10 Mayıs 2024 Cuma

16:41   TARSUS BELEDİYESİ PARKLARINDA YENİLEME VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   16:38    BAŞKAN YILDIZ’DAN, ŞEHİT ANNESİ RABİA BULUT’A “ANNELER GÜNÜ” ZİYARETİ   16:33   ÖZGÜR ÖZEL ESKİŞEHİRDE KONUŞTU   14:57   ÖZGÜR ÇELİK: “İKTİDARIN HATALI POLİTİKALARI NEDENİYLE TOPLUMDA ÖĞRETMENLERİN İTİBARLARI, SAYGINLIKLARI AZALDI”   13:49    AHMET KAYA PARKI YENİLENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLİ OYUN ALANLARINA KAVUŞUYOR   13:39   GÜLCAN KIŞ’TAN ATAMA VE MÜLAKAT TEPKİSİ   11:06   ERHAN ADEM: "TÜRKİYE MİLLİ BOTANİK BAHÇESİ MÜDÜRLÜĞÜ`NDE 3 MİLYON LİRALIK BAKIR KABLO ÇALINDI. BAKANLIKTAN HÂLÂ SES ÇIKMIYOR"   10:57   SİNOPLU VATANDAŞ: “BİR YUMURTANIN KOLİSİ 100 LİRA, ETİN KİLOSU 600 LİRA OLMUŞ. ASGARİ ÜCRETLİ NASIL GEÇİNECEK?"   10:33   BURHANETTİN BULUT: "MİLLETİN VERGİLERİ MİTİNGLERDE, TEMEL ATMA TÖRENLERİNDE, PARTİ TOPLANTILARINDA ÇARÇUR EDİLMİŞ"   10:23   EĞİTİM SENDİKALARINDAN `ATAMA` VE `ŞİDDET` TEPKİSİ: “NE EĞİTİMİN NİTELİĞİ BIRAKILDI NE DE ÖĞRETMENLERİN MESLEK ONURU BIRAKILDI”   10:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ENGELSİZ YAŞAM PARKI, HEM ÖZEL ÇOCUKLARIN HEM ANNELERİN GÖZDESİ   10:11   OSMAN KAVALA YENİDEN YARGILAMA İSTEDİ: "ADALET HERKES İÇİN GEREKLİDİR"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ`NDE OCAK AYINDA İŞE ALINAN 50 İTFAİYE ERİ GÖREVE BAŞLADI   09:29   CHP MANİSA İL BAŞKANI ÖZALPER`DEN MADEN FACİASININ 10`UNCU YILINDA “SOMA” ÇAĞRISI… “SOMA MÜCADELESİNE DESTEK VEREN HERKESİ SOMA`YA BEKLİYORUZ”   09:25   VAHAP SEÇER, SEÇİM GÜVENLİĞİNDE GÖREV ALAN AVUKATLAR VE GÖNÜLLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ    01:30   ÖZGÜR ÖZEL: "ERDOĞAN`A `YURT DIŞINA GİTMEDEN ÖNCE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI`NDAN BRİFİNG ALMAM LAZIM` DEDİM. `GENEL BAŞKAN`A BRİFİNG VERİLSİN` DEDİ"   22:46   TBMM GENEL KURULU`NDA “SÖZ VERME” TARTIŞMASI… SAKIK: DÜŞMANCA TAVRINIZDAN SIKILDIK, BİÇER KARACA: DÜŞMANCA TAVIR NİTELEMESİNİ KABUL ETMEM   21:47   CUMHURİYET GAZETESİ, 100. YILINI KUTLUYOR... IŞIK KANSU: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞADIKÇA CUMHURİYET GAZETESİ DE YAŞAYACAKTIR"   21:03   ÖZGÜR KARABAT: "AKP İKTİDARI AÇISINDAN ENFLASYON BİR FIRSAT, VATANDAŞ AÇISINDAN İSE BİR DERT"   20:57   ÖZGÜR ÖZEL: "ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ, MÜLAKAT MAĞDURLARINI, ÇAĞDAŞ EĞİTİM TALEP EDENLERİ 18 MAYIS`TA SARAÇHANE MEYDANI`NA BEKLİYORUZ"  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN UÇURTMA ŞENLİĞİ


Akdeniz Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla uçurtma şenliği düzenledi. Millet Bahçesi sahil etabında düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çocuklar aileleriyle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

 

Tarih : 25 Nisan 2023 Salı 22:54   Okunma : 448

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ve TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliği yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Akdeniz’in farklı mahallelerinden gelip Mersin Millet Bahçesi’nde bir araya gelen yüzlerce çocuk uçurtma uçurdu. Sihirbazlık, yüz boyama, müzik, oyun grupları ve farklı aktivitelere katılan çocuklar, günün anlam ve önemine dair şiirler okudu, anne ve babalarıyla birlikte doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün yaşadı.

“Çocuklar mutlu, anneler mutlu”

Renkli ve eğlenceli buluşmada, Millet Bahçesi’ni dolduran çocuklar ve ebeveynlere hitap ederek bayramlarını kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden birindeyiz. 23 Nisan’ın hemen ertesinde, çocuklarımız ve ailelerimizle birlikteyiz. Güzel bir uçurtma şenliği düzenledik, çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği stantlar açtık. Hava güzel, mekân güzel… Anneler mutlu, çocuklar mutlu, bizler de mutluyuz. Bu vesileyle geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Her şeyin en güzeline layıksınız”

Başkan Gültak, Akdeniz’de barışı, huzuru ve kardeşliği tesis ettiklerinin de altını çizerek şöyle konuştu; “Bugün Akdeniz’de hangi mahalleye giderseniz gidin kavga yok. Barış var, kardeşlik var. Herkes eşit; Türkü, Kürdü, Alevi’si, Sünni’si, Zaza’sı, Romanı, Giritlisi… Herkes eşit. Her yere eşit hizmet veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Akdeniz’e ilk kez bir etüt merkezi açtık. Portatif havuzlar açıp çocuklarımıza yüzme öğrettik. Anneleri, şehir dışı gezilerine gönderdik. Çay Mahallesi’nde ilk kez kentsel dönüşüm projesinin bitmesini sağladık. Bu hizmetlerin hiçbiri daha önce yoktu. Hizmet ve projelerimiz artarak devam edecek. Çünkü sizler her şeyin en güzeline layıksınız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA