14 Haziran 2024 Cuma

17:06   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ; “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   17:03   TARSUS’TA KARNE HEYECANı: BAŞKAN BOLTAÇ ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   17:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   16:57   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   16:54   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN SAHILLERDE ÜCRETSIZ ŞEZLONG VE ŞEMSIYE HIZMETI   14:27   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı, 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   14:04   SILIFKE BELEDIYESPOR, TENIS BAHAR TURNUVASı DÜZENLEDI   13:04   AYŞE ATEŞ`TEN, TUNÇ VE YERLIKAYA`YA AÇıK MEKTUP   10:16   MERSIN`DE “DENIZ KAPLUMBAĞALARıNıN UYDU ILE İZLENMESI PROJESI” HAYATA GEÇIRILDI    10:12   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "EMEKLI MAAŞıYLA BıRAKıN KURBANı, SEBZE VE MEYVE BILE ALıNAMıYOR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `AFET VE İMAR ÇALıŞTAYı` DÜZENLEDI   15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”  
 
     
   

AYLİN NAZILIAKA: "CHP HERKESİ GÖLGESİNDE KORUYAN KOLLAYAN ADETA YUVA GİBİ HİSSETTİREN KÖKLÜ BİR ÇINAR"


CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Erzincan İl Başkanlığı`nda katıldığı etkinlikte “Bizim partimiz her geçen gün kökleri daha da derinlere inen her geçen gün daha da dallanıp budaklanan ve herkesi o gölgesi altına alıp koruyan kollayan adeta yuva gibi hissettiren köklü bir çınar” dedi.

 

Tarih : 24 Ağustos 2022 Çarşamba 13:06   Okunma : 606

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Erzincan İl Başkanlığı`nda katıldığı etkinlikte “Bizim partimiz her geçen gün kökleri daha da derinlere inen her geçen gün daha da dallanıp budaklanan ve herkesi o gölgesi altına alıp koruyan kollayan adeta yuva gibi hissettiren köklü bir çınar” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün partisinin Erzincan İl Başkanlığı`nda yapılan etkinliğe katıldı. Etkinlikte Nazlıaka`nın yanı sıra CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Fevziye Pehlivan, Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, Erzincan İl Kadın Kolu Başkanı Hülya Yüceer de yer aldı. İl Başkanlığı`ndaki etkinlikte duvara çizilen çınar ağacına Nazlıaka el baskısı yaptı.

Erzincan İl Kadın Kolu Başkanı Hülya Yüceer, etkinliği şu sözlerle anlattı:

“BU AĞACIN GÖLGESİNDE GELECEK NESİLLER DİNLENECEK. MEYVELERİNİ TOPLAMA VAKTİMİZ YAKINDIR”

“Gelecek kadınların ellerinde yükselecektir sözünden yola çıkarak bu ağacı yaptım ben ve bu dava da bizlere öncülük eden Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ve kadınlarımızın ellerinden oluşan baskılarla yapraklarını oluşturacağız ve bu yapraklar rengarenk olacak. Bu ağacın gölgesinde gelecek nesiller dinlenecek. Meyvelerini toplama vaktimiz yakındır. Ağacın üzerindeki ilk el baskısını Aylin başkanım için beklettim, ona yaptıracağım. Renk tercihini de kendisine bırakmadım ve mavi rengi seçtim. Bir ara renk seçtim o rengin aynısı bir daha olmayacak çünkü onun oranlarını ben yaptım. Maviyi neden seçtim? Mavi evrenin rengi olarak bilinir, uyumun rengidir. Bizim başkanımız bütün kadın kollarıyla uyumlu bir şekilde bizi motivasyon eden birlikteliğimizi sağlayan, heyecanı ile bizleri de heyecanlandıran alanlara koşan bir başkanımız olduğu için böyle düşündüm. Mavi renk huzurun rengidir ben inanıyorum ki Genel Başkanımızın azmi bizlere de yansıyacak, çalışacağız ve biz huzurlu yarınlara en kısa zamanda kavuşacağız.”

Aylin Nazlıaka da şunları söyledi:

“BU AĞAÇ CHP`NİN ÇINARININ ADETA OMURGASINI SİMGELİYOR”

“İl örgütümüz, kadın kollarımız Erzincan`da müthiş bir uyum içerisinde. Bu ağaç aslında çok şeyi temsil ediyor. Dediğiniz gibi bir yanda gelecek kadınların elinde yükselecek diyoruz. Bir yandan da bu ağaç CHP`nin çınarının adeta omurgasını simgeliyor. Bizim partimiz her geçen gün kökleri daha da derinlere inen, her geçen gün daha da dallanıp budaklanan ve herkesi o gölgesi altına alıp koruyan kollayan adeta yuva gibi hissettiren köklü bir çınar. Yakında partimizin de yıl dönümünü kutlayacağız, 9 Eylül`de. 9 Eylül öncesi böyle bir ağacı yapmanız ayrıca da sembolik önem taşımış. Renk için de çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Nazlıaka, maviye boyanan eliyle duvara çizilen ağacın tam ortasına baskı yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA