19 Nisan 2025 Cumartesi

23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR   22:07   GALATASARAY,  BODRUMSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   21:32   CHP`LI GÖKÇEN`DEN 3 EKIM`E ERTELENEN SARAÇHANE DURUŞMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: MAHKEMELER SUÇ OLMAYAN FIILLERI CEZALANDıRAMAYACAĞı IÇIN BERAAT KARARLARıNı GECIKTIRIYOR   21:23   GÖKÇE GÖKÇEN: "HUKUK ICAT EDIP GÜYA DOSTÇA UYARıLARLA INSANıMıZı TEHDIT ETMEK SUÇTUR"   21:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı, FILISTIN`E DESTEK IÇIN TAKSIM`E YÜRÜYECEK   21:07   İMAMOĞLU`NDAN IMZA KAMPANYASıNA DESTEK ÇAĞRıSı: BU IMZALAR BIR KIŞI YA DA PARTI IÇIN DEĞIL GÜZEL ÜLKEMIZIN YARıNLARı IÇIN ATıLıYOR   20:20   AHMET BARAN YAZGAN SAZLıDERE BARAJı`NDA: "SUYUMUZUN, TARLALARıMıZıN YOK OLMAMASı IÇIN DAVALARıMıZı AÇACAĞıZ"   20:12   CHP`LI VELI AĞBABA: İNŞALLAH 30 MILYON IMZAYı BULACAĞıZ VE 30 MILYON IMZAYı BULUNCA DA MEVCUT SEÇILEN CUMHURBAŞKANıNıN BIR MEŞRUIYETI KALMAYACAK     19:49   99 SANıKLı IKINCI SARAÇHANE DAVASı DURUŞMASı 3 EKIM`E ERTELENDI   19:22   İSTANBUL TABIP ODASı: TUTUKLU ÖĞRENCI ESILA AYıK SAĞLıK SORUNLARı NEDENIYLE SERBEST BıRAKıLMALıDıR   19:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU UTANÇ DOSYASıNDA GENÇ KARDEŞLERIMIZLE DAVANıN SONUCUNU BEKLIYORUZ"   18:46   YOZGAT`TA EKREM İMAMOĞLU IÇIN EYLEM YAPAN KAZANKAYA KÖYÜNDEKI ÇIFTÇILER: "BURAYA CHP`NIN ADALETI GELMEZSE BU IŞ DÜZELMEYECEK"   18:43   SAVUNMA YAPAN GENÇLER: DARBEYE KARŞı SOKAKTAYDıK... ANAYASAL HAKKıMıZı KULLANDıK, SUÇ IŞLEMEDIK, BERAATıMıZı ISTIYORUZ   18:11   YOZGATLı ÇIFTÇI SATıLMıŞ ARKOL: “TÜRKIYE CUMHURIYETI GIDIYOR ELIMIZDEN, ONU KORUYACAĞıZ”   17:43   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI YARıN YOZGAT`TA YAPıLACAK...ALI ABBAS ERTÜRK: “YOZGAT EMEĞIN, ALıN TERININ, ADALETIN, DOĞRULUĞUN KALESIDIR”   17:39   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ`TAN KÖYLÜ PAZARı ESNAFıNA ZIYARET  
 
     
   

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACA`NIN DERDİNİ DİNLEDİĞİ VATANDAŞ: “KIYMA YERİNE TAVUK CİĞERİ YİYORUZ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca`nın derdini dinlediği Denizlili vatandaş, Karaca`nın “Vatandaş şu an et yiyebiliyor mu?” sorusuna, elindeki poşeti göstererek “Kıyma yerine tavuk ciğeri yiyoruz” yanıtını verdi. Karaca “Söz veriyorum. İktidarımızda, Et ve Süt Kurumu ile et, peynir ve süt fiyatları yarıya inecek” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 13:07   Okunma : 502

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca`nın derdini dinlediği Denizlili vatandaş, Karaca`nın “Vatandaş şu an et yiyebiliyor mu?” sorusuna, elindeki poşeti göstererek “Kıyma yerine tavuk ciğeri yiyoruz” yanıtını verdi. Karaca “Söz veriyorum. İktidarımızda, Et ve Süt Kurumu ile et, peynir ve süt fiyatları yarıya inecek” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Çameli`de vatandaşların derdini dinledi. Karaca, bir kasabı ziyaretinde havuz medyasında kilolarca et alabilen vatandaş haberleri yapıldığını hatırlatarak, “Kilo ile et alabilen var mı?” diye sordu. Kasap, “Çok zor, eskisi gibi değil” dedi. Ziyaret sırasında, alışveriş yapmak için dükkana giren bir vatandaş ise “Vatandaş su an et yiyebiliyor mu?” sorusuna, aldığı tavuk ciğeri poşetini göstererek “Kıyma yerine tavuk ciğeri yiyoruz. Tavuk ciğeri alıyoruz” yanıtını verdi. Karaca ise “Söz veriyorum. İktidarımızda, Et ve Süt Kurumu ile et, peynir ve süt fiyatları yarıya inecek” diyerek iktidara geldiklerinde esnafın da halkın da nasıl nefes alacağını söyledi.

“ESNAFLIĞI BİTİRDİLER”

Civar köylerin ayakkabı tamiratını yapan emekli vatandaş yaşadıklarını şöyle anlattı:

“İnsanlar daha önce attıkları ayakkabıları artık tamir için daha sık getiriyorlar. Geri vitese takıldı. Tamir ediyoruz ama biz de bittik, ben emekliyim. Esnaflığı bitirdiler. Emekli maaşı 7 bin 500 lira dediler ama onu da tam vermediler. Ben soruyorum. Önceden ne kadar maaş alıyordun? 5 lira alıyordun. 5 alırken neler yapıyordun? O neler yapıyordun neler? 50 milyar maaş alsan yapabilecek misin? Yok yapamam. Olay burada.”

“BİZİMKİ YETMEZSE İHTİYARLARIN EMEKLİ MAAŞINI YİYORUZ“

Karaca`nın “Masrafını karşılayabiliyor musun?” diye sorduğu bir esnaf da “Mümkün olduğunca cepten yememeye çalışıyoruz ama yiyoruz, bizimki yetmezse ihtiyarların emekli maaşını yiyoruz. Buraya harcıyoruz” diyerek dert yandı. Karaca esnafa, “İktidara geleceğiz; 14 Mayıs`tan sonra ilk Kurban Bayramı`nda her birinin hesaplarında 15 bin TL olacak. Kurbanı keseceksiniz. Kavurmayı yapacaksınız. Torunlarla birlikte hep birlikte yiyeceksiniz. Ne yapmak lazım, değiştirmek” diyerek yanıt verdi.

“KADINLARLA BİZ BU ÜLKEYİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Karaca ziyaret ettiği bir kadın esnafa, kadınlarla Aile Destekleri Sigortası`ndan hesaplarına yatacak paraya, emeklilik hakkından üretici genç ve kadınların sigortalanmasına kadar CHP`nin kadın politikalarını anlattı. Karaca, “Bu ülkeyi kadınlarla birlikte değiştireceğiz. Bu düzeni birlikte değiştireceğiz. Esnafın da emeklinin de çocukların da yüzünü güldüreceğiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA