3 Temmuz 2024 Çarşamba

01:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALE KALAN MILLI TAKıM`A TEBRIK MESAJı   01:01   TÜRKIYE, 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALDE   17:23   YENI BAKANLAR MURAT KURUM VE KEMAL MEMIŞOĞLU TBMM`DE YEMIN ETTI   17:07   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E: "UTANMAZ ADAM!"   16:48   31 KURUMDAN KAYSERI AÇıKLAMASı...   16:30   YENI KABINE ÜYELERI KURUM VE MEMIŞOĞLU, YEMIN ETMEK İÇIN MECLIS`E GELDI   15:42   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... ABLA SELMA ATEŞ`TEN SANıKLARA SERT SÖZLER   15:20   KIRADA TÜFE DÖNEMI...   14:57   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI, KıRSAL MAHALLELERE 5 ADET ARAZÖZ TAHSIS ETTI   14:36   MURAT KURUM, GÖREVI MEHMET ÖZHASEKI`DEN DEVRALDı...   14:09   ÖZGÜR ÖZEL, MADıMAK KATLIAMı`NıN 31. YıLıNDA SIVAS`TA   13:34   SINAN ATEŞ DAVASıNıN DURUŞMASıNDA GERGINLIK...   13:01   SIVAS KATLIAMı`NDA HAYATıNı KAYBEDENLER ANıLıYOR...    12:31   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA SANıKLARıN SAVUNMASı DEVAM EDIYOR   11:28   JUDO ÜMIT MILLI TAKıMı`NDAN AVRUPA BAŞARıSı    11:24   SIVAS KATLIAM`ıN 31`INCI YıLıNDA ANMA YÜRÜYÜŞÜ...   11:01   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… SANıK MUSTAFA UZUNLAR: "BENI BÖYLE BIR OLAYıN IÇINE ÇEKTIĞI IÇIN DOĞUKAN ÇEP`TEN ŞIKAYETÇIYIM"   10:46   ŞANGAY İŞ BIRLIĞI ÖRGÜTÜ ASTANA`DA TOPLANACAK   10:28   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... MHP`LI SANıK UFUK KÖKTÜRK: "ONLARıN IŞINE GELIYOR, MHP`YI IŞIN IÇINE KATMAK ISTIYORLAR"   10:04   LAIKLIK MECLISI: "2 TEMMUZ KATLIAMıNıN KARŞı DEVRIM SÜRECININ EN ALÇAKÇA SALDıRıLARıNDAN BIRI OLDUĞUNU UNUTMAMALıYıZ"  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ 


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Vali Şenol Engin İlkokulu`nu ve Fatih Soydan Ortaokulu`nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Tarih : 22 Kasım 2022 Salı 18:13   Okunma : 407

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Vali Şenol Engin İlkokulu`nu ve Fatih Soydan Ortaokulu`nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Şenol Engin İlkokulu`na giderek öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Tarhan, eğitim sürecine dair öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere kitap dağıtan Tarhan`a öğrenciler de kendi hazırladıkları Mezitli Belediyesi`nin logosunun resmedildiği bir tablo, Atatürk işlemeli hediye kutusu ve Dünya Çocuk Günü temalı resim hediye etti. Ardından Fatih Soydan Ortaokulu`na ziyarette bulunarak 7-E sınıfında öğrencilerle sohbet eden Tarhan, çocuklara eğitimde ve yaşamda başarılı olmanın yolunun spor ya da sanatsal bir alanla ilgilerinin olmasından geçtiğini kaydetti.

Çocuklara, çevrelerinde gördüğü her şeyi sorgulamaları için nasihatte bulunan Tarhan, şöyle konuştu:

“Çevrenizi iyi gözlemleyin ve bol bol okuyun. Ancak merak ederseniz ilgi duyar ve öğrenirsiniz. Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bu ülke için canlarını feda ederek yaptıklarını iyi anlayın. Şimdiden okulunuzda, kentinizde çocuklara yönelik organizasyon ve kuruluşlarda görev alarak yurttaşlık bilincini iyice kavrayın. Gelecekte bizim yerimizde sizler olacaksınız ve bu kenti, ülkeyi, hatta dünyayı sizler şekillendireceksiniz. Doğru şeyler öğrenirseniz güzel bir dünya kurabilirsiniz. Biz önümüzdeki dönem kültür, sanat ve eğitim ağırlıklı projelere önem vereceğiz. Başarılı bir eğitim veren Bircan Tüfekçioğlu, Enis-Necip Tüyeni ve Mustafa Baysan adlarında hayırseverlerimizin de desteğiyle hizmete giren Çocuk Gündüz Bakım Evlerimiz var. Eğitimin ülke gelişiminde son derece önemli olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA