4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Sosyal Marketten 8257 vatandaş faydalandı


Silifke Belediyesi Sosyal Marketi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kucak açmaya devam ediyor. Belediye ve Türk Kızılay’ı Silifke Şubesi işbirliğiyle faaliyetlerini sürdüren Sosyal Marketten, hizmete açıldığı günden buyana toplamda 8257 vatandaş faydalandı.

 

Tarih : 28 Kasım 2018 Çarşamba 16:38   Okunma : 1092

Yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak için sosyal projelerine önem veren Silifke Belediyesi, Kızılay işbirliğiyle gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarla, ilçe halkının takdirinitoplamaya devam ediyor. Yoksulluğun azalması, israfın önlenmesi, toplumsal barış ve hoşgörüyü arttırmayı amaç edinen belediyenin 2018 ve 2019 yılında gerçekleştireceği projeler ise bir bir hayata geçiyor.

“YARDIMLAŞMAYI BENİMSEMİŞ BİR KENTİZ”

İhtiyaç fazlası, kullanılmış fakat kullanılabilir nitelikteki veya kullanılmamış ayakkabı, çocuk kıyafetleri, gelinlikler ve her yaştan kesime hitap eden giyim eşyalarını sosyal markete kabul ettiklerini açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Burada her vatandaşımızın gönül zenginliği yatıyor. İş adamlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın her kesimi bizlere destek veriyor. Halkımızın böyle kalıcı ve anlamlı bir hizmete destek vermeleri heyecanımıza güç verdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bulunduğum her ortamda gurur duyduğum bir konudan bahsettim ve yine bahsedeceğim. Silifke sosyal barışı en iyi yaşayan, kardeşliği, dostluğu en iyi sergileyen, ortak yaşama kültürünü en iyi benimsemiş, bütünlük içinde yaşama kültürünü en iyi ortaya koyan kentlerden bir tanesi. Bu özelliklerimiz bize gurur veriyor” dedi.

“BU MARKETTE GÖNÜL ZENGİNLİĞİ VAR”

Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren, “Bu marketimizde para geçmiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın iyiliği ve cömertliği geçiyor. Dili, dini, cinsiyeti, kimliği ve kişiliği ne olursa olsun her vatandaşımız bizim için değerlidir. Yaptığımız bütün hizmetlerimiz onlar içindir. Elbette bu yardımlarımız yeterli değildir fakat ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu yardımlara ihtiyacı kalmayana kadar da yeterli olmayacaktır.”

Paylaş :
Etiketler :  silifke, silifke belediyesi, atatürk köprüsü, Silifke Belediyesi Sosyal Marketi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA