1 Haziran 2024 Cumartesi

14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"   10:59   VAHAP SEÇER: “MERSIN`E MERKEZI HÜKÜMET YATıRıMLARıNı ÇEKMEK İÇIN İŞ BIRLIĞI YAPMALıYıZ”   09:30   LGS HEYECANı.. 1 MILYON 38 BIN ADAY PAZAR GÜNÜ SıNAVA GIRECEK   07:08   CHP, ASGARI ÜCRETE ARA ZAM TALEBIYLE 1 TEMMUZ ÖNCESI “EMEK MITINGI”NE HAZıRLANıYOR   23:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SÜPER LIG`E ÇıKAN BODRUM FK`YA KUTLAMA MESAJı   22:29   KESK KADıN MECLISI: “BUSE BERFI VE NICELERININ ADLARıNı HAYKıRMAKTAN USANMAYACAĞıZ”   22:25   KONURALP: "MUHALEFETLE YENI ANAYASA YAZMAYA VARSıNıZ AMA ARAŞTıRMA ÖNERGELERIMIZI REDDEDIYORSUNUZ"   22:08   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: 2 HAZIRAN`DA DAHA GÜÇLÜ BIR OY FARKıYLA HILVAN`ı ALACAĞıZ   19:46   CHP MILLETVEKILLERI RIZE`DE BASıN AÇıKLAMASı YAPTı: "BUNLARıN ASıL HEDEFI ÇAYı GEÇIM KAYNAĞı OLMAKTAN ÇıKARMAK"   16:11   CHP PARTI OKULU, BELEDIYE MECLIS ÜYELERINE EĞITIME BAŞLADı   15:31   OYUNCU AHMET UĞURLU HAYATıNı KAYBETTI   14:42   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERINDEN İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖNÜNDE EYLEM  
 
     
   

İMAMOĞLU: “BUNLAR, MAYIS 2019`DA SEÇİMİ İPTAL ETTİKLERİNDE KARADENİZLİ HEMŞERİLERİMİN ONLARA VERDİĞİ CEVABI UNUTTULAR”


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`da; “Bunlar neyi unuttular? Mayıs 2019`da seçimi iptal ettiklerinde, sırtımı yasladığım Karadenizli hemşerilerimin Karadeniz`de onlara verdiği cevabı unuttular. Hem Ordu`da unuttular, Giresun`da unuttular, Trabzon`da unuttular, İstanbul`da unuttular. Ama bu sefer eminim ki hepiniz öyle büyük bir cevap vereceksiniz ki hayatları boyunca unutmayacaklar” dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 13:54   Okunma : 400

Haber: Berkay VAROL / Kamera: Kemal SEVİNDİRİCİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun`da; “Bunlar neyi unuttular? Mayıs 2019`da seçimi iptal ettiklerinde, sırtımı yasladığım Karadenizli hemşerilerimin Karadeniz`de onlara verdiği cevabı unuttular. Hem Ordu`da unuttular, Giresun`da unuttular, Trabzon`da unuttular, İstanbul`da unuttular. Ama bu sefer eminim ki hepiniz öyle büyük bir cevap vereceksiniz ki hayatları boyunca unutmayacaklar” dedi.

İBB`nin katkılarıyla yapılan Tirebolu Meydan Düzenlemesinin açılışı için bugün Giresun Piraziz`e giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe meydanında kendisini karışlayan vatandaşlara seslendi. İmamoğlu, şunları söyledi:

"Bugün güzel topraklarınız, doğduğum güzel coğrafyaya gelmekten büyük onur duydum. Piraziz`de olmaktan, Giresun`da olmaktan çok mutluyum, gururluyum. Türkiye`mizin her noktasında güzel izler bırakmaya, İstanbul`umuzun her katkısını bütün cennet vatanın her köşesine hissettirmeye özenli bir gayret gösterdik.

Bu noktada İstanbul`umuzun temel taşı olan yüz binlerce Giresunlulardan hepinize selamlar getirdim, saygılar getirdim. Tabi Piraziz`e çok özenli bir projeyi hediye etme arzumuz vardı. Sonuna yaklaştık. Şimdi kıymetli belediye başkanımla orayı teftiş edeceğiz. İnşallah çok yakın zamanda sizlerin hizmetine girecek olan hem bir güzel parkı hem de içindeki sosyal tesis alanını sizlere İstanbul halkı adına hediye etmenin gururunu yaşıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı dayanışma içerisinde milletimizle bir arada olmaya geldim. İnsanlar, milletimizin iradesini yok sayanlara büyük bir cevap verecek, bunu hissediyorum. Halkın karar verdiği bir hususu, ‘Ben bunu tanımam, ben bunu yok sayarım` diyen kibre karşı, milletimizin özgürlük duygusuyla ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir` duygusuyla hareket edeceğini biliyorum ve bu hukuksuzluğa karşı hepinizin en üst seviyede cevap verdiğinizi ve vereceğinizi biliyorum.

Bunlar neyi unuttular? Mayıs 2019`da seçimi iptal ettiklerinde, sırtımı yasladığım Karadenizli hemşerilerimin Karadeniz`de onlara verdiği cevabı unuttular. Hem Ordu`da unuttular, Giresun`da unuttular, Trabzon`da unuttular, İstanbul`da unuttular. Ama bu sefer eminim ki hepiniz öyle büyük bir cevap vereceksiniz ki hayatları boyunca unutmayacaklar.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA