27 Eylül 2024 Cuma

17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   16:12   EŞI EMRAH ALA TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN MINE NUR ALA`NıN POLISLERIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLÜMLE TEHDIT EDILDIĞI ORTAYA ÇıKTı   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   15:11   İYİ PARTILI ZORLU`DAN BAKAN TEKIN`E: “30 BIN TEMIZLIK PERSONELI ALıNACAK AMA 54 BIN OKUL VAR. HER OKULA BIR GÖREVLI DÜŞMEKTE MIDIR?“   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   11:04   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ESNAFı DINLEMEYE DEVAM EDIYOR   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"   09:53   MERSIN`DE KıRSAL MAHALLE BULUŞMALARı`NıN YENI ADRESI, PIRÖMERLI MAHALLESI OLDU   09:21   GÜLCAN KıŞ, BAKAN ALI YERLIKAYA`YA SESLENDI   01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"   17:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "HAMAS`A BIR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK BAKMıYORUM"   16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"  
 
     
   

BAŞKAN SEÇER, SPORTS TV’NİN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sports TV’de Running adlı programın canlı yayın konuğu oldu. Hafta sonu koşulacak olan 14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu hakkında konuşan Başkan Seçer, son derece renkli bir etkinliğe imza atıldığını söyledi. Başkan Seçer, “Yarı maratonda 11 ülkeden 40 yabancı ve 390 kendi vatandaşımız olmak üzere toplam 430 sporcu yarışacak. Pazar günü aynı zamanda, bir de halk koşumuz var. O koşu için de 3 bin 684 vatandaşımız kayıt yaptırmış. Hatta bu koşu için kayıtlar, Pazar günü koşunun yapılacağı saate kadar devam edecek” dedi.

 

Tarih : 20 Ekim 2022 Perşembe 23:05   Okunma : 637

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sports TV’de Running adlı programın canlı yayın konuğu oldu. Hafta sonu koşulacak olan 14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu hakkında konuşan Başkan Seçer, son derece renkli bir etkinliğe imza atıldığını söyledi. Başkan Seçer, “Yarı maratonda 11 ülkeden 40 yabancı ve 390 kendi vatandaşımız olmak üzere toplam 430 sporcu yarışacak. Pazar günü aynı zamanda, bir de halk koşumuz var. O koşu için de 3 bin 684 vatandaşımız kayıt yaptırmış. Hatta bu koşu için kayıtlar, Pazar günü koşunun yapılacağı saate kadar devam edecek” dedi.

“Mersin coğrafyası spor etkinliklerine çok uygun”

Maratona bu yıl Rusya, Azerbaycan, Kırgızistan, Etiyopya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Kenya, Tacikistan ve İzlanda'dan sporcuların da katılacağını ifade eden Başkan Seçer,“Bu etkinlikte insanlar medeniyetlere, imparatorluklara ev sahipliği yapmış, imparatorlukların başkenti olmuş, üniversiteler kenti Tarsus'ta koşacak” diye konuştu.

Mersin'in coğrafyasının; spora, etkinliklere, festivallere ve yarışlara son derece uygun olduğunu kaydeden Başkan Seçer, “Mersin, 12 ay boyunca birçok aktiviteyi yapmaya müsait. Halkı çok sıcakkanlı, çok misafirperver. Çünkü anlattığım gibi muazzam bir tarihi, kültürel birikimi olan, her haliyle 10 numara bir kent diyebilirim kentim için” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, çok önemli etkinlikler yaptıklarını kaydeden Başkan Seçer,“Mutlaka her kurum, belediyeler, diğer kurumlar kendince önemli vedeğerli çalışmalar yapıyorlardır, ama Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle spor, sanat, kültür konularına 3,5 yıllık yönetim olarak çok muazzam önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

“Dolu dolu spor etkinliklerimiz olacak”

Sporu ve sporcuyu çok önemsediklerini kaydeden, bu kapsamda birçok etkinlik ve turnuva gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Seçer, “23 Ekim’de Tarsus’ta 14.’sü gerçekleştirilecek Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu var. Öncesinde 21 ve 22 Ekim’de Mersin merkezde Gençlik Festivalimiz var. Yine Tarsus'ta 4-5-6 Kasım’da 1.’sini yapacağımız Uluslararası Tarsus Festivalimiz olacak. 2023 yılı içerisinde Nisan ayında 6.’sını yapacağımız Tour Of Mersin Bisiklet Turu’muz var. Yine 2023 yılının Aralık ayında 5.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Mersin Maratonu olacak. Çok renkli görüntülerin olduğu, çok güzel etkinliklerin olduğu günler geçireceğiz” dedi.

Pazar günkü halk koşusunda kendisinin de koşuya katılacağını sözlerine ekleyen Başkan Seçer,“Tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Spor demek barış demek, kardeşlik demek, dostluk demek. Muazzam bir birleştirici güç demek. Onun için sporu önemsiyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA