12 Nisan 2025 Cumartesi

01:51   BEYAZ SARAY, DIPLOMATIK ÇABALARıN BAŞARıSıZ OLMASı HALINDE İRAN`A KARŞı TÜM SEÇENEKLERIN MASADA OLDUĞUNU SÖYLEDI   01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   16:11   YENIDEN REFAH PARTILI GENÇLER FILISTIN`E GITMEK IÇIN DILEKÇE VERDI   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:11   ÖZGÜR ÖZEL, ANNESINI KAYBEDEN FETHI AÇıKEL`E TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   15:01   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNDAN ARAZI SATıŞı... DEM PARTILI ESKI MECLIS ÜYESI KıLıÇ: ``ARAZI GERÇEK DEĞERININ ALTıNDA BIR RAKAMLA SATıŞA SUNULDU``   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"   11:24   MURAT EMIR: ``İLETIŞIM BAŞKANLıĞı BÖLGE MÜDÜRLÜKLERINE YAPıLAN ATAMALARDA ORTAK BIR TEK ÖZELLIK VAR, O DA TROL OLMALARı``   11:13   CHP`LI ADEM: "ÜRETICININ DERDIYLE ILGILENMESI GEREKEN KURUMLAR, SARAY`A BAĞLı ‘ÜST KURULLARA` DÖNÜŞMÜŞTÜR"   10:59   ESM SAMSUN ŞUBE BAŞKANı BULUT: "41 MILYONU AŞKıN KONUT ABONELERI YAPıLAN BU ZAMLARıN GERI ALıNMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

Başkan Zafer Şahin Özturan, esnafla buluştu..


AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, halkın teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

 

Tarih : 16 Mart 2017 Perşembe 23:57   Okunma : 2012

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan’ı ziyaret etti.

Esnaf temsilcileri ile görüşerek esnafın sorunlarını dinleyen Özturan, partisinin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Buldukları her fırsatta vatandaşla bir araya gelerek sorunlarına çözüm üretmek için çaba gösterdiklerini dile getiren Başkan Özturan, “Halkımızın teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye, artık eski Türkiye değil. Geleceğini planlayan, büyük hedefler doğrultusunda yürüyor. Bizler de halkımızın teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Özturan, Akdeniz İlçesi’nde faaliyet gösteren esnafın sorunlarının çözümü konusunda bilgi paylaşımında bulunduğu Fuat Kalkan'a göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  akdeniz, ak parti, zafer şahin özturan, referandum.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA