21 Mayıs 2024 Salı

10:29   KAMU ALACAKLARıNDA GECIKME ZAMMı ORANı YÜZDE 4,5`E ÇıKARıLDı   10:29   KAMU ALACAKLARıNDA GECIKME ZAMMı ORANı YÜZDE 4,5`E ÇıKARıLDı   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GIRECEK 3,5 MILYON GENCIN GELECEĞI YOK EDILDI"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, GENÇLERLE BIR ARAYA GELDI     08:54   İSTANBUL`DA YENI 1 MAYıS GÖZALTıLARı   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...   15:12   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "MUHALEFET ARASINA YENİDEN KOBANİ KUMPAS DAVASIYLA KAMA SOKULMAYA ÇALIŞILMAKTADIR"   14:46   TARSUS’TA KADINLAR İLK DEFA BİSİKLET SÜRDÜ   13:39   "MÜFTÜLÜK GÖREVLİSİ ÖĞRENCİYİ DARP ETTİ" İDDİASI...    12:54   CHP`NİN "HATAY`A SAHİP ÇIKIYORUZ ÇALIŞMA GRUBU", BU HAFTA BÖLGEYE GİDECEK   12:49   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN ADEM BAKAN YUMAKLI`YA SESLENDİ   12:47   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS’TA ŞEHİR KORTEJİ DÜZENLEDİ   12:26   MEZİTLİ’DE COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI   12:23   CHP’Lİ DİNÇER: "KÜÇÜK ESNAF VE SANATKÂR SERMAYE GRUPLARINA YEM EDİLİYOR”  
 
     
   

ERDOĞAN TOPRAK`TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A `AYNI GEMİDEYİZ` TEPKİSİ: "VATANDAŞ SANDALDA, SANDAL DA SU ALIYOR"


CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın “Hepimiz aynı Türkiye gemisinin içindeyiz” sözüyle ilgili “Bu vatandaş Tayyip Erdoğan ile aynı gemide değil. Çünkü Tayyip Erdoğan`ın sarayları var. Tayyip Erdoğan`ın emrinde 13 tane uçağı var. Çocuklarının gemi filolaları ve gemicikleri var. Vatandaş sandalda. Sandal da su alıyor. Su almasının sebebi de Tayyip Erdoğan`ın izlediği politikaların sandalı delmiş olması” dedi.

 

Tarih : 23 Ağustos 2022 Salı 16:11   Okunma : 129

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın “Hepimiz aynı Türkiye gemisinin içindeyiz” sözüyle ilgili “Bu vatandaş Tayyip Erdoğan ile aynı gemide değil. Çünkü Tayyip Erdoğan`ın sarayları var. Tayyip Erdoğan`ın emrinde 13 tane uçağı var. Çocuklarının gemi filolaları ve gemicikleri var. Vatandaş sandalda. Sandal da su alıyor. Su almasının sebebi de Tayyip Erdoğan`ın izlediği politikaların sandalı delmiş olması” dedi.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP`nin grup toplantısı için geldiği Niğde`de ANKA Haber Ajansı`nın sorularını yanıtladı.

Erdoğan Toprak, toplantıya ilişkin, “Sizin de gördüğünüz gibi yoğun bir ilgi var. Sayın Kılıçdaoğlu`na, müthiş bir sevgi var. Esnaf ziyaretinde, buradaki vatandaşın ilgisi bir mitinge dönüştü. Esnafın bir kısmını ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Burada da gördüğüm esnaf sıkıntılı. Bu bölge tarımla geçinen bir bölge. Tarımdaki sıkıntı esnafa da yansımış durumda. Esnaf kan ağlıyor, siftahsız kapattığı günler var. Bizi mutlu eden tarafı, parti olarak şunu söyleyebilirim ki; CHP`nin burada büyük bir taraftar kitlesi oluşturduğunu görmek bizi mutlu ediyor” dedi. 

"TÜRKİYE İÇİN UMUTLUYUM"

CHP`ye büyük katılım olduğunu ifade eden Toprak, “Türkiye için umutluyum, Türkiye`nin çözülmeyecek hiçbir meselesi yok. Türkiye`nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini de söyleyebilirim” dedi. 

"BU VATANDAŞ TAYYİP ERDOĞAN`IN GEMİSİNDE DEĞİL"

Toprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Türkiye`nin ihtiyacının faiz yükseltmek olmadığını söyleyerek, “Hepimiz aynı Türkiye gemisinin içindeyiz” ifadelerine “Bu vatandaş Tayyip Erdoğan ile aynı gemide değil. Çünkü Tayyip Erdoğan`ın sarayları var. Tayyip Erdoğan`ın emrinde 13 tane uçağı var. Çocuklarının gemi filolaları ve gemicikleri var. Onun için bu vatandaş Tayyip Erdoğan`ın gemisinde değil. Vatandaş sandalda. Sandal da su alıyor. Su almasının sebebi de Tayyip Erdoğan`ın izlediği politikaların sandalı delmiş olması. Aynı gemide değiller, aynı kaderi paylaşmıyorlar. Tayyip Erdoğan`ın sofrasında bir kuş sütü eksik. Bu vatandaşın sofrasında yavan ekmekten başka bir şey yok” diye tepki gösterdi. 

"ALLAH AŞKINA TAYYİP ERDOĞAN`IN HANGİ DEDİĞİNE İNANACAĞIZ" 

Erdoğan`ın Türk lirası mevduatına dönme çağrısı için ise Toprak, “TL`ye dönenlerin hepsi zarar etti. Tayyip Erdoğan cebinden karşılamadı. Ceremesini vatandaş çekti. Türkiye`yi Suriye bataklığına soktu. Esad devrilecek dedi, bugün Esad`la görüşmek için kapılar aralanıyor. Allah aşkına Tayyip Erdoğan`ın hangi dediğine inanacağız? Bugün adam kesiyorsunuz dedi Suudi Arabistan`a, kapısında bekliyor. Birleşik Arap Emirlikleri`ne darbecisiniz dedi, emirliklerin bir prensini Tayyip Erdoğan karşıladı, helikopterle kupon arazileri gezdirdi” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA