2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

ANTALYALI KADIN ÇİFTÇİDEN AKŞENER`E: “SEN BİZİM UMUDUMUZSUN; LÜTFEN SESİMİZ OL, HER ŞEYİMİZ OL MERAL HANIM"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için geldiği Antalya`da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası`nın (ATSO) Girişimci Kadınlar Yarışması`nda ‘yılın girişimci kadını` seçilen Havva Taşbaş, Akşener`e, “Sen bizim umudumuzsun; lütfen sesimiz ol, her şeyimiz ol Meral Hanım” dedi.

 

Tarih : 29 Nisan 2022 Cuma 12:41   Okunma : 585

MUSTAFA KARABIYIK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için geldiği Antalya`da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası`nın (ATSO) Girişimci Kadınlar Yarışması`nda ‘yılın girişimci kadını` seçilen Havva Taşbaş, Akşener`e, “Sen bizim umudumuzsun; lütfen sesimiz ol, her şeyimiz ol Meral Hanım” dedi.

Meral Akşener, dün Antalya`nın ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Akşener, ATSO`nun Girişimci Kadınlar Yarışması`nda, 2016 yılında zeytin işleme fabrikasıyla ‘yılın girişimci kadını` seçilen Havva Taşbaş`la da sohbet etti.

“LÜTFEN SESİMİZ OL, HER ŞEYİMİZ OL”

Havva Taşbaş, Akşener`e, “Antalya girişimcisiyim, birinci geldim. Tırnaklarımla geldim. Temizlik şirketi kurdum. Sonra fabrika kurdum. Şimdi çiftçiyim. Gübre alamıyoruz. 25 kiloluk gübre bin 200 liraya çıktı. Ben, gübreyi bir tarafıma aldım, kucağıma da para; dedim ‘bundan daha ağır`. Verirken ağladım. Çiftçi gübre dökemedi. Bütün Antalya çiftçilerinin sana selamı var. ‘Meral Akşener`e duyur bunu` dediler. Selam gönderdiler. Sen bizim umudumuzsun; lütfen sesimiz ol, her şeyimiz ol Meral Hanım” dedi.

“ATATÜRK`TEN SONRA DEVAM EDECEK LİDERİMİZ”

Akşener`e kendisini ilk kez Anıtkabir`de gördüğünü anlatan Taşbaş, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ben, seni Anıtkabir`de, mozolenin önünde Atatürk`e böyle saygı duruşunda durdun ya o zaman o kadar sevdim ki. ‘Allah`ım, Atatürk`ten sonra devam edecek liderimiz bu` dedim. ‘Allah güç kuvvet ersin` dedim o gün sana. Ağlamıştım hatırlıyor musun? Hep arkandayım. Allah sana güç kuvvet versin.  Hastalanma ne olursun. Kendine çok iyi bak. Sen bizim umudumuzsun Meral Hanım.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA