26 Eylül 2024 Perşembe

01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"   17:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "HAMAS`A BIR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK BAKMıYORUM"   16:59   KARS ŞEKER FABRIKASı, ŞEKER PANCARı ALıMıNA BAŞLADı   16:54   AMD BAŞKANı HASAN YÜCEL`DEN `ORMAN YÖNETMELIĞI` TEPKISI: YENI YÖNETMELIK MADENCILIĞIN ÖLÜM FERMANıDıR   16:54   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “ECZACıLARıN SESINE KULAK VEREREK SOMUT ÇÖZÜMLERLE, TÜM ECZACıLARıMıZıN 25 EYLÜL DÜNYA ECZACıLıK GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM”   16:45   İŞÇILER SARAÇHANE`DEN SESLENDI: "BENIM 10 TANE ÇEYREK ALTıNıMı HER AY KIM ÇALDı?" "BU INSANLAR SAMAN Mı YIYECEK?"   16:37   ÇERKEZOĞLU, SARAÇHANE`DEN IKTIDARA SESLENDI   16:24   FERNAS MADENCILIK IŞÇILERI SOMA`DAN ANKARA`YA YÜRÜYOR... "BIZI INSAN OLARAK GÖRMÜYORLAR Mı? ÖLÜM OLSA BU IŞIN UCUNDA BEN GIDECEĞIM"   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "İTFAIYE TEŞKILATıMıZLA GURUR DUYUYORUM"   16:05   SILAHLı POZLARıNı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN YUNUS EMRE GEÇTI`NIN KUZENI K.G. DE GÖZALTıNA ALıNDı, ÇOK SAYıDA SUÇTAN KAYDı OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı   16:03   AYSU BANKOĞLU, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ABD GEZISINI ELEŞTIRDI: “ÇOCUKLAR KÖYDEN OKULA GIDEMIYOR, SARAY AHALISI 12 BIN KILOMETRE ÖTEDE FOTOĞRAF ÇEKTIRMEK IÇIN MILYONLAR SAVURUYOR“   15:28   DEPREMDE CENAZELER KARıŞTı, GERÇEK 19 AY SONRA ORTAYA ÇıKTı   15:22   ANTALYA İKLIM DEĞIŞIKLIĞINE UYUMDA SU YÖNETIMI ÇALıŞTAYı... GÖKAN ZEYBEK: "CHP BELEDIYECILIĞI, YETIŞTIRDIĞI NITELIKLI KADROLARLA TÜRKIYE`YI ÇOK DAHA IYI YÖNETEBILECEĞININ GÖSTERGESIDIR``   15:12   BITLIS`TE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   15:08   YENILENEN SPRINTER PANELVANLAR, TÜRKIYE`DE KARAVAN PAKETI VE KARAVANA ÖZEL OPSIYONLARı ILE SATıŞTA   14:48   ANKARA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN OKULLARA TEMIZLIK MALZEMESI YARDıMı... MANSUR YAVAŞ: ``EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI VE SAĞLıKLı BIR GELECEK ADıNA KARARLıLıKLA ILERLIYORUZ``  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ERKEK ÖĞRENCİ YURDU HİZMETE BAŞLADI AÇILDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde bulunan ‘Özel Mersin Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu` hizmete başladı.

 

Tarih : 22 Kasım 2022 Salı 13:02   Okunma : 872

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde bulunan ‘Özel Mersin Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu` hizmete başladı. 

Büyükşehir, Eski Tıp Fakültesi Hastanesi`ni üniversite öğrencilerinin kalabileceği bir yurda çevirdi. 3 ve 4 kişilik odaların yer aldığı 120 yatak kapasitesine sahip yurtta, özel gereksinimli bireylerin kullanımına uygun birer kişilik 5 adet de engelsiz oda bulunuyor.

Yurtta sabah ve akşam yemek hizmeti sunduklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, şunları söyledi:

“ÖĞRENCİ DOSTU HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

“Öğrencilere birçok farklı konuda hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi`nin bu hizmetlerinden birisi de öğrenci yurtlarımız. Geçen yıl Gülnar`da 108 yataklı öğrenci yurdumuzu hizmete başlatmıştık. Ayrıca Tarsus ilçemizde de kız öğrencilerimiz için geçici konaklayabilecekleri merkezimiz açıldı. Mersin merkezde de 120 yataklı erkek öğrenci yurdumuz faaliyette. Tüm bu hizmetlerimizden faydalanmaları için, öğrencilerimiz Teksin üzerinden bizlere rahatlıkla ulaşabilirler. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak öğrenci dostu hizmetlerimize devam edeceğiz.”

Büyükşehir Belediyesi`nin Erkek Öğrenci Yurdu`nda kaldığını ve fiziki şartların oldukça iyi olduğunu belirten Mersin Üniversitesi Makine Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Kenan Zeki Şehnaz, “Öğrencilerin problemleri genelde ulaşım, beslenme ve barınma konusunda oluyor. Başkanımız Vahap Seçer, bunları karşılayacak, gayet güzel hizmetlerde bulunuyor. Öğrenciler için otobüslerdeki abonman konusu çok güzel. Büyükşehir`in yemekleri hem ucuz, hem de besleyici oluyor. Barınmayı da yurtlar sayesinde karşılamışlar” diye konuştu.

Mersin`e Şırnak`tan geldiğini ve kentte ev kiralarının çok yüksek olduğunu belirten Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Mehmet Kadri ise “Mersin`de ev kiraları ve özel yurtların fiyatı çok pahalı. KYK yurtları fazla kalabalık olduğu için, Büyükşehir Belediyesi`nin yurduna geçmeye karar verdim. Buranın olanakları oldukça iyi, daha ferah, daha sakin bir ortam sunuyor. Tek otobüsle üniversiteye gidebiliyorum. Onun dışında Büyükşehir Belediyesi`nin sağlamış olduğu hizmetler çok iyi, çok memnunum. Mersin`i çok sevdim. Burası artık benim ikinci evim oldu” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA