7 Haziran 2024 Cuma

17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   09:24   YERLIKAYA`DAN FETÖ OPERASYONU AÇıKLAMASı: "17 ILDE DÜZENLENEN `KıSKAÇ-19` OPERASYONLARıNDA 72 ŞÜPHELI YAKALANDı"   01:49   DıŞIŞLERI TEŞKILATıNı GÜÇLENDIRME VAKFı KURULUŞUNU ÖNGÖREN KANUN RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI   19:48   ÖZGÜR ÖZEL, AYM BAŞKANı ÖZKAYA`Yı ZIYARET ETTI: “PARTI OLARAK AYM`NIN ÜZERINE TITIZLENIYORUZ. AYM`YI HIÇE SAYAN KIM OLURSA KARŞıSıNDA BIZLERI BULACAKTıR”  
 
     
   

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "BU ÜLKENİN KOŞULLARI ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ MAHVEDİYOR"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, suça sürüklenen çocuklarla ilgili hazırladığı rapora ilişkin “Çocuk temiz bir varlıktır. Ona hangi koşulları sağlarsan, o ona göre şekillenir. Ne yazık ki bu ülkenin koşulları, çocuklarımızın geleceğini mahvediyor, çocukluğunu da mahvediyor. Beş yıllık sürede yüzde 351 artış var. Korkunç bir rakam. Ne kadar doğru o bile soru işareti. Yok edilen kuşaklarımız söz konusu” dedi.

 

Tarih : 23 Ağustos 2022 Salı 15:33   Okunma : 482

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, suça sürüklenen çocuklarla ilgili hazırladığı rapora ilişkin “Çocuk temiz bir varlıktır. Ona hangi koşulları sağlarsan, o ona göre şekillenir. Ne yazık ki bu ülkenin koşulları, çocuklarımızın geleceğini mahvediyor, çocukluğunu da mahvediyor. Beş yıllık sürede yüzde 351 artış var. Korkunç bir rakam. Ne kadar doğru o bile soru işareti. Yok edilen kuşaklarımız söz konusu” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP`nin grup toplantısı dolayısıyla geldiği Niğde`de ANKA Haber Ajansı`nın sorularına yanıt verdi.

İlgezdi, “Esnaf zor durumda. Tarım bitmiş durumda. Aslında ülke bir yangın yeri tam da böylesi bir süreçte yurttaşımız aydınlık günleri bizim getireceğimize olan inancıyla bizi sevgi ve çoşkuyla karşılıyor. Halkımıza sözümüz önümüzdeki ilk seçimde güzel günleri göreceğiz” dedi.

İlgezdi, Niğde`yle ilgili izleniminin sorulması üzerine “Bugün buradaki yoğunluk, kalabalık, yurttaşlarımızın teveccühünü gösteriyor. Esnaf gezisini ilk planda yapamadık. Devamında yapılacak ama şehre ilk girdiğimizde yoğun bir kabalalık sevgiyle karşıladı. Dolayısıyla bizler inanıyoruz ki sırf Niğde`de ikinci vekili çıkarmak değil, her ilde mutlaka üzerine daha fazla sayıda vekil koyarak; güzel günleri yeniden inşa ederek Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde insan ayırmadan yol yürüyeceğiz” diye konuştu.

Suça sürüklenen çocuklar ile ilgili hazırladığı rapor hakkında soru üzerine İlgezdi, “Çocuklar suç işlemez, suça sürüklenir. Çocuk temiz bir varlıktır. Ona hangi koşulları sağlarsan, o ona göre şekillenir. Ne yazık ki bu ülkenin koşulları, çocuklarımızın geleceğini mahvediyor, çocukluğunu da mahvediyor. Beş yıllık sürede yüzde 351 artış var. Korkunç bir rakam. Ki bu TÜİK`in rakamları. Ne kadar doğru o bile soru işareti. Yok edilen kuşaklarımız söz konusu. O evlatlarımıza sözümüz var” yanıtı verdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA