17 Mayıs 2024 Cuma

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

SEYİT TORUN: BİZİ HEP BAŞKALARI, FARKLI ŞEKİLDE ANLATTILAR. BİZ KENDİMİZİ ANLATINCA MUTLAKA BİR ORTAK ANLAYIŞ YAKALIYORUZ


CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Belli bir kesimde hâlâ, geçmişten gelen bazı, aslında kulaktan dolma bilgilerle ifade ediyorlar. Biz anlattığımızda bize de hak veriyorlar. Bizi aslında hep başkaları anlattı. Farklı şekilde anlattılar. Biz kendimizi anlatınca mutlaka bir ortak anlayış yakalıyoruz” dedi.

 

Tarih : 23 Ağustos 2022 Salı 15:50   Okunma : 567

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Belli bir kesimde hâlâ, geçmişten gelen bazı, aslında kulaktan dolma bilgilerle ifade ediyorlar. Biz anlattığımızda bize de hak veriyorlar. Bizi aslında hep başkaları anlattı. Farklı şekilde anlattılar. Biz kendimizi anlatınca mutlaka bir ortak anlayış yakalıyoruz” dedi.

Seyit Torun, CHP`nin grup toplantısı için geldiği Niğde`de ANKA Haber Ajansı`nın sorularına yanıt verdi. Niğde`ye ilişkin gözlemlerini aktaran Torun, “Saat 11:00 civarı geldik. Sayın Genel Başkan kalabalığa hitap etti. Ardından da esnaf gezisine başladık. Bir yere kadar gelebildi, biz devam ettik. Onların dertlerini dinledik. Gördük ki gerçekten ciddi sorun yumağı içindeler. Geçmişte iktidardan yana oylarını kullanmışlar, ama şu an sorunlarını açık, net söylüyorlar ve kendilerinin geçmişte verdiği desteğe rağmen karşılığını alamadıklarını ve ciddi mağdur olduklarını ve bu mağduriyete rağmen devletten destek göremediklerini ifade ediyorlar” diye konuştu.

Bir kırtasiyeyi ziyaret ettiklerini söyleyen Torun, esnafın “Sadece fiyat alıp gidiyorlar” dediğini aktardı. Torun, “Oldukça dertliler, iktidarı değiştirmeye karar vermişler” dedi.

Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun esnaf ziyaretinde yaptığı “Önyargılarınızı bırakın” çağrısına ilişkin, “Belli bir kesimde hâlâ, geçmişten gelen bazı, aslında kulaktan dolma bilgilerle ifade ediyorlar. Biz anlattığımızda bize de hak veriyorlar. Bizi aslında hep başkaları anlattı. Farklı şekilde anlattılar. Biz kendimizi anlatınca mutlaka bir ortak anlayış yakalıyoruz. Bazı yerlerde vatandaş işlerinin iyi olduğunu söyledi. ‘Peki fiyatlar arttı mı` dedik. ‘Fiyatlar arttı, yüzde 200 arttı` diyor. Ama tabii içinde bulunduğu durumdan dolayı böyle tabir kullanıyor. Fakat vatandaş çok dertli” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA