16 Eylül 2025 Salı

10:03   MERCEK’TE LEZZETLI BIR GELECEK: MERSIN’DE AŞÇıLıK HAYALLERI GERÇEK OLUYOR   23:39   ADLIYEDE DEVRIM GIBI AÇıLıŞ: MERSIN BAROSU’NDAN AVUKATLARA DIJITAL VE FIZIKSEL KONFOR   23:37   MERSIN MARINA’DA TARIH YAZıLDı: 12 DEV ADAMA SAHILDEN DESTEK!   23:35   TOROSLAR’DA YENI EĞITIM YıLıNA COŞKULU BAŞLANGıÇ   23:32   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: 270 KIŞILIK EKIPLE 65 MAHALLEDE 7/24 HIZMET!   22:59   MERSIN’DE TOPRAK KAZANıYOR, İNCIRLE GELECEK YEŞERIYOR!   22:25   ZEYTIN KıYıMı BAŞLADı: AKBELEN’DE DIRENIŞ ÇAĞRıSı!   20:10   SILIFKE CEMIL SUNGUR’A GÖZYAŞLARıYLA VEDA ETTI: BIR DEĞER SESSIZCE UĞURLANDı   11:50   TANDOĞAN’DA TARIH YAZıLDı: CHP’DEN VESAYETE KARŞı DEMOKRASI MANIFESTOSU   11:41   CHP KURULTAYı DAVASı BIR KEZ DAHA ERTELENDI   11:10   MESKİ’DEN ERDEMLI’YE ALTYAPı VE ASFALT ATAĞı: KARGıPıNARı YEPYENI YOL AĞıNA KAVUŞTU   21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”  
 
     
   

DAVUTOĞLU`NUN DİNLEDİĞİ ADIYAMANLI: “YOK ETTİ BİZİ, YOK. EKMEK 3 LİRA OLDU. VALLAHİ OLMUYOR”


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`nun Adıyaman`da dinlediği bir yurttaş; “Yeter, yeter bıçağı çıkartacağım, kemiğe dayanmıştır. Yok etti bizi, yok. Bugün Adıyaman`da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsaydı intihar ederdik. Vallahi olmuyor” dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2022 Cuma 19:40   Okunma : 899

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`nun Adıyaman`da dinlediği bir yurttaş; “Yeter, yeter bıçağı çıkartacağım, kemiğe dayanmıştır. Yok etti bizi, yok. Bugün Adıyaman`da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsaydı intihar ederdik. Vallahi olmuyor” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adıyaman`da yurttaşların yaşadıkları ekonomik sıkıntılarını anlattıkları bir video yayınladı. Davutoğlu videoyu, “Ey bir eli balda, bir eli manda yoğurdunda olan efendiler! Adıyaman`dan yükselen feryadı duyun ve utanın” notuyla sosyal medya hesabında paylaştı.

“ONLARIN HESABINI SORACAĞIZ”

Videoda, bir Adıyamanlının Davutoğlu`na sarılıp ağladığı görüldü. Davutoğlu, yurttaşa, “Sizin hakkınızı hukukunuzu 3-5 tane yolsuz adama yedirdiler. Biz onların hesabını soracağız ve size hakkınızı geri getireceğiz” dedi.

“DİNİMİZDE YASAL OLSAYDI İNTİHAR EDERDİK”

Bir başka yurttaş ise Davutoğlu`na şunları söyledi:

“Yeter, yeter bıçağı çıkartacağım, kemiğe dayanmıştır. Yok etti bizi, yok! Bugün Adıyaman`da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsaydı intihar ederdik. Vallahi olmuyor. Yeter artık, bunlardan tiksindik. Ben AK Parti`ye oy vermiş bir kişiyim. Ben 1993`te korucuydum, 18 yıl çalıştım. Bana emeklilik hakkımı vermediler. 18 yıl dağda teröristlerle çarpıştım; benim emeklilik hakkımı vermediler. Bir konut akşam 1 trilyon, sabah 2 trilyon. Faizi indiriyor, zengine peşkeş çekiyor. Ben bir fakir olarak aylık 14 milyar ödeyip de konut alabilir miyim? Kusura bakma biraz doluyum. Başbakanım, biraz doluyum. Ekmek alacak paramız yok şu anda. Beş tane oğlum otuz yaşında ama evlendiremiyorum. Ne yapayım hırsızlık mı yapsınlar.”

Davutoğlu ise kendisine dert yanan yurttaşa “Yukarıda hırsızlıklar yapanlar var onlar millete verecek hesabını” yanıtını verdi.

“EKMEĞİM YOK”

Davutoğlu`nun paylaştığı videoya göre bir başka yurttaş ise, “Bak ekmeğim yok ekmeğim. Bizi kurtar ağabey, bizi kurtar. Bak tarlaya gitmişim, bunları toplamışım ekmek davasına satışım da olmuyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah. Millet beni duyun. Duyun ağabey duyun. Açız aç. Bak dağa çıkmışım, dağa. Dağa gitmişim bunları getirmişim. Ekmek davası. Görün ağabey görün. İşi yoluna koyacak olan bu babamız! Allah seni başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA