6 Temmuz 2024 Cumartesi

20:49   AVAM KAMARASı`NA SEÇILEN ILK TÜRK: NESIL ÇALıŞKAN...   20:41   MOTOKURYE SAMET ÖZGÜL CINAYETI DAVASıNDA GEREKÇELI KARAR AÇıKLANDı   19:26   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL’DAN MUHARREM AYı MESAJı   18:43   KAMUDA TASARRUF TEDBIRLERIYLE ILGILI KANUN TEKLIFI TBMM`YE SUNULDU: "BELEDIYELERIN VERGI PAYıNDA YAPıLAN KESINTI ORANLARı ARTTıRıLıYOR"   15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: “TÜİK`IN RAKAMLARıYLA MEMURA VERILEN ZAM, MEMURU HEM BARıNMA KRIZIYLE HEM DE AÇLıKLA SıNAYACAK”   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:57   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:55   KADıN KONUK EVI AKDENIZ BELEDIYESI’NIN BÜNYESINE GEÇTI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı  
 
     
   

ADİDAS TÜRKİYE`DE İKİ ÜST DÜZEY ATAMA


Adidas Türkiye`de iki üst düzey atama yapıldı. İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışan Duygu Günel, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörlüğü`ne atanırken, Emel Çevik ise Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktörlüğü görevine getirildi.

 

Tarih : 24 Ekim 2022 Pazartesi 15:06   Okunma : 235

Adidas Türkiye`de iki üst düzey atama yapıldı. İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışan Duygu Günel, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörlüğü`ne atanırken, Emel Çevik ise Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktörlüğü görevine getirildi.

Adidas Türkiye`den yapılan açıklamada, İnsan Kaynakları Direktörlüğü ve Tedarik Zinciri Direktörlüğü`ne iki önemli atama yapıldığı belirtildi. Adidas Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörlüğü`ne yapılan atamayla ilgili şöyle denildi:

MENA LİDERLİK EKİBİNE YENİ SORUMLU KIDEMLİ İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ

"Adidas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmakta olan Duygu Günel, adidas Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. Yeni rolünde Duygu Günel, MENA liderlik ekibinin bir üyesi olarak bölgenin insan kaynakları strateji süreçlerinin sorumluluğunu üstlenecek. İnsan Kaynakları alanında Türkiye ve farklı ülkelerde olmak üzere 18 yıllık deneyime sahip Günel, adidas`a katılmadan önce Mars Inc ve Avon`da çalıştı. Mevcut görevinde, son 4 yılda adidas Türkiye`de İK`yı başarıyla yöneterek yüksek performanslı bir ekip ortamı oluşturdu."

TEDARİK ZİNCİRİNDEN EMEL ÇEVİK SORUMLU OLACAK

Adidas Türkiye`de bir diğer atama da Tedarik Zinciri yönetimine yapıldı. Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktörlük görevine Emel Çevik atandı.

Adidas Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü görevini alan Emel Çevik, tüm tedarik zinciri süreçleriyle birlikte pazar ve finansal hedefleri desteklemek için strateji geliştirmekten; performansı artırmaya yönelik olarak yetenekler, girişimler ile altyapı ve etkinleştiricilerden sorumlu olacak. Aynı zamanda yerel yönetim ekibinin bir üyesi olarak, bölge ve küresel ekipler ile yakın çalışarak pazar iş planı ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunacak.

Çevik, Avon, Crown Holdings, SC Jhonson ve Roche gibi küresel şirketlerde olmak üzere 20 yıllık tedarik zinciri deneyimine sahip.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA