18 Mayıs 2024 Cumartesi

13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``   12:01   ÖZGÜR ÖZEL: "YAŞAM MÜCADELESİYLE HEPİMİZE YOL GÖSTEREN TÜRKAN SAYLAN`I ÖLÜMÜNÜN 15`İNCİ YILINDA SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUM"   11:41   İZMİR`DE VAN PROTESTOLARI NEDENİYLE GÖZALTINA ALINAN 9 KİŞİ TUTUKLANDI   11:30   BAKIRLIOĞLU ESNAF KREDİSİNDE FAİZ ARTIRIMINA TEPKİ GÖSTERDİ : “TASARRUF EDİLECEK ÇOK ŞEY VAR, ESNAFLA UĞRAŞMAYIN”   11:23   ÖMER FETHİ GÜRER: "YEM SÜBVANSE EDİLMEDEN, GİDERLER DÜŞÜRÜLMEDEN, GEREKLİ DESTEK SAĞLANMADAN TARIMDA SORUNLAR BİTMEZ"   10:58   TÜRKAN SAYLAN, VEFATININ 15`İNCİ YILINDA BUCA`DA ANILDI   10:48   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI TURAN: "50`DEN FAZLA İNSANIMIZI ÖLDÜREN KİŞİLERE MAHKEME NEZDİNDE HAK ETTİKLERİ CEZA VERİLDİ"   10:39   KÖPRÜ VE OTOYOLLARA GELEN ZAMLAR NAKLİYECİLERİ İSYAN ETTİRDİ: "UÇURUMDAN AŞAĞI FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ GİDİYORUZ ŞU AN"   10:31   AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇERÇİOĞLU`NDAN 19 MAYIS MESAJI   10:12   MERSİN`DE 19 MAYIS COŞKUSU DEVAM EDİYOR   01:10   ACI HABERİ MSB DUYURDU, PİYADE SÖZLEŞMELİ ONBAŞI RECEP KABALA ŞEHİT OLDU   19:19   KILIÇDAROĞLU`NDAN AÇIKLAMA: "DEMİRTAŞ, İÇERİSİNDE AKP REJİMİYLE ANLAŞMALI BAZI PARTİLİLERİNİN DE OLDUĞU BİR İRADE TARAFINDAN `DOKUNULMAZLIĞIN KALDIRILMASI` MASKESİYLE TUTSAK EDİLMİŞTİR"  
 
     
   

HAVALİMANLARINA TOPLU TAŞIMA HİZMETİ VERECEK KURULUŞLAR, BAKANLIKTAN ONAY ALMAK ZORUNDA OLMAYACAK


Havalimanlarından yapılan toplu taşıma hizmetlerine ilişkin düzenleme yapıldı. Buna göre; yetkilendirilen ve havalimanının bulunduğu şehir merkezinden havalimanı kara tarafı sınırlarına kadar toplu taşıma hizmeti verecek kuruluşlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı`ndan onay almak zorunda olmayacak.

 

Tarih : 23 Ağustos 2022 Salı 11:16   Okunma : 406

Havalimanlarından yapılan toplu taşıma hizmetlerine ilişkin düzenleme yapıldı. Buna göre; yetkilendirilen ve havalimanının bulunduğu şehir merkezinden havalimanı kara tarafı sınırlarına kadar toplu taşıma hizmeti verecek kuruluşlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı`ndan onay almak zorunda olmayacak.

‘Havalimanları/Havaalanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği`nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik` bugün Resmi Gazete`de yayınlandı. Yönetmelikle mevzuata göre yetkilendirilen ve şehir merkezinden havalimanına kadar toplu taşıma hizmeti veren kuruluşlara yönelik düzenleme yapıldı.

Mevzuata göre; havalimanının/havaalanının çevresindeki iller ve ilçeler, şehir merkezleri, şehir terminali ve/veya terminalleri ile havalimanının/havaalanının kara tarafı arasındaki gidiş ve geliş taşıma işletmeciliği, bu konuda talepte bulunan gerçek ve/veya tüzel kişiler tarafından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı`ndan onay alınması kaydıyla yapılabiliyor.

Yönetmeliğe yeni eklenen hüküm kapsamında, ilgili mevzuata göre yetkilendirilen ve havalimanının/havaalanının bulunduğu şehir merkezinden havalimanı/havaalanı kara tarafı sınırlarına kadar toplu taşıma hizmeti verecek kuruluşlar, bu yönetmelik gerekliliklerinin dışında tutulacak.???????

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA