19 Nisan 2025 Cumartesi

14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   11:33   EMEKLI YARGıTAY ÜYESI ÇILESIZ`IN AÇTıĞı "TÜİK`IN ENFLASYON VERILERI ASıLSıZ" DAVASı REDDEDILDI   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN  
 
     
   

BAŞKAN BOZDOĞAN: "KENT MEYDANINI HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNE ZEVKLE VE GURURLA SUNACAĞIM"


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair soruları cevapladı. Bozdoğan, "Kent meydanını hemşerilerimizin hizmetine zevkle ve gururla sunacağım, çünkü en büyük isteğim o benim. Mustafa Kemal Atatürk döneminde kentimiz için çizilen haritalar hala belediyemizde, biz bunları saklıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Ankara`nın dizaynını yaptıktan sonra Jansen`ı ilk gönderdiği yer Tarsus. Bu yüzden kentimizin olanı kentimize yeniden kazandıracağız" dedi.

 

Tarih : 30 Temmuz 2022 Cumartesi 14:32   Okunma : 587

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair soruları cevapladı. Bozdoğan, "Kent meydanını hemşerilerimizin hizmetine zevkle ve gururla sunacağım, çünkü en büyük isteğim o benim. Mustafa Kemal Atatürk döneminde kentimiz için çizilen haritalar hala belediyemizde, biz bunları saklıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Ankara`nın dizaynını yaptıktan sonra Jansen`ı ilk gönderdiği yer Tarsus. Bu yüzden kentimizin olanı kentimize yeniden kazandıracağız" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, gündeme dair soruları cevaplamak üzere Flash Haber TV kanalına konuk oldu. Bozdoğan, Tarsus`ta sürdürülen çalışmaları, projeleri ve tüm gelişmeleri değerlendirdi. Kentin il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine ve tarım alanında gerçekleştirilen çalışmalara değinen Bozdoğan, Tarsus Belediyesi olarak tarıma yönelik desteklerin süresiz devam edeceğini belirtirken kentin tarihi ve doğal yapısı bozmadan tüm engellemelere rağmen kent meydanı içinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarının da hızlandığı belirten Bozdoğan, görev sürecinde onlarca mahallede kentsel dönüşümü tamamlayıp yeni bir Tarsus inşa edeceklerine değindi.

"YENİ VE MODERN BİR TARSUS İNŞA EDİYORUZ"

Tarihi kent Tarsus`un çehresini değiştirmek üzere çalışmaların sürdüğünü belirten Bozdoğan, "İsmet Paşa Mahallemizde kentsel dönüşümü tamamladık. Şimdi Gaziler, Bağlar, Yenimahalle`de sürdürüyoruz. Bu kentin artık akıllı şehir haline gelmesi ve modernize edilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kentsel dönüşüme girdiğimizde 9 ay gibi bir sürede tamamen bütün hisseleri ve kamulaştırmayı başardık. Çoğu yerde 8-9 yılda yapılmayanı biz 8-9 ayda yaptık. Ama burada halkın bize olan güveni çok önemliydi. Biz görevimiz süresince onlarca mahallede kentsel dönüşümü bitirmiş olacağız. Yepyeni bir Tarsus`u, modern bir Tarsus`u mutlaka inşa etmek zorundayız`` dedi.

KENT MEYDANI TAMAMLANACAK

Kısa süre içerisinde kent meydanını tamamlayacaklarını ifade eden Bozdoğan, "Kent meydanını hemşerilerimizin hizmetine zevkle ve gururla sunacağım, çünkü en büyük isteğim o benim. Mustafa Kemal Atatürk döneminde kentimiz için çizilen haritalar hala belediyemizde, biz bunları saklıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Ankara`nın dizaynını yaptıktan sonra Jansen`ı ilk gönderdiği yer Tarsus. Bu yüzden kentimizin olanı kentimize yeniden kazandıracağız`` diye konuştu.

"POTANSİYELLERE RAĞMEN TARSUS HAK ETTİĞİNİ ALAMIYOR"

Tarsus`un gelişimi için tüm potansiyele sahip olunduğu ancak verilen sözlerin tutulmadığını belirten Bozdoğan, "Biz 10 bin yıllık kentiz lakin çok haksızlığa uğratılmış bir kentiz. Sahil bandı projesi var, otel projesi var. Türkiye`nin en büyük havalimanından birisi Tarsus`ta yapılacaktı. Tüm bu projeler hala askıda, kentimize verilen sözler yerine gelmiyor. Tarsus tarihi bir kentse, aynı zamanda lojistik bir kent çünkü böyle dizayn ettik. Bir tarafta otoyol, demir yolu, öbür tarafta deniz, limanlar ve öbür tarafta da havalimanı. Ve düşünün dördünü birden içeren bir merkez burası. Yeni sanayi bölgelerimiz yapılıyor. Onları kendi içimizde yapıyoruz artık. Çünkü tüm bu potansiyellere rağmen Tarsus hak ettiğini alamıyor`` dedi. 

"HALKIMIZIN DENİZ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Tarsus`ta bulunan sahile erişim için çalışmaların devam ettiğini belirten Bozdoğan, "Tarsus denize yalnızca 6 kilometre uzaklıkta. Vatandaşlarımızın denize ulaşımını kolaylaştırmak üzere belediyemizce köprü çalışması sürüyor. Denize açılan sahile açılan köprüyü doğal sit alanı diye yaptırmıyorlar. Ancak halkımıza söz verdik doğal sit alanı deniyor lakin orada tarımla uğraşanlar var. Bu sebeple elimizden geleni yapacak ve kentimizin güzelliklerinden bedeli ne olursa olsun vatandaşlarımızı faydalandıracağız`` diye konuştu.

"GENÇLERİMİZ, KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Kentin ileriye taşınması için vatandaşlarla birlikte yönettiklerini ifade eden Bozdoğan, "Çocuk meclisimiz, kadın meclisimiz ve gençlik meclisimiz var. Artık bu aydan itibaren de canlı yayınla halka da göstereceğiz. Emin olun birçok fikri o 14, 15, 16 yaşındaki gençlerden alıyoruz. Onların fikirleri hikâyenin daha fazla derinleştirmesine yol açıyor. Hatta bir tane genç çıkmıştı, söylediği o sözü hiçbir zaman unutamayacağım. Siz dedi iyimserliğinizi Stefan Zweig`den, umudunuzu da Nazım`dan almışsınız o yüzden sizi seviyoruz. Çünkü başka türlü bizi dinlemezsiniz dedi. Çok etkilendim`` dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA