26 Haziran 2024 Çarşamba

22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"   18:19   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASı... MEHTAP SAKINCI`DEN MAHKEME HEYETINE: "VERECEĞINIZ KARAR ÖLÜRKEN EN AZıNDAN IÇINIZI RAHATLATACAK BIR KARAR OLSUN"   17:53   ÇANAKKALE AYVACıK`TA ORMAN YANGıNı   17:45   DEM PARTI`DEN KAYYıM UYGULAMASıNıN KALDıRıLMASı VE YERINE KAYYıM ATANAN BELEDIYE BAŞKANLARıNıN GÖREVE IADESI IÇIN KANUN TEKLIFI   17:37   SAADET PARTISI`NIN 30 HAZIRAN`DA YAPACAĞı OLAĞANÜSTÜ KONGREYI IPTAL ETTI... KONGRE OLAĞAN TARIHINDE YAPıLACAK   17:30   SUAT ÖZÇAĞDAŞ`TAN YUSUF TEKIN`E: “GEÇICI KORUMA STATÜSÜNDEKI KAÇ ÖĞRENCIYE OKULA GELMEDIKLERI HALDE NOT VERILMIŞ VE KARNE DÜZENLENMIŞTIR”   17:24   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DAKI ILLERDE BIN KIŞIYE DÜŞEN HEKIM SAYıSı BIR”   16:57   SEVDA ERDAN KıLıÇ`TAN `KONAK BİLSEM` AÇıKLAMASı: "BIR OKULUN SADECE ÜÇÜNCÜ KATıNA HAPSETMEK AKP`NIN BILIM VE SANAT DÜŞMANLıĞıNıN YANSıMASıDıR"   16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   16:28   ÖMER FETHI GÜRER: “ASGARI ÜCRET MUTLAK SURETTE ARTTıRıLMALı”   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI  
 
     
   

FİTİK VE YALÇIN 4 KUPAYA İNANIYOR


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin yıldızları Gökşen Fitik ve Asena Yalçın, yeni sezonda 4 kupa hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2022 Pazartesi 23:07   Okunma : 1333

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nin yıldızları Gökşen Fitik ve Asena Yalçın, yeni sezonda 4 kupa hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Mersin'in Süper Lig düzeyindeki tek temsilcisi olan Çukurova Basketbol'un oyun kurucuları Gökşen Fitik ve Asena Yalçın, bireysel çalışmalara başladı. Kulüp tesislerinde sabah kuvvet, öğleden sonra ise basketbol antrenmanı yapan oyuncular, yeni sezona iyi hazırlanarak kulübün EuroLig Women, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası olmak üzere tüm kulvarlardaki şampiyonluk hedefine en büyük katkıyı sağlamak istiyor.

Geride kalan sezonu başkent temsilcisi OGM Ormanspor'da geçiren ve 1 yıl aranın ardından yetiştiği ÇBK'ya yeniden dönen Gökşen Fitik, "Çalışmalarımız yaz döneminden sezon başına kadar sıkı bir hal alacak. Biz de sezona en hazır şekilde başlamak ve hedeflerimiz doğrultusunda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz" dedi.

Yeniden Mersin'e geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Fitik, "Ormanspor taraftarı da benim için çok önemli bir yere sahip ama Mersin halkı ve bu şehir ailem olmuş durumda. Aramızdaki ilişki nereye gidersem gideyim her zaman devam edecek. Desteklerini her zaman hissettim. Farklı takıma gitsem dahi her zaman yanımda olduklarını hissettirdiler. Tekrar birlikte olduğumuz için çok mutluyum. Yeni sezonda da onların destekleri çok önemli. Onların desteği hedefimize ulaşmamızda çok büyük bir faktör ve her zaman olduğu gibi büyük Mersin halkını maçlarımıza bekliyoruz. Hedefimize onlarla birlikte ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Geçen sezona 3 kupa hedefiyle başladıklarını ancak şanssızlıklar nedeniyle sadece Türkiye Kupası'nı kazandıklarını anımsatan Asena Yalçın ise şunları kaydetti:

"Bu sene 4 kupa hedefimiz var. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve EuroLig'de mücadele edeceğiz. Bu sene de çok ciddi yatırım yaptık. Eminim ki 4 kupaya da en iyi şekilde hazırlanacağız. Gökşen'le beraber başladık antrenmanlara. 2 hafta erken geldik hatta o biraz daha erken geldi. İkimiz de çok heyecanlıyız. Eminim yeni gelecek arkadaşlarımız da çok heyecanlıdır. Yabancılarımız sonradan katılacak. Antrenörümüz Emre Abi ve yabancılarımız WNBA'de olduğu için biraz daha geç katılacaklar ama bir hazırlanmaya devam edeceğiz. Türkler olarak başlıyoruz, sonra yabancılarımız eklenecek. Lige Ekim'de başlıyoruz. Ekim'e kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Yaz kampında hazırlık maçlarımız olacak. Onları da iyi şekilde oynayıp lige hazır başlayacağız."

Taraftara da çağrıda bulunan Yalçın, "Mersin halkına geçen seneki Türkiye Kupası maçından dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene de bizi yalnız bırakmasınlar. Onların sayesinde bir kupa aldık. İnşallah onların sayesinde 4 kupayı da kazanacağız" ifadesini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA