29 Haziran 2024 Cumartesi

16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   12:55   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERI SENDIKASı`NıN "EĞITIM NÖBETI" 33`ÜNCÜ GÜNÜNDE...   
 
     
   

DENİZLİLİ VATANDAŞ, BİR TELEFONLA 2 TARLAYI TAKAS ETTİ


Denizli`nin Çal ilçesinde yeni telefon almak isteyen Bünyamin Karakurt, telefonla 10 dönümlük 2 tarlasını takas etti.

 

Tarih : 6 Ekim 2022 Perşembe 16:06   Okunma : 331

Denizli`nin Çal ilçesinde yeni telefon almak isteyen Bünyamin Karakurt, telefonla 10 dönümlük 2 tarlasını takas etti.

Denizli`nin Çal ilçesinde yaşayan Bünyamin Karakurt, eski telefonunu yeni nesil bir telefon ile değiştirmek istedi. Denizli`nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir telefon mağazasına gelen Karakurt, rakamların yüksek olduğunu görünce takas teklifinde bulundu. Çal`da kendine ait 2 adet tarlası ile cep telefonunu takas etmek istediğini söyleyen Bünyamin Karakurt`un teklifini kabul eden telefon satıcısı Murat Yıldırım, Karakurt ile beraber Çal Tapu Müdürlüğü`nün yolunu tuttu.

10 DÖNÜM TARLASINI VERDİ

Müdürlükte yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından konuşan mağaza sahibi Murat Yıldırım "Bünyamin Karakurt kardeşimiz bize gelerek iki adet tapusu olduğunu söyledi. Telefon pahalı olduğu için nakit parasının olmadığını söyleyerek tarla teklifinde bulundu. Beşerden 10 dönüm 2 adet tarlasını cep telefonu ile takas ettik" dedi.

Telefonuna kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Bünyamin Karakurt ise, "Öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle bir cep telefonu almak hep kafamdaydı. Her türlü ticarete uygun olduğum için böyle bir ticaret yöntemi geliştirdik kendi kafamızda. Ben de mutluyum ağabeyime de beşerden 10 dönüm tarlası hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA