12 Haziran 2024 Çarşamba

15:33   TOROSLAR BELEDIYESININ YÜZME KURSLARı, 16 TEMMUZ’DA BAŞLıYOR   15:19   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "DEVLET BAHÇELI ÖNCE KENDINE BAKSıN SONRA KUVAYıMILLIYE`DEN GÜCÜNÜ ALAN CHP`YE DIL UZATSıN"   13:44   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   13:40   KREDI KARTı VE KREDI BORÇLUSU 783 BIN 654 KIŞI YASAL TAKIP ALTıNDA...   12:47   AYŞE ATEŞ MILLI YOL PARTISI ZIYARETINI İPTAL ETTI...    12:44   HAVA SıCAKLıKLARı YÜKSELIYOR...   12:37   MÜCELLA YAPıCı VE KıZıNı ÇıPLAK ARAMAYA MARUZ BıRAKAN İKI POLISIN CEZALANDıRıLMASı TALEP EDILDI   11:50   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ; “KAYYıM UYGULAMASı, NEREDE OLURSA OLSUN HUKUKSUZ BIR REJIMDIR”   11:07   ÖĞRETMENLERIN İLLER ARASı ATAMA SONUÇLARı AÇıKLANDı   11:02   EMEKLI, BAYRAMı BURUK KARŞıLıYOR...   10:27   EGE DENIZI`NDE 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   09:57   TÜRKER ATEŞ: DAR GELIRLI IÇIN BAYRAM TATILININ ROTASı YINE AKRABA EVI OLACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARıN TOPLUMDAKI ROLÜNÜ GÜÇLENDIRECEK ÇALıŞTAY   23:12   MEB, SÖZLEŞMELI ÖĞRETMENLIK IÇIN SÖZLÜ SıNAVA ÇAĞRıLAN ADAYLARıN ALAN BAZLı TABAN PUANLARıNı AÇıKLADı   22:24   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ VE KıZLARıNı AĞıRLADı: “SUIKASTıN ÜZERINDEKI SIS PERDESI KALKANA KADAR AILENIN VE EVLATLARıNıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   21:15   AYŞE ATEŞ, AHMET DAVUTOĞLU`NU ZIYARET ETTI   19:29   ANKARA BALA`DA 3.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   19:17   KÖPEĞE ISTISMARDA BULUNAN ÜNIVERSITE TEMIZLIK PERSONELI GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLDı   18:58   DENIZ YÜCEL`DEN ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DIYALOĞUN TEMEL AMAÇLARıNDAN BIRISI ÜLKENIN HUKUK SISTEMININ OLMASı GEREKTIĞI GIBI ÖLÇÜTE VE AYARA GELMESI"   18:04   20 BIN SÖZLEŞMELI ÖĞRETMEN ATAMASı KAPSAMıNDA "SÖZLÜ SıNAV GIRIŞ BELGELERI" ERIŞIME AÇıLDı  
 
     
   

İZMİR`DE HELİKOPTER DÜŞTÜ


İzmir`de işadamı Cem Bakioğlu`na ait helikopter, havalandıktan hemen sonra düştü. Helikopterde bulunan iki pilot kazayı yara almadan atlattı.

 

Tarih : 30 Ağustos 2022 Salı 15:42   Okunma : 218

İzmir`de işadamı Cem Bakioğlu`na ait helikopter, havalandıktan hemen sonra düştü. Helikopterde bulunan iki pilot kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Çiğli`deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi`nde meydana geldi. Bakioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu`na ait helikopter, kalkışının hemen ardından, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkıp düştü. Yan yatan helikopter için bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

İşadamı Cem Bakioğlu`nun helikopterde olmadığı, iki pilotun ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Ekiplerin kaza yerindeki çalışmaları halen sürüyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA