mersin İdman Yurdu’nun efsane futbolcularından Ayhan Öz katıldı.

Başkan Gültak; “Gençlerimize ve çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz”

Turnuvanın ödül törenine katılan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çocuklar ve gençler için yeni spor tesisleri yaptıklarını, mevcut tesisleri de yenilediklerini anlattı. Başkan Gültak, “Merkezde, şu an içinde olduğumuz tesis gibi 4 tane tesisi bitirdik. Yakın zamanda, gençlerimizin üniversite sınavına hazırlanacağı Yılmaz Güney Gençlik Merkezi’ni de bitireceğiz. Burada, Akdeniz’in ilk yarı olimpik bir yüzme havuzu ve aquapark da olacak. Çocuklarımızın gidebileceği bir havuzları dahi bugüne dek yoktu. Orada çocuklarımız ücretsiz yüzme kursları alacak” dedi.

“Çocuklarımızı, diledikleri lise ve üniversite hayallerine kavuşturuyoruz”

Eğitim sürecine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Gültak, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize yatırım yapıyoruz, yatırım yapmaya da devam edeceğiz Metropol gökdelen binasında hizmete açtığımız ücretsiz Etüt Merkezi’nin yanı sıra, Eğitim Akademisi portalımız ile eğitimde fırsat eşitliği sağlıyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı hayalini kurdukları üniversite ve liselere kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Turnuvaya katılan takımlara, teknik adamlara, hakemlere ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcilerine teşekkür eden Başkan Gültak, turnuvada dereceye giren takım oyuncularını tebrik etti. Konuşmasının ardından Başkan Gültak, final maçlarını yöneten hakemlere madalyalarını takdim etti. Akdeniz Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvası, ilk 4’e giren futbolcular ve antrenörlere kupa ve ödül takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA