2 Temmuz 2024 Salı

11:28   JUDO ÜMIT MILLI TAKıMı`NDAN AVRUPA BAŞARıSı    11:24   SIVAS KATLIAM`ıN 31`INCI YıLıNDA ANMA YÜRÜYÜŞÜ...   11:01   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… SANıK MUSTAFA UZUNLAR: "BENI BÖYLE BIR OLAYıN IÇINE ÇEKTIĞI IÇIN DOĞUKAN ÇEP`TEN ŞIKAYETÇIYIM"   10:46   ŞANGAY İŞ BIRLIĞI ÖRGÜTÜ ASTANA`DA TOPLANACAK   10:28   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... MHP`LI SANıK UFUK KÖKTÜRK: "ONLARıN IŞINE GELIYOR, MHP`YI IŞIN IÇINE KATMAK ISTIYORLAR"   10:04   LAIKLIK MECLISI: "2 TEMMUZ KATLIAMıNıN KARŞı DEVRIM SÜRECININ EN ALÇAKÇA SALDıRıLARıNDAN BIRI OLDUĞUNU UNUTMAMALıYıZ"   09:57   LPG ZAMMıNA TEPKI GÖSTEREN KADIRLILI VATANDAŞLAR: "İŞYERINE KOŞARAK Mı GIDECEĞIZ?"   09:44   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA: "SON BIR HAFTADıR YÜRÜTÜLEN OPERASYONLARDA 149 GÖÇMEN KAÇAKÇıSı, 2 BIN 563 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDı"   09:24   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, TRUMP`A RESMI IŞLEMLERDE DOKUNULMAZLıK SAĞLADı   09:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `HALK KART` UYGULAMASı ILE HEM DAR GELIRLI VATANDAŞA HEM ESNAFA DESTEĞINI SÜRDÜRÜYOR   09:21   HENDEK`TEKI PATLAMANıN ÜZERINDEN 4 YıL GEÇTI… AĞABEYINI KAYBEDEN MERVENUR YıLMAZ: "O SUÇ MAHALLINDE YALNıZ OLMAK ISTEMIYORUM, ADALET ARAYıŞıNA SES OLALıM"   09:19   SINAN ATEŞ DAVASıNDA IKINCI GÜN… SANıKLAR SAVUNMALARıNı YAPMAYA DEVAM EDIYOR   09:03   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı UZGEL`DEN SURIYE AÇıKLAMASı: “ERDOĞAN VE AKP HÜKÜMETI VAR OLAN BU VAHIM TABLONUN BAŞLıCA SORUMLUSUDUR”   02:48   ÖZGÜR ÖZEL DIDIM BELEDIYESI`NI ZIYARET ETTI   02:13   VALI YARDıMCıSı VE KAYMAKAM ATAMALARı RESMI GAZETE`DE   01:57   ÇEVRE VE ŞEHIRCILIK BAKANLıĞı`NA MURAT KURUM, SAĞLıK BAKANLıĞı`NA KEMAL MEMIŞOĞLU ATANDı   01:18   AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA FRANSA VE PORTEKIZ ÇEYREK FINALE YÜKSELDI   23:35   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, BODRUM`DA   23:33   ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı MEHMET ÖZHASEKI ISTIFA ETTI....   16:58   SINAN ATEŞC CINAYETI DAVASı… ÖZEL HAREKAT POLISI AŞKıN MERT GELENBEY, SAVCıLıK VE EMNIYET`TE VERDIĞI TÜM IFADELERINI REDDETTI: "AĞıR IŞKENCEYE MARUZ KALDıM"  
 
     
   

BURAK ERBAY: RAKİPLERİMİZLE REKABET EDECEK DÜZEYE GELMEMİZ VE ÖZELLİKLE KIŞ TURİZMİNDE CAZİBE MERKEZİ OLMAMIZ GEREKİYOR


CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, İzmir`de düzenlenen turizm fuarını ziyaret etti. Erbay, "Turizm çeşitliliğimizi artırarak, rakibimiz olan Yunanistan, İspanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerle rekabet edecek düzeye gelmemiz ve özellikle kış turizminde cazibe merkezi olmamız gerekmektedir" dedi.

 

Tarih : 9 Aralık 2022 Cuma 15:39   Okunma : 340

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, İzmir`de düzenlenen turizm fuarını ziyaret etti. Erbay, "Turizm çeşitliliğimizi artırarak, rakibimiz olan Yunanistan, İspanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerle rekabet edecek düzeye gelmemiz ve özellikle kış turizminde cazibe merkezi olmamız gerekmektedir" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB Fuarcılık A.Ş ve İZFAŞ iş birliğinde düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi ve TTI Outdoor 2. Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı`na katılan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Bodrum, Marmaris, Çeşme ilçeleri ile Antalya, Aydın, Hatay ve Mersin Büyükşehir belediyelerinin yanı sıra fuara katılan birçok il ve ilçe standını ziyaret etti.

Turizm sektör temsilcileri ile bir araya gelen CHP`li Burak Erbay, sektörün sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri ve geleceğe yönelik planlamalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Erbay, Muğla`nın dünyanın en önemli turizm bölgelerinden birisi olduğunu belirtirken şunları söyledi:

“Muğla ilimiz, bin 400 kilometreye yaklaşan kıyı şeridi uzunluğu ve Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi dünya markası turizm bölgeleri ile turizm çeşitliliği, kültürel varlıkları ve doğal güzellikleriyle ülkemizin önemli turizm noktalarından biridir. Bütün bu potansiyelimizi dünyaya tanıtmak ve dünyanın önde gelen turizm destinasyonlarından biri olmak için gerekli planlamalar yapılmalıdır.

Muğla ilimiz yaklaşık 500 bin yatak kapasitesine sahip tesisleri, yat ve tekne turizmiyle, eğlence sektörüyle, doğa ve deniz sporlarının yanı sıra doğal güzellikleri ve kültürel mirasıyla önemli bir potansiyele sahiptir. Ancak turizm sezonunun yaz ayları ile kısıtlı kalması nedeniyle bu potansiyel yeteri kadar kullanılamamaktadır. Bu nedenle turizm sezonunu tüm yıla yayacak, doğa ve kültür odaklı, yeşil turizmi geliştirecek, kaliteli ve nitelikli turizm için bir planlama yapmamız gerekmektedir. Turizm çeşitliliğimizi artırarak, rakibimiz olan Yunanistan, İspanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerle rekabet edecek düzeye gelmemiz ve özellikle kış turizminde cazibe merkezi olmamız gerekmektedir. Diğer yandan sağlık, spor ve kongre turizmi açısından da çalışmalar yapılmalıdır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA