18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``  
 
     
   

Yazlık Sinema ve Su Dünyası bayram boyunca açık olacak


Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Mezitli Belediyesi yazlık Sinema ve Su Dünyası, Kurban Bayramı’nda da vatandaşlara aralıksız hizmet verecek. Gün boyu bölgenin en temiz havuzu olarak tescillenmiş Su Dünyası’nda serinleyen Mezitlililer, akşamları ise Yazlık Sinemada aileleriyle birlikte nostalji yaşayacaklar.

 

Tarih : 22 Ağustos 2018 Çarşamba 09:07   Okunma : 1386

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Mezitli Belediyesi yazlık Sinema ve Su Dünyası, Kurban Bayramı’nda da vatandaşlara aralıksız hizmet verecek. Gün boyu bölgenin en temiz havuzu olarak tescillenmiş Su Dünyası’nda serinleyen Mezitlililer, akşamları ise Yazlık Sinemada aileleriyle birlikte nostalji yaşayacaklar.

TÜRK VE DÜNYA SİNEMASININ BAŞYAPITLARI YAZLIK SİNEMADA

Bayramın ilk günü olan 21 Ağustos Salı Günü Türk Sinemasının eşsiz başyapıtlarından, Şener Şen’in başrolünü oynadığı ve Nesli Çölgeçen’in yönettiği, feodal yapıdan kapitalizme geçişteki çarpıklıkları ve zorlukların ele alındığı, köyden kente göçün farklı bir bakışla işlendiği Züğürt Ağa filminin ücretsiz olarak gösterileceği Yazlık Sinema’da, 23 Ağustos Perşembe günü Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirmelerini konu olan Fındık İşi 2 isimli animasyon filmi çocuklarla buluşacak. 

YAZLIK SİNEMA KEYFİ BAYRAM BOYUNCA DEVAM EDECEK

Bayramın son günü ise ünlü komedyen Tolga Çevik ve Ezgi Mola’nın başrolleri paylaştığı ve sinema dünyasında yaşanan çarpıklıkların trajikomik bir biçimde ele alındığı ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filmi ücretsiz olarak sinema perdesine yansıtılacak. Bayram tatilinin finali ise yine Türk Sinemasının eşsiz başyapıtlarından bir film ile yapılacak. Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin’in oynadığı, izleyiciye ‘gerçek sevginin duygular mı yoksa emek mi’ olduğunu soran Atıf Yılmaz’ın yönettiği ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmi ücretsiz olarak sinemaseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

MERSİNLİLER BAYRAM BOYUNCA SU DÜNYASINDA SERİNLEYECEK

Yaz sıcaklarından bunalan Mersinlilerin tercih noktalarından birisi olan Mezitli Belediyesi Su Dünyası da, Kurban Bayramı boyunca açık olacak. Yaz boyu on binlerce vatandaşa hizmet veren Su Dünyası, Arefe günü olan 20 Ağustos Pazartesi ve Bayramın 1. Günü olan 21 Ağustos Salı günü temizlik nedeniyle kapalı olacak. 22 Ağustos Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan Mezitli Belediyesi Su Dünyası 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

HALKIMIZ HİZMETLREİMİZDEN YARARLANMAYA DEVAM EDECEK

Vatandaşların huzurlu ve güzel bir bayram geçirebilmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediyemizin tüm birimlerinde nöbetçi personelimiz bayram boyunca çalışacaktır. Bunun yanında yaz sıcaklarında en çok talep gören belediyemizin Yazlık Sineması ve Su Dünyası bayram boyunca hizmet verecek. Halkımızın bayram boyunca tüm hizmetlerimizden yararlanmaya devam edecekler. Tüm vatandaşlarımıza mutlu huzurlu ve gönenç içerisinde mutlu bayramlar dilerim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, gençlik evleri, kurban bayramı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA