12 Mayýs 2024 Pazar

23:21   AYÞE ATEÞ`TEN BAHÇELÝ`YE ÇAÐRI: "GELÝN BU DAVANIN ÖNÜNÜ AÇIN"   23:07   TRENDYOL 1. LÝGE YÜKSELEN AMEDSPOR ÞAMPÝYONLUK KUPASINI ALDI   22:34   CUMHURBAÞKANI, DENÝZKURDU-II/24 TATBÝKATI`NA KATILAN ASKERLERE SESLENDÝ: "DENÝZ KUVVETLERÝMÝZÝN ARAÇ GEREÇ VE PERSONEL BAKIMINDAN EN ÜST SEVÝYEDE OLMASINA ÖNEM VERÝYORUZ"   22:28   TARIM VE ORMAN BAKANLIÐI YAÞ ÇAY ALIM FÝYATINI BELÝRLEDÝ   21:46   SÜPER LÝG`E YÜKSELEN GÖZTEPE ÞAMPÝYONLUK KUPASINI ALDI   21:07   SEFERÝHÝSAR SIÐACIK`TA MARÝNANIN GENÝÞLETÝLMESÝNE KARÞI EYLEMLER SÜRÜYOR... BELEDÝYE BAÞKANI YETÝÞKÝN: "GEREKÝRSE ÝNÞAAT ALANINDA ÇADIR KURACAÐIZ"   19:01   MHP MERSÝN MÝLLETVEKÝLÝ LEVENT UYSAL’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI   18:48   CHP`DEN BELEDÝYE BAÞKANLARINA “ÝSRAFLA MÜCADELE VE KAYIRMACILIK” GENELGESÝ: “KAMU KAYNAKLARININ ÝSRAFINDAN UZAK DURUN”   16:17   CUMARTESÝ ANNESÝ HANÝFE YILDIZ: ANNELER GÜNÜ`NÜN BENÝM ÝÇÝN BÝR ANLAMI KALMADI, ANNELÝÐÝM ELÝMDEN ALINDI   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, REYHANLI SALDIRILARININ 11`ÝNCÝ YIL DÖNÜMÜNDE YAÞAMLARINI YÝTÝREN VATANDAÞLARI ANDI   15:50   ALÝ MAHÝR BAÞARIR, SOMA MADEN FACÝASI DAVA SÜRECÝNÝ ELEÞTÝRDÝ: 10 YIL SONRA BÜROKRATLAR YARGILANMAYA BAÞLIYOR. NEDEN O GÜN YARGILAMADINIZ?   15:34   AKDENÝZ BELEDÝYESÝ EÞ BAÞKANI ARSLAN: “ANNELERÝN HAYALÝNÝ KURDUÐU BÝR DÜNYA KURULSUN”   15:15   ZELÝHA AKSAZ ÞAHBAZ: "`ONAYLI RANDEVU` SÝSTEMÝ VATANDAÞLARIN SAÐLIK HÝZMETÝNE ERÝÞÝMÝNÝ DAHA DA ZORLAÞTIRACAKTIR"   15:02   DEM PARTÝ MÝLLETVEKÝLÝ ALÝ BOZAN AÇIKLADI: AKP’LÝ ESKÝ BELEDÝYE BAÞKANI GÜLTAK VE EKÝBÝ BELEDÝYE ÞÝRKETÝNDEN DE AYLIK MAAÞ ALMIÞ!   14:50   CANAN GÜLLÜ : “TARÝKATLARLA ÝÞ BÝRLÝÐÝ PROTOKOLLERÝ ÝMZALAYAN ÝKTÝDAR, 9. YARGI PAKETÝ ÝLE KADINLARIN KAZANILMIÞ HAKLARINA KARÞI CEPHE OLUÞTURUYOR”   14:45   CUMARTESÝ ANNELERÝ`NÝN BÝNÝNCÝ KEZ TOPLANMASI FRANSIZ LE MONDE GAZETESÝNÝN ANA SAYFASINDA...   14:45   MÜSAVAT DERVÝÞOÐLU KORGAN`DA: FIRTINALI DENÝZLERDE ÝKTÝDAR MÜCADELESÝ VERECEÐÝZ   14:44   MEZÝTLÝ BELEDÝYE BAÞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZÝTLÝ ÝLÇE BAÞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAÞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETÝCÝLERÝYLE ANNELER GÜNÜ ETKÝNLÝÐÝNDE BULUÞTU  
 
     
   

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NÝN ÜNÝVERSÝTE ÖÐRENCÝLERÝNE EÐÝTÝM DESTEÐÝNÝN 2’NCÝ TAKSÝDÝ BUGÜN HESAPLARA YATACAK


Akdeniz Belediyesi’nin, üniversitelerin 2 ve 4 yýllýk bölümlerini kazanan öðrencilere saðladýðý eðitim desteðinde ikinci taksitler gençlerin banka hesap kartlarýna bugün yatýrýlacak. Eðitim desteðinden 315’i lisans, 216’sý da önlisans olmak üzere toplam 531 Akdenizli öðrenci faydalanýyor.

 

Tarih : 12 Nisan 2023 Çarþamba 21:45   Okunma : 357

Akdeniz Belediyesi’nin, üniversitelerin 2 ve 4 yýllýk bölümlerini kazanan öðrencilere saðladýðý eðitim desteðinde ikinci taksitler gençlerin banka hesap kartlarýna bugün yatýrýlacak. Eðitim desteðinden 315’i lisans, 216’sý da önlisans olmak üzere toplam 531 Akdenizli öðrenci faydalanýyor.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin, geçen yýl Ekim ayýnda yaptýðý toplantýda aldýðý oybirliði aldýðý kararla, üniversitelerin 4 yýllýk lisans ve 2 yýllýk önlisans bölümlerini kazanan Akdenizli gençlere eðitim desteði saðlanmasý kararlaþtýrýlmýþtý. Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak; 4 yýllýk lisans ve 2 yýllýk önlisans bölümlerinde okuyan öðrencilere saðladýklarý eðitim desteðinde, ikinci taksitlerin öðrencilere teslim edilen banka hesap kartlarýna bugün itibariyle yatýrýlacaðý bilgisini verdi.

Eðitim desteðinden 531 öðrenci faydalanýyor

Akdeniz Belediyesi’nin lisans öðrencilerine saðlayacaðý toplam 2 bin 300 TL tutarýndaki eðitim desteði 3 taksit halinde (750+750+800 TL); önlisans öðrencilerine saðlayacaðý bin 300 TL’lik eðitim desteði de 2 taksit halinde (650+650 TL þeklinde) banka hesap kartlarýna yatýrýlacaðý açýklanmýþtý. Öte yandan eðitim desteðinin ilk taksiti Ocak ayýnda öðrencilerin hesaplarýna yatýrýlmýþtý. Saðlanan destekten 315’i lisans; 216’sý önlisans olmak üzere toplam 531 öðrenci faydalanýyor.

“Gençlerimizin yanýnda olmaya devam edeceðiz”

Akdenizli gençlerin ve çocuklarýn eðitimine destek sunmaya devam edeceklerinin altýný çizen Baþkan Gültak; “Hem üniversite kazanan gençlerimizin eðitim hayatlarýný biraz daha rahat koþullarda sürdürebilmeleri hem de ailelerinin yükünü bir nebze hafifletmek için elimizden gelen her türlü imkânýmýzla öðrencilerimizin yanýnda olmayý sürdüreceðiz. Kentimize göç eden depremzede çocuklarýmýzý da yalnýz býrakmýyor, eðitimlerine destek veriyoruz. Öðrencilerimizden tek isteðimiz ise, derslerine sýký çalýþarak istedikleri yere gelmeleri, hem ailelerine hem de bizlere gurur ve mutluluk yaþatmalarýdýr. En kýymetli varlýðýmýz, geleceðimizin teminatý çocuklarýmýza tüm hayatlarýnda saðlýk, mutluluk ve baþarý diliyorum” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA