29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR`DAN AKP İKTİDARINA: “20 YILDA MİLLETİ GETİRDİĞİNİZ YER UMUTSUZLUK BATAĞI”


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “3 kişilik bir aile günde hiçbir şey yemeseler, 3 öğün çay simit yeseler aylık maliyetleri kaç para biliyor musunuz? 4 bin 500 lira. Sadece simit çay yeseler toplam giderleri 4 bin 500 lira. Elektrik faturasından bahsetmiyorum, sudan bahsetmiyorum, giyimden bahsetmiyorum, diğer temel gıdalardan da bahsetmiyorum. Bu millet nasıl yaşayacak saygıdeğer iktidarın sahipleri. 20 yılda milleti getirdiğiniz yer umutsuzluk batağı” dedi.

 

Tarih : 11 Ağustos 2022 Perşembe 14:58   Okunma : 258

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “3 kişilik bir aile günde hiçbir şey yemeseler, 3 öğün çay simit yeseler aylık maliyetleri kaç para biliyor musunuz? 4 bin 500 lira. Sadece simit çay yeseler toplam giderleri 4 bin 500 lira. Elektrik faturasından bahsetmiyorum, sudan bahsetmiyorum, giyimden bahsetmiyorum, diğer temel gıdalardan da bahsetmiyorum. Bu millet nasıl yaşayacak saygıdeğer iktidarın sahipleri. 20 yılda milleti getirdiğiniz yer umutsuzluk batağı” dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Çayır, özetle gündeme dair şunları söyledi:

“Türkiye gerçekten zor ve artık dönülmez bir türlü umutsuzluğun çukuruna düşmüş vaziyette. Çukura düşürende 20 yıllık iktidardır. Kimse işi başkalaştırmasın. Kimse gerçeklerin arkasına yalancıktan kuyruklar oluşturmasın. Şu anda geldiğimiz tablonun temel sorumlusu şu anki iktidar ve iktidarın başındaki insanlardır. Kimse dış güç, iç güç aramasın. Bunlara milletin karnı tok. İşler iyi giderse dış güç yoktu. İşler ne zaman kötü giderse hemen dış güce bağla, kendini masumlaştır. Bu tür şeylere hiçbir zaman Türk milleti kanmamalıdır. Her iktidarın bir ömrü var. İbn-i Haldun`un ifadesiyle onlara sesleniyorum, ‘Herkesin bir ömrü var, her faninin bir ömrü var, her iktidarın da bir ömrü vardır`. İşi zorlamayın, kendi tabii akışına bırakın, bırakın insanlar özgürce düşüncelerini söylesinler. Korkularla gelecek kuramazsınız.

“20 YILDA MİLLETİ GETİRDİĞİNİZ YER UMUTSUZLUK BATAĞI”

2002 yılında Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl önce bir söz söylemişti biliyorsunuz, çayla, simitle milletin önüne çıkıp bu çay bu simitle yaptığı hesaplamada ‘eğer insanlar yarın bir gün çayın ve simidin zamlanmasıyla hayatlarının çekilmez bir hale geldiğini görürlerse bilsinler ki yönetenler acz ve umursamazlık içindedir. Özetle söylüyorum; yani yiyip, içiyorlar milletin malını` demişti. Şimdi simit birkaç bilemediniz bir yıl önce 2 yıl önce kaç liraydı? 1 liraydı değil mi? Çay kafede, kahvede, açık çay bahçelerinde ne kadardı, 1 liraydı. Simit kaç para şu an, 5 lira. Daha da pahalı olduğu yerler var. Çay kaç para normal yerlerde 5 lira. Kimi lüks veya benzeri kafelerde 15 lira, 12 lira. Tutturabildiğine… Peki 3 kişilik bir aile günde hiçbir şey yemeseler, 3 öğün çay simit yeseler aylık maliyetleri kaç para biliyor musunuz? 4 bin 500 lira. Sadece simit çay yeseler toplam giderleri 4 bin 500 lira. Elektrik faturasından bahsetmiyorum, sudan bahsetmiyorum, giyimden bahsetmiyorum, diğer temel gıdalardan da bahsetmiyorum. Bu millet nasıl yaşayacak saygı değer iktidarın sahipleri. 20 yılda milleti getirdiğiniz yer umutsuzluk batağı. Hala mı görmüyorsunuz? Birileri bu milletin hazinesine göz koymuş durumda. Milletin hazinesinden bir şeyler aşırıyorlar. Bir şeyler aşırırken milleti fakir bırakmak için her türlü yolu deniyorlar. Umut bitti.

“BU HAREKET 8 AYDA BÜYÜK KONGRESİNİ YAPACAK”

Bu hafta sonu 3 ilde birden kongre var. Nerede var; Manisa`da var, Kilis`te var, Batman`da var. Gelecek hafta nerede var; Kayseri`de, Sakarya`da var. Devam edip en kısa sürede eylül ayı içerisinde, 8 ayda büyük kongreye doğru gidiyoruz. Eylül ayı içerisinde belki de bu hareket, hiç kimsenin umut etmediği ve göremediği bir şaşaayla büyük kitlelerle Ankara`da toplanıp büyük kongresini yapacak.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA