5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

TBMM BAŞKANVEKİLİ CELAL ADAN: PKK/PYD`YE ‘TERÖR ÖRGÜTÜ` DEMEYENLERİN TBMM`DE BULUNMAYA HAKLARI YOKTUR


TBMM Başkanvekili Celal Adan ve beraberindeki MHP heyeti, İstiklal Caddesi`nde bombalı terör saldırısının yapıldığı yere giderek karanfil bıraktı. Adan, “Anayasa`ya bağlılık yemini yapan bütün milletvekilleri, PKK/PYD`yi terör örgütü ilan etmek mecburiyetindedir. PKK/PYD`ye ‘terör örgütü` demeyenlerin, bu cinayeti işleyenlerin suç ortakları olduğunu ifade etmek isterim. PKK/PYD`ye ‘terör örgütü` demeyenlerin TBMM`de bulunmaya hakları yoktur” dedi.

 

Tarih : 16 Kasım 2022 Çarşamba 12:21   Okunma : 128

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: SADIK KARAKULOĞLU

TBMM Başkanvekili Celal Adan ve beraberindeki MHP heyeti, İstiklal Caddesi`nde bombalı terör saldırısının yapıldığı yere giderek karanfil bıraktı. Adan, “Anayasa`ya bağlılık yemini yapan bütün milletvekilleri, PKK/PYD`yi terör örgütü ilan etmek mecburiyetindedir. PKK/PYD`ye ‘terör örgütü` demeyenlerin, bu cinayeti işleyenlerin suç ortakları olduğunu ifade etmek isterim. PKK/PYD`ye ‘terör örgütü` demeyenlerin TBMM`de bulunmaya hakları yoktur” dedi.

Celal Adan ile beraberindeki MHP heyeti, bugün, İstiklal Caddesi`nde bombalı terör saldırısının yapıldığı yere gitti. Patlamanın olduğu alana saldırıda yaşamını yitirenler için karanfil bırakan Adan, “Kahpece ve haince kurulan bir pusuyu lanetlemek için buradayız” diye konuştu. Saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlara Allah`tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileyen Adan, şunları söyledi:

“BURADA SIÇRAYAN KAN, PKK/PYD`Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ KABUL ETMEYEN AVRUPA`NIN BAŞKENTLERİNE SIÇRAMIŞTIR: Burada patlayan bombanın fünyesi, PKK/PYD`yi terör örgütü kabul etmeyen Avrupa başkentlerinin ve Washington`un elindedir bu fünye. PKK/PYD`nin suç işleyen örgütleri, Avrupa`nın her tarafında çok rahatça gezmekte ve Türkiye`ye karşı düşmanlıklarını devam ettirmektedir. Buradan sesleniyorum; Türk milleti, devletimiz büyüktür. Bu tip terör eylemlerine asla boyun eğmeyecektir. İstanbul`umuzun gözbebeğinde, burada kan kusanlar; sıçrayan kan, PKK/PYD`yi terör örgütü kabul etmeyen Avrupa`nın başkentlerine sıçramıştır. Bu leke asla yüzlerinden silinmeyecektir.

BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİ PKK/PYD`Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN ETMEK MECBURİYETİNDEDİR: Buradan açıkça ediyorum ifade ediyorum; Anayasa`ya bağlılık yemini yapan bütün milletvekilleri, PKK/PYD`yi terör örgütü ilan etmek mecburiyetindedir. PKK/PYD`ye ‘terör örgütü` demeyenlerin, bu cinayeti işleyenlerin suç ortakları olduğunu ifade etmek isterim. PKK/PYD`ye ‘terör örgütü` demeyenlerin TBMM`de bulunmaya hakları yoktur. İstanbul`umuzda işlenen bu cinayet, sadece Türk milletinin vatandaşlarına karşı işlenmemiş, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Suriye`de bir yapılanmaya öncülük yapılmaktadır. Hepimizin gözü önünde PKK/PYD`ye, Kongre marifetiyle milyon dolarlar onaylanarak destek verilmektedir.

TÜRK MİLLETİ BÜYÜKTÜR, TERÖRE ASLA BOYUN EĞMEYECEKTİR: Yakalanan terör örgütlerinin üzerlerinden çıkan silahlardan hiçbir tanesi kendilerine ait değildir. Bütün silahlar, Avrupa ve Amerika menşelidir. Bir gül bahçesine sokarcasına şehitler veriyoruz fakat Cenabı Allah`a şükürler olsun ki terör örgütünün Türkiye`de nefesi kesilmiş, ancak bu tip kahpeliklerle eylemlerini yapabilmektedirler. Yurt dışında da hepsi, saklandıkları mağaralarında yakalanmakta, adalete teslim edilmekte veya etkisiz hâle getirilmektedir. Türk milleti büyüktür, teröre asla boyun eğmeyecektir.

TÜRKİYE, DÜNDEN DAHA BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEDİR: Burada rahmete kavuşan Ecrin`in bedeni, terör örgütlerinin, Türkiye`ye düşmanlık yapan hainlerin hepsinin başını ezecek kadar ağırdır. Burada kana bulanan bebek arabası, PKK/PYD`nin Türkiye`ye düşmanlık yapan bütün hayallerini ortadan kaldıracak büyüklüktedir. Türk milleti teröre teslim olmayacak, insanlık var oldukça birliğini koruyacak; devlet büyüyerek, gelişerek devam edecektir. Türkiye, dünden daha birlik ve beraberlik içerisindedir.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA