26 Haziran 2024 Çarşamba

14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"   13:48   DEVLET BAHÇELI`DEN SINAN ATEŞ DAVASı AÇıKLAMASı...   13:41   BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ VAKFı`NDAN TREVOR TIMM JULIAN ASSANGE SERBET BıRAKıLMASı SONRASı AÇıKLAMA YAPTı   13:31   DEVLET BAHÇELI, GRUP TOPLANTıSı SONRASı RAHATSıZLANDı   13:18   MHP`LI SEMIH IŞıKVER`DEN ELAZıĞ`DAKI ÇIMENTO FABRIKASıYLA İLGILI AÇıKLAMA   10:58   WIKILEAKS`IN KURUCUSU JULIAN ASSANGE ABD`YLE ANLAŞMA SONRASı SERBEST KALıYOR   10:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ’DAN KADıN KOLLARı GENEL KURUL SEÇIMI TEBRIK MESAJı   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, SıCAK HAVALARA KARŞı UYARDı   16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:26   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT`TEN İKTIDARıN DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıN AÇıKLAMALARıNA TEPKI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:55   DEM PARTI, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDA ZARAR GÖREN BÖLGELERIN AFET BÖLGESI İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   13:08   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIME GIDIYOR....   
 
     
   

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ, AFET BÖLGESİ ADIYAMAN`DA HER GÜN 4 BİN KİŞİYE YEMEK DAĞITIYOR 


Mersin`de günde 5 bin depremzedeye yemek ulaştıran Yenişehir Belediyesi, afet bölgesi Adıyaman`ın Gölbaşı ilçesinde kurduğu mobil mutfakla da günde 4 bin kişiye yemek dağıtıyor. 

 

Tarih : 24 Şubat 2023 Cuma 12:10   Okunma : 422

Mersin`de günde 5 bin depremzedeye yemek ulaştıran Yenişehir Belediyesi, afet bölgesi Adıyaman`ın Gölbaşı ilçesinde kurduğu mobil mutfakla da günde 4 bin kişiye yemek dağıtıyor. 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin dördüncü gününde Adıyaman`ın Gölbaşı ilçesine mobil mutfak kuran Yenişehir Belediyesi, yurttaşlara destek vermeye devam ediyor. İlk etapta 2 bin 500 kişilik yemek pişirilen mobil mutfakta talebin artmasıyla, kapasite 4 bine çıkarıldı. Yemekler hem depremzedelere hem de bölgede çalışma yapan görevlilere ikram ediliyor. 

Depremzedeler için tüm imkanlarıyla seferber olduklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şunları kaydetti:

“Depremin üçüncü günü mobil mutfağımız Gölbaşı`na ulaşmıştı. Kazanlarımız depremin dördüncü günü yurttaşlarımız için kaynadı. İki haftadır ekiplerimiz orada büyük bir özveriyle çalışarak, depremzedelere ve bölgede çalışma yürüten görevlilere sıcak yemek ulaştırıyor. Her birine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hatay Samandağ`da da temizlik ekiplerimiz çevre temizliği konusunda yoğun bir çaba sarf ediyor. Orada da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mersin`de bölgeden binlerce yurttaşımız geldi. Burada barınma ve temel ihtiyaç malzemesi desteği gibi yaşamın her alanında yanlarında olmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Gönüllülerimiz ve duyarlı halkımızın da büyük desteğini gördük. Dayanışmanın büyük bir örneği sergileniyor. Herkese teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA