7 Haziran 2024 Cuma

17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   09:24   YERLIKAYA`DAN FETÖ OPERASYONU AÇıKLAMASı: "17 ILDE DÜZENLENEN `KıSKAÇ-19` OPERASYONLARıNDA 72 ŞÜPHELI YAKALANDı"   01:49   DıŞIŞLERI TEŞKILATıNı GÜÇLENDIRME VAKFı KURULUŞUNU ÖNGÖREN KANUN RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI   19:48   ÖZGÜR ÖZEL, AYM BAŞKANı ÖZKAYA`Yı ZIYARET ETTI: “PARTI OLARAK AYM`NIN ÜZERINE TITIZLENIYORUZ. AYM`YI HIÇE SAYAN KIM OLURSA KARŞıSıNDA BIZLERI BULACAKTıR”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN EKİPLERİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin Tarsus Kaleburcu Caddesi`nde içme suyu hatlarını yenilemesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bozuk zemin freze makinasıyla kazınarak yenilendi ve sıcak asfalt ile kaplandı.

 

Tarih : 23 Ağustos 2022 Salı 12:24   Okunma : 582

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin Tarsus Kaleburcu Caddesi`nde içme suyu hatlarını yenilemesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bozuk zemin freze makinasıyla kazınarak yenilendi ve sıcak asfalt ile kaplandı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent merkezlerindeki cadde ve bulvarların kalite düzeyini artırmaya yönelik çalışmalara devam ederken Tarsus`ta çeşitli noktalarda cadde ve bulvarları yenilemeyi de sürdürüyor. Bu kapsamda, Gaziler mahallesi ile Bağlar mahallesinin sınırını oluşturan ve kent merkezinde kuzey-güney hattında trafik akışının yoğun olduğu yollardan biri olan Kaleburcu Caddesi`nde, MESKİ ekipleri tarafından içme suyu hatlarında yenileme işlemi uygulandı. MESKİ ekiplerinin çalışmalarını tamamlanmasının ardından, Kaleburcu Caddesi`nin bozuk zemini freze makinasıyla kazındı. Zemini yenileyen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım ekipleri, bin 100 metre uzunluğundaki caddeyi sıcak asfaltla kapladı.

Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, Kaleburcu Caddesi`nde uzun yıllar kapsamlı bakım yapılmadığını belirterek, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`e ve çalışan bütün emekçilere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Başkan`ımız inşallah daha güzel hizmetlere de imza atacaktır. Yıllardır Bağlar mahallesinde ana arterde su hatlarını ve borularını değiştirmemişlerdi. Vahap Başkan`ımızın sayesinde hem içme suyuna hem de güzel bir yola kavuştuk” dedi.

Ekipler, Toroslar ilçesine bağlı Halkkent mahallesindeki Yaşar Doğu Caddesi`nde 400 metre, Hızır Reis Caddesi`nde 570 metre ve Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi`nde 500 metre olmak üzere, toplam bin 470 metre uzunluğundaki yolu da yeniledi. Sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol, yurttaşların hizmetine sunuldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA