29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYÝÐÝT: "TAHÝR ELÇÝ`NÝN KATÝLLERÝNÝN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESÝ ÝÇÝN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEÐÝZ"   16:14   EKREM ÝMAMOÐLU`NA TAÞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZÝRAN`A ERTELENDÝ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIÞMA SEFERBERLÝÐÝ   16:01   TOROSLAR AKADEMÝ EÐÝTÝM MERKEZÝ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖÐRENCÝLERE ETÜT DESTEÐÝ    15:48   SEZGÝN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHÝR ELÇÝ`NÝN ÖLDÜRÜLMESÝNE ÝLÝÞKÝN SORUÞTURMANIN NASIL YANLIÞ YÜRÜTÜLDÜÐÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAÞKANINI SEÇEMÝYOR… SEÇÝMÝN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSÝN ÞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIÞACAK   15:15   BÝRLÝK SAÐLIK SEN MUÐLA ÝL TEMSÝLCÝSÝ GÜL: "YIKIM KARARI VERÝLEN MENTEÞE DEVLET HASTANESÝ`NE BADANA VE BOYASI ÝÇÝN 800 BÝN LÝRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAÞKANI KURTULMUÞ YENÝ ANAYASA TEKLÝFÝ ÝÇÝN PARTÝ GRUPLARINA ZÝYARETE BAÞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MÝNE ÖZERDEN VE ÇÝÐDEM MATER`Ý BAKIRKÖY CEZAEVÝ`NDE ZÝYARET ETTÝ: "GEZÝ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSÝN YÖNETÝMÝNDEN VAHAP SEÇER`E ZÝYARET   14:23   BALIKESÝR BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ`NÝN BORCU BELEDÝYE BÝNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEÐÝZ. MAZERET DEÐÝL ÝÞ ÜRETECEÐÝZ"   14:16   GAMZE TAÞCIER`DEN ALÝ YERLÝKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKÝSÝ   14:07   TAHÝR ELÇÝ CÝNAYETÝ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLÝS MEMURLARI TARAFINDAN ÝÞLENDÝÐÝNÝN SABÝT OLMAMASI NEDENÝYLE BERAATÝNE KARAR VERÝLMESÝ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAÞKANINA TEBRÝK TELEFONU   14:03   CHP AKDENÝZ ÝLÇE BAÞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKÝYE, NATO GENEL SEKRETERLÝÐÝ ÝÇÝN HOLLANDA BAÞBAKANI RUTTE`NÝN ADAYLIÐINA DESTEK VERECEÐÝNÝ AÇIKLADI   13:20   KAYSERÝ`DEN ÝSTANBUL`A GÝTMEK ÝÇÝN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEÞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTÝ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLÝKAYA ÝLE TELEFONDA GÖRÜÞTÜ, TAKSÝM KARARININ YENÝDEN GÖZDEN GEÇÝRÝLMESÝNÝ TALEP ETTÝ   12:46   SÝNAN ATEÞ SORUÞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KÝÞÝ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN ÝDDÝANAME DÜZENLENDÝ   12:20   MÜZEYYEN ÞEVKÝN: "BÝR TARAFTA LÜKS YAÞAM DÝÐER TARAFTA VATANDAÞIN MÝLYARLARCA LÝRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

BAÞKANLARDAN ÖÐRENCÝLERE ‘’ALTIN ÖÐÜTLER’’


Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliðinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan ve Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya öðrencilerle buluþtu. Ýþ ve mesleki deneyimlerini paylaþan Baþkanlar, öðrencilere altýn öðütler niteliðinde tavsiyelerde bulundu.

 

Tarih : 14 Haziran 2022 Salý 18:06   Okunma : 848

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliðinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan ve Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya öðrencilerle buluþtu. Ýþ ve mesleki deneyimlerini paylaþan Baþkanlar, öðrencilere altýn öðütler niteliðinde tavsiyelerde bulundu.

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliðinde Tarsus TSO Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak’ý, MTSO Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan’ý ve Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya’yý konuk etti. Etkinliðin açýlýþýnda Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydýn, üniversitenin geliþim sürecini anlatarak, hedefledikleri kýsa, orta ve uzun vadeli planlarýný paylaþtý. Daha sonra MTSO Yönetim Kurulu Baþkaný Kýzýltan, öðrencilere yabancý dil eðitimi almalarý, araþtýrma yapmalarý, bilgilerini sürekli güncellemeleri, hedef koymalarý ve özgüvenli olmalarý gerektiðiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

‘’BAÞARININ SIRRI SEVMEK VE ÇALIÞMAK’’

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak da baþarýnýn sýrrýnýn sevmek ve çok çalýþmaktan geçtiðini vurgulayarak, ‘’Ben bu iþi yapabiliyor muyum önce bunu sorgulayýn. Önce iþinizi sevin, sonra çok çalýþýp gayret gösterin. Kendinizi sürekli geliþtirin, yaptýðýnýz iþe saygý duyun. Ýsterseniz, gayret gösterirseniz her þey oluyor. El birliðiyle çok güzel bir organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Bu sanayi bölgesini sizler için kuruyoruz. Sizler bizim geleceðimizsiniz. Kendinizi tüm geliþmelere hazýrlayýn’’þekilde altýn öðütler verdi.

‘’HAYAL KURUN, HEDEF BELÝRLEYÝN’’

Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya da kente üniversite ve organize sanayi bölgesi kazandýrma yolundaki çabalarýnýn baþarýyla sonuçlanmasýndan duyduðu memnuniyeti dile getirerek, öðrencilere hayal kurmalarý, hedef koymalarý, çok çalýþmalarý, deðiþen koþullarý iyi takip etmeleri, güven ve empati kurmalarý yönünde öðütlerde bulundu.

Akademisyen, öðrenciler ve iþ dünyasý temsilcilerini bir araya getiren ve interaktif ortamda geçen etkinlikte öðrenciler merak ettikleri sorularý yöneltme imkâný buldu. Daha sonra üniversite bünyesindeki laboratuvarlar ziyaret edildi.

 

Paylaþ :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA