1 Haziran 2024 Cumartesi

14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"   10:59   VAHAP SEÇER: “MERSIN`E MERKEZI HÜKÜMET YATıRıMLARıNı ÇEKMEK İÇIN İŞ BIRLIĞI YAPMALıYıZ”   09:30   LGS HEYECANı.. 1 MILYON 38 BIN ADAY PAZAR GÜNÜ SıNAVA GIRECEK   07:08   CHP, ASGARI ÜCRETE ARA ZAM TALEBIYLE 1 TEMMUZ ÖNCESI “EMEK MITINGI”NE HAZıRLANıYOR   23:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SÜPER LIG`E ÇıKAN BODRUM FK`YA KUTLAMA MESAJı   22:29   KESK KADıN MECLISI: “BUSE BERFI VE NICELERININ ADLARıNı HAYKıRMAKTAN USANMAYACAĞıZ”   22:25   KONURALP: "MUHALEFETLE YENI ANAYASA YAZMAYA VARSıNıZ AMA ARAŞTıRMA ÖNERGELERIMIZI REDDEDIYORSUNUZ"   22:08   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: 2 HAZIRAN`DA DAHA GÜÇLÜ BIR OY FARKıYLA HILVAN`ı ALACAĞıZ   19:46   CHP MILLETVEKILLERI RIZE`DE BASıN AÇıKLAMASı YAPTı: "BUNLARıN ASıL HEDEFI ÇAYı GEÇIM KAYNAĞı OLMAKTAN ÇıKARMAK"   16:11   CHP PARTI OKULU, BELEDIYE MECLIS ÜYELERINE EĞITIME BAŞLADı   15:31   OYUNCU AHMET UĞURLU HAYATıNı KAYBETTI   14:42   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERINDEN İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖNÜNDE EYLEM  
 
     
   

MERSİNLİ ÇOCUKLAR, 30 AĞUSTOS`U ‘ZAFER RÜZGARI` YAPARAK KUTLADILAR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen ‘Zafer Rüzgarı Ahşap Atölyesi` etkinliği çocukların ve velilerin büyük beğenisini topladı.

 

Tarih : 30 Ağustos 2022 Salı 09:57   Okunma : 487

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen ‘Zafer Rüzgarı Ahşap Atölyesi` etkinliği çocukların ve velilerin büyük beğenisini topladı.

Palm City AVM Sergi Salonu`nda gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gönüllüler Şube Müdürlüğü`ne bağlı ahşap sanatçısı Murat Sönmez, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, çocuklarla güncel konularla ilgili haftanın önemini anlatan ahşaptan objeler yapıp, beraberce boyayıp, rüzgar gülü haline getirip güzel bir etkinlik yapmak istedik” dedi.

Ürünlerin tamamen doğal olduğunu ve sadece ahşap malzemelerin kullanıldığını belirten Sönmez, “Sağlıklı boyalar kullanarak, çocuklarla beraber zafer rüzgarı yapıyoruz. Beraber yaptığımız objeleri de, çocuklarımız beraberlerinde götürdüler” diye konuştu.

Başka bir şehirde yaşadığını ve gezmek amacı ile geldiği Mersin`de söz konusu etkinliği gördüklerini söyleyen Gülnihal Bozdemir isimli anne, “Çocuklar için güzel vakit geçirme, hafta sonlarını değerlendirmek için güzel bir aktivite olmuş. Gezmek için gelmiştik, etkinliğe dahil olduk. Şehir dışında yaşıyorum, olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz etkinliklerle” dedi.

Ayşen Yalçın isimli bir başka veli ise etkinlik hakkındaki düşüncelerini, “Alışverişe gelmiştik, etkinlik çok hoşumuza gitti. Geçerken uğradık ve bilgi aldık. Böyle bir etkinlikten çocuğumuz da çok mutlu oldu, biz de veli olarak çok mutlu olduk” sözleriyle dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA