3 Haziran 2024 Pazartesi

17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   15:02   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...    14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:46   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MITING ÖNCESINDE RIZE`DE ÇAY ÜRETICILERINI ZIYARET ETTI   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...    12:48   KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN ÜÇ KATLı BINA... İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İSTANBUL`A GITTI   11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU  
 
     
   

VAHAP SEÇER: VATAN SEVGİMİZ SORGULANDIĞI ZAMAN ‘SİYASETİN KİRLİ OYUNLARINDAN BİRİ` DERİM


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nda yaptığı konuşma nedeniyle kendisini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`ye yanıt verdi. Seçer, “Bizim millet sevgimiz, vatan sevgimiz, bayrak sevgimiz sorgulandığı zaman, ‘lanet olası siyasetin kirli oyunlarından biri` derim. Bunu öne çıkarıp bunun üzerinden bizi zayıflatmak isteyenlerin çabaları olarak bakarım. Burada yaşanan da böyle bir durum… Ulu Önder`in bir sözü var, ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır` diye. Ben de çok çalışıyorum. Bitti, nokta” dedi.

 

Tarih : 4 Kasım 2022 Cuma 17:03   Okunma : 729

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nda yaptığı konuşma nedeniyle kendisini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`ye yanıt verdi. Seçer, “Bizim millet sevgimiz, vatan sevgimiz, bayrak sevgimiz sorgulandığı zaman, ‘lanet olası siyasetin kirli oyunlarından biri` derim. Bunu öne çıkarıp bunun üzerinden bizi zayıflatmak isteyenlerin çabaları olarak bakarım. Burada yaşanan da böyle bir durum… Ulu Önder`in bir sözü var, ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır` diye. Ben de çok çalışıyorum. Bitti, nokta” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Flash TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan ‘Fatih Ertürk`le Başkentte Gündem Özel` programının konuğu oldu.

Başkan Seçer, gazeteci Ertürk`ün sorusu üzerine, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`ndaki açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin kendisi hakkında söylediği sözler ve sonrasında hedef olduğu linç kampanyasına yönelik değerlendirmede bulundu.

Bir ülkede bir kentin belediye başkanının ‘demokrasi, barış, huzur` dediği için, kentin ve ülkenin kalkınmasında daha çok çaba sarf edilmesi gerektiğini söylediği için iktidarın bir alt kesimince linç edilmeye kalkışıldığını ve bu linç hadisesinin İzmir, Ankara ve İstanbul`da da yapıldığını kaydeden Fatih Ertürk, Başkan Seçer`e, “Sıra size geldi. Doğal olarak dönüyor bu iş. Nedir bu? Türkiye`de artık biz korkacak mıyız? Barış, demokrasi, huzur, hukuk, hakkın yerine, insanca yaşam… Yani bunlara özlem duyduğumuzu söylemekten korkar bir duruma mı geldik, nedir bu tablo” sorusunu yöneltti.

“OLAYLARA ATATÜRK`ÜN İLKELERİ VE CUMHURİYET`İN KURULUŞ FELSEFESİYLE BAKARIM”

Hiçbir şeyden korkacak bir durum olmadığını, milli ve dini duyguların hassas meseleler olduğunu ve bunların istismar edilmesini hiçbir zaman doğru bir siyaset olarak görmediğini, yapanları da doğru bir siyasetçi olarak görmediğini belirten Başkan Seçer, “Anadolu`da bir söz vardır, ‘çiğ yemedim ki, karnım ağrısın` diye. Bizler başarılı olduğumuz sürece bunlar olacak. Yaptığım bir konuşmada bir bölüm alınacak, oradan cımbızlanacak. Doğaldır, o bütünlük içerisinden çıkardığınız zaman anlamı değişecek. Bunlar art niyetli yaklaşımlar” diye konuştu. 

CHP`li bir belediye başkanı olduğunu ve atalarının yüzlerce, binlerce yıldır bu topraklarda yaşamış insanlar olduğunu vurgulayan Seçer, “Bizim millet sevgimiz, vatan sevgimiz, bayrak sevgimiz sorgulandığı zaman, ‘lanet olası siyasetin kirli oyunlarından biri` derim. Bunu öne çıkarıp bunun üzerinden bizi zayıflatmak isteyenlerin çabaları olarak bakarım. Burada yaşanan da böyle bir durum. Ben, Mustafa Kemal Atatürk`ün kurduğu partinin belediye başkanıyım ve konuşmalarımda O`nu referans alırım. Onun koyduğu ilkeler ve Cumhuriyet`in kuruluş felsefesiyle olaylara bakarım, değerlendirmemi de ona göre yaparım” dedi.

“ATATÜRK`ÜN BİR SÖZÜ VAR, ‘VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR` DİYE. BEN DE ÇOK ÇALIŞIYORUM. BİTTİ”

Yaşamında temel çizgilerinin olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti`ne laik ve demokratik bir Cumhuriyet olarak baktığını söyleyen Başkan Seçer, Mersin`de hiçbir ayrımcılıkta bulunmadan hizmet ürettiklerini belirterek şöyle devam etti:

“Ben, Mersin`de 13 ilçenin halkına hizmet ediyorum. Hangi siyasi geleneğin ağırlıkta olduğuna bakmaksızın, hangi partiye oy çıktığına bakmaksızın her mahalleye giderim. Ben, vatandaşımla gönül bağı kurmuşum. Milliyetçi hassasiyeti olanlar, muhafazakar veya seküler yaşam biçimini benimsemiş olanlar, sol-sosyalistler, kim olursa olsun benim için hiç değişmiyor. Herkesin benimle gönül bağı kurduğu varsayımından çıkarak, ben kendimi doğru yolda görüyorum.” 

Vatandaşın görevini iyi yapan insanları sevdiğine ve saydığına dikkat çeken Başkan Seçer, “Siz kendiniz için ‘Gerçekten hepimiz için çalışıyor` dedirtebiliyorsanız siz, vatanını ve milletini seven insansınız. Benim için gerisi teferruattır. Dolayısıyla bunlardan etkilenmiyorum. Tamamen başarımızdan kaynaklı diyorum. Bizleri yıpratmaya yönelik girişimler. Kimse bizim vatan sevgimizi tartışmasın. Yani bunu tartışanların vatan sevgisi, emin olun bizim vatan sevgimizin zekatı bile olamaz. Ulu Önder`in bir sözü var, ‘Vatanın en çok seven, görevini en iyi yapandır` diye. Ben de çok çalışıyorum. Bitti, nokta” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA