27 Haziran 2024 Perşembe

22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"   18:19   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASı... MEHTAP SAKINCI`DEN MAHKEME HEYETINE: "VERECEĞINIZ KARAR ÖLÜRKEN EN AZıNDAN IÇINIZI RAHATLATACAK BIR KARAR OLSUN"   17:53   ÇANAKKALE AYVACıK`TA ORMAN YANGıNı   17:45   DEM PARTI`DEN KAYYıM UYGULAMASıNıN KALDıRıLMASı VE YERINE KAYYıM ATANAN BELEDIYE BAŞKANLARıNıN GÖREVE IADESI IÇIN KANUN TEKLIFI   17:37   SAADET PARTISI`NIN 30 HAZIRAN`DA YAPACAĞı OLAĞANÜSTÜ KONGREYI IPTAL ETTI... KONGRE OLAĞAN TARIHINDE YAPıLACAK   17:30   SUAT ÖZÇAĞDAŞ`TAN YUSUF TEKIN`E: “GEÇICI KORUMA STATÜSÜNDEKI KAÇ ÖĞRENCIYE OKULA GELMEDIKLERI HALDE NOT VERILMIŞ VE KARNE DÜZENLENMIŞTIR”   17:24   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DAKI ILLERDE BIN KIŞIYE DÜŞEN HEKIM SAYıSı BIR”   16:57   SEVDA ERDAN KıLıÇ`TAN `KONAK BİLSEM` AÇıKLAMASı: "BIR OKULUN SADECE ÜÇÜNCÜ KATıNA HAPSETMEK AKP`NIN BILIM VE SANAT DÜŞMANLıĞıNıN YANSıMASıDıR"   16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   16:28   ÖMER FETHI GÜRER: “ASGARI ÜCRET MUTLAK SURETTE ARTTıRıLMALı”   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI  
 
     
   

CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur Oldu


Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında yıllardır çeşitli kademelerde görev alan, çalışkanlığı ve kişiliğiyle örnek bir tavır sergileyen Cemil Sungur, CHP Silifke’nin ilçe başkanı oldu.

 

Tarih : 14 Ocak 2019 Pazartesi 16:36   Okunma : 1273

Başkan Cemil Sungur, ‘Bu onurlu görevi bana layık gören tüm yönetim kurulumuza ve partililerimize sonsuz teşekkür ederim. Partime, Silifke’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını vurgulayan CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur; “Mart 2019 yerel seçimlerinde, ben ve yönetim kurulumuz üzerimize düşen görevin öneminin bilincinde, partimizin Silifke’de yeniden kazanması için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz.

Görev yaptığımız süre içinde şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım Silifke için, Cumhuriyet Halk Partisi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bunu parti çalışmalarımızı takip eden, çalışmalarımıza katkı koyan üyelerimiz yakından bileceklerdir. Partimizi, üyelerimizin samimi bir şekilde bir araya gelebileceği, sohbet edebileceği, sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşabileceği bir çatı haline getireceğiz. Birleştirici, bütünleştirici ve halkıyla, partilileriyle iç içe olan bir çalışma politikası içerisinde olacağız’ dedi.

"ZAMAN BİR OLMA VE BERABER OLMA ZAMANIDIR"

Parti içerisinde gruplaşmalara karşı olduğunu belirterek, birleştirici ve bütünleştirici bir politika izleyeceklerini açıklayan Başkan Sungur, ‘Benim için kişilerin çıkarlarından çok partimin çıkarları gelir. Türkiye’de artık bu gidişi değiştirmenin yolu olgunlaşmış durumdadır. Bu dönemi doğru bir şekilde yönetebilecek parti olan CHP’nin adım adım iktidara doğru ilerlediğini görmekteyim. Tabii ki bu doğrultuda CHP’nin de daha etkin bir şekilde çalışması gerektiğine inanıyorum.
Türkiye CHP iktidarına özlem duyuyor. Bu özlemi gidermenin en kararlı ve en doğru yoluda birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçer. CHP hiç kimsenin veya hiçbir kişinin partisi olmadığı gibi halkın partisi, Türkiye’nin partisidir. Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin CHP iktidarı ile tanışacağını bilmek, halkımızın yarınlarına daha güvenle bakabileceğini görmek Türkiye adına önemli bir kazanımdır.
İşte bunun için zaman el birliği, güç birliğiyle çalışma zamanıdır. Mahalle mahalle, İlçe ilçe, İl İl çalışarak Türkiye’yi bu karanlık tünelden çıkaracağız. Silifke İlçe Başkanlığı görevim süresince bütün partili arkadaşlarımla bir uyum içerisinde çalışacağımı belirtir, görevimin önce partimize, sonra ilçemize ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim’ diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA