29 Haziran 2024 Cumartesi

16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   12:55   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERI SENDIKASı`NıN "EĞITIM NÖBETI" 33`ÜNCÜ GÜNÜNDE...   
 
     
   

MEZİTLİ`DE MEŞALELİ BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ


Mezitli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle meşaleli yürüyüş düzenledi. Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından yapılan ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan`ın katıldığı yürüyüşe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Tarih : 20 Mayıs 2022 Cuma 13:50   Okunma : 505

Mezitli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle meşaleli yürüyüş düzenledi. Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından yapılan ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan`ın katıldığı yürüyüşe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mezitli Belediyesi öncülüğünde 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle meşali yürüyüş düzenlendi. Dev uzunlukta Türk Bayrağı`nın açıldığı yürüyüş boyunca gençler meşaleler ve renkli sis bombaları ile geceyi kırmızıya boyadı. Mezitli Belediyesi çalışanlarının yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarlarının da katıldığı ve eski Mezitli Belediyesi binasından başlayan yürüyüşe, vatandaşlar da balkon ve pencerelerden atılan sloganlar ve alkışlarla eşlik etti. Mezitli Kent Konseyi bisikletli gruplarının da katıldığı yürüyüş, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde bulunan Demokrasi Meydanı`nda sona erdi.

“MİLLİ BAYRAMLARDAKİ YÜRÜYÜŞLERİMİZİ DE ÇOK ÖZLEMİŞİZ”

Yürüyüşe katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli çok özel bir ilçe. Atasını seven, cumhuriyet değerlerine sahip çıkan insanların yaşadığı bir kent. Pandemi nedeniyle kısıtlı olarak gerçekleştirebildiğimiz milli bayramlardaki yürüyüşlerimizi de çok özlemişiz.  Yine omuz omuza, bayrak seli oluşturarak, bizlere çağdaş Türkiye Cumhuriyeti`ni armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarımıza minnetimizi gösterdik. Katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA