9 Haziran 2024 Pazar

20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YıLDıRıM`A ÇAĞRı: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ŞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZıYıM"   20:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TARIHI KENTLER BIRLIĞI BAŞKANLıĞı`NA SEÇILEN MANSUR YAVAŞ`A TEBRIK   19:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN İZMIR`DE BAŞKANLAR ZIRVESI   18:59   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ‘ASGARI ÜCRET` RESTI: "KIMSE ASGARI ÜCRETI GÜNCELLEMEMEYI DÜŞÜNMESIN"   18:18   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANıYOR. ANKETLERE GÖRE, AŞıRı SAĞ PARTILERDEKI YÜKSELIŞ DIKKATI ÇEKIYOR   17:47   BELDIBI HALKı TEPKILI: "ATATÜRK PARKı, PARK OLARAK KORUNMALı"   17:31   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER UZAY YOLUNDA   17:26   VELI AĞBABA`DAN ERDOĞAN`A: "FAKIR FUKARA SENIN GIBI SPONSOR BULAMıYOR. FAKIR FUKARANıN REMZI`SI YOK, YURT DıŞıNDA NASıL OKUTACAK?   17:13   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: ``AKP`YE OY VEREN SEÇMENIN BILE YÜZDE 82`SI BU EĞITIM SISTEMINDEN RAHATSıZ``   16:31   TARIHI KENTLER BIRLIĞI BAŞKANı MANSUR YAVAŞ OLDU   16:28   ERDOĞAN: DEZENFLASYON SÜRECINE GIRIYORUZ   16:25   LÖSEV`IN MUTLU ET PAKETLERI ANKARALı AILELERE ULAŞTıRıLDı   15:56   MÜFREDATı GERI ÇEKIN PLATFORMU: `` ÇOCUKLARıMıZı 11 HAZIRAN`DA OKULA GÖNDERMEYECEĞIZ``   15:37   YKS`NIN BIRINCI OTURUMU TYT`YE GIREN ADAYLAR, MATEMATIK SORULARıNıN ZORLUĞUNA DIKKATI ÇEKTI   15:30   D-8 ORTAK BILDIRISI: ABD`YI FILISTIN`IN BM`YE TAM ÜYELIĞI KONUSUNDAKI VETOSUNU KALDıRMAYA ÇAĞıRıYORUZ   15:04   SıNAV SAATLERINDE ``BARıNMA SORUNUNA`` DIKKAT ÇEKTILER... TEV: ``BAĞıŞıN BÜYÜĞÜ, KÜÇÜĞÜ OLMAZ DESTEK OLALıM. ÇOCUKLARıN HAYALLERI YARıDA KALMASıN``   15:01   ALI ÖZTUNÇ`TAN CEVDET YıLMAZ`A: "CELAL SAMI TÜFEKÇI`NIN YÖNETIM KURULU BAŞKANLıĞı YAPTıĞı DÖNEMDE INŞAAT IHALELERI HANGI FIRMALARA VERILMIŞTIR?"   14:21   TİP BILECIK İL BAŞKANı BIÇEN: "SARAY REJIMINE GÖRE YA DÜŞÜK ÜCRETLE YAVAŞ YAVAŞ ÖLECEĞIZ YA DA IŞ CINAYETINE KURBAN EDILECEĞIZ"   14:11   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR`DE... ATAMA BEKLEYEN ENGELLI ÖĞRETMEN AĞLAYARAK ÖZGÜR ÖZEL`DEN YARDıM ISTEDI: İADEIZIYARETTE SESIMIZI DUYURUR MUSUNUZ?   13:38   FENERBAHÇE KONGRESI GERGIN BAŞLADı... AZIZ YıLDıRıM, DIVAN BAŞKANı SEÇIM YÖNTEMINE TEPKI GÖSTEREREK KONGREYI TERK ETTI  
 
     
   

SANATÇI ONUR ŞENER`İN ÖLDÜRÜLMESİNDE 5 KİŞİYE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ. İDDİANAMEDE, ŞÜPHELİLERİN ORTAK HAREKETİYLE CİNAYETİN İŞLENDİĞİ BİLDİRİLDİ


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sahne aldığı eğlence mekanında sanatçı Onur Şener`in 2 Ekim`de öldürülmesi ile ilgili iddianame hazırladı. İddianamede, beş şüpheli hakkında “canavarca hisle öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Başsavcılık, şüphelilerin ifadelerinde bir kişinin Şener`e vurduğu ve diğerlerinin öldürme eylemine karışmadıklarını belirtmelerine rağmen suçun ortak bir şekilde işlendiğini vurguladı.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 15:37   Okunma : 304

GÜRKAN DEMİRTAŞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sahne aldığı eğlence mekanında sanatçı Onur Şener`in 2 Ekim`de öldürülmesi ile ilgili iddianame hazırladı. İddianamede, beş şüpheli hakkında “canavarca hisle öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Başsavcılık, şüphelilerin ifadelerinde bir kişinin Şener`e vurduğu ve diğerlerinin öldürme eylemine karışmadıklarını belirtmelerine rağmen suçun ortak bir şekilde işlendiğini vurguladı.

Ankara`nın Çankaya ilçesinde sahne aldığı eğlence mekanında istek parçayı çalmadığı için sanatçı Onur Şener`in 2 Ekim gecesinde katledilmesine ilişkin savcılık iddianamesi tamamlandı.

İddianamede şüpheliler Ali G., İlker K., Semih S., Jale E. ve Gözde G.`nin “canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçundan Türk Ceza Kanunu`nun 82/1.b maddesine göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları talep edildi.

“BARDAĞI ŞENER`E DOĞRU SAVURDUM. BARDAĞIN ÇARPIP ÇARPMADIĞINI BİLMİYORUM”

Çalışma Bakanlığı`na bağlı İş Teftiş İstanbul Grup Başkanlığı`nda çalıştığını belirten şüpheli İlker K., ifadesinde sanatçı Onur Şener`e bira bardağıyla vurduğunu belirttti. İlker K., “Sağ elimde bulunan bardağı Onur Şener`e doğru savurdum. Bardağın çarpıp çarpmadığını bilmiyorum. Elimdeki bardağa ne olduğunu bilmiyorum” dedi.

Şüpheli K., bardağı savurmasının ardından Şener`in kendisine yumruk attığını belirterek, “Yerde bir kere daha sağ elimle Onur`a doğru yumruk savurdum” dedi. K., herhangi bir saldırı amacının olmadığını da öne sürdü.

“İLKER, BİRA BARDAĞINI ONUR ŞENER`İN KAFASINA SERT BİR ŞEKİLDE VURDU”

TUSAŞ`ta çalıştığını belirten şüpheli Semih S., arkadaşı İlker K.`nin bira bardağıyla Onur Şener`in kafasına sert bir şekilde vurduğunu doğrularken şu ifadeyi verdi:

“İlker bu konuşmaları duyunca sağ elinde bulunan bira bardağını Onur Şener`in kafasına bir anda sert bir şekilde vurdu. İlker bardağı Onur`a vurması ile bardak kırıldı. Bardak kırıldıktan sonra bardağın sapı İlker`in elinde kaldı. Bardağın kırılmasıyla birlikte Onur ve İlker arasında arbede yaşanmaya başladı. Arbede yaşanmaya başlayınca Onur`un kafasının kanadığını gördüm. İlker o an Onur`un üzerine atladı. Onur`a iki defa vurdu. Ancak bu esnada İlker`in elinde cam parçası olup olmadığını görmedim."

“KİMİN KİMİNLE KAVGA ETTİĞİNİ GÖREMEDİM”

Çalışma Bakanlığı`nda İş Müfettişi olarak çalıştığını belirten şüpheli Ali G., cinayete ilişkin şunları belirtti:

“İlker`in elindeki bira bardağını Onur Şener`in kafasına vurduğunu gördüm. Ben aralarına girip Onur`u iteklemeye çalıştığım esnada bir anda kaldırımda asfalta omzumun üzerine düştüm. Yerde öylece yatıyordum. Ayakta kavganın olduğunu görüyordum, sadece ayaklarını görebiliyordum. Kim kimle kavga ediyor göremedim.”

BOYNUNDA KESİCİ CİSİM YARASI VAR

Şüpheliler “bardak ile kafasına vurmaktan” söz etse de iddianamede yer alan 2 Ekim 2022 tarihli ‘ölü muayene tutanağı`nda, Onur Şener`in boynunda 3-4 santim genişliğinde derin delici kesici cisim yarasının tespit edilmesi dikkat çekti. Yine tutanakta Şener`in kafasında, yüzünde, kollarında kesik yaralarının bulunduğu bilgisi de yer aldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA