23 Haziran 2024 Pazar

16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:04   GAZETECI CÜNEYT ARCAYÜREK VEFATıNıN DOKUZUNCU YıL DÖNÜMÜNDE MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı   12:06   TBMM, BAYRAM TATILININ ARDıNDAN MESAIYE BAŞLıYOR...   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, SILIFKELI YURTTAŞLARLA BULUŞTU   15:10   KESK`TEN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"   11:36   İSTANBUL BAROSU, AMASYA GENELGESI`NIN 105. YıL DÖNÜMÜNÜ KUTLADı: BAĞıMSıZLıK MIRASıNıN YıLMAZ TAKIPÇISI OLMAYı SÜRDÜRECEĞIZ   11:20   AYHAN BARUT, KOZAN`DA ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEDI: "TÜM TARıM ALANLARı NEREDEYSE TAMAMEN KURUDU"   11:20   KıZıLHAÇ`ıN GAZZE OFISINE SALDıRı: EN AZ 22 KIŞI ÖLDÜ   10:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ŞEHIT PIYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET ALI HOROZ`UN AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   10:37   VANSPOR`DA GERGIN KONGRE   10:27   BILECIK`TE DEFINE ARAYAN KAÇAK AVCıLAR KAZDıKLARı ÇUKURDA ÖLÜ BULUNDU  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI


Başkan Yılmaz;Annelere Verebileceğimiz En Güzel Hediye, Mutluluk ve Güven İçinde Yaşayabilecekleri Bir Dünya”

 

Tarih : 7 Mayıs 2022 Cumartesi 10:20   Okunma : 574

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Türk milletinin nice kahramanlık destanlarında; fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatlarının izi olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; “Bizi biz yapan değerleri gelecek nesillere taşıyan anneler, karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdır. Onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir” dedi.

“Annelere verebileceğimiz en güzel hediye, huzur, mutluluk ve güven içinde yaşayabilecekleri bir dünya” diyen Başkan Yılmaz; “Başta şehit annelerimiz olmak üzere, kıymetli eşimin, tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde hisseden tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Göreve gelir gelmez Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) tarafından hazırlanan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitlik Şartı’nı imzaladıklarını da hatırlatan Başkan Yılmaz; “Kadınların iş hayatındaki adımlarını hızlandıran 46 branştaki Teknik ve Mesleki Eğitim kurslarımız (TORTEK), psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmeti verdiğimiz Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimiz, Kariyer Merkezimiz, ücretsiz düzenlediğimiz kültür, sanat, spor kurslarımız ve birçok projemizle kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Çünkü biz büyük bir aileyiz.  Kadınlara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. Gelecek nesillere daha güzel bir Toroslar, Mersin ve Türkiye bırakacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA