19 Nisan 2025 Cumartesi

15:46   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ MURAT ABBAS TAHLIYE EDILDI   15:37   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI YARıN YOZGAT`TA YAPıLACAK... İL BAŞKANı YAŞAR: “ADALETSIZLIĞE YOZGAT`TAN SES VERIYORUZ, ALANLARA SıĞMAYACAĞıZ”   15:29   MURAT EMIR`DEN NUMAN KURTULMUŞ`A: "YAPTıĞıNıZ IŞ HUKUKSUZDUR, ANAYASA SıNıRLARıNıN IÇINDE KALACAKSıNıZ"   14:53   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN`DEN "YOUTUBE" AÇıKLAMASı   12:19   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ILÇEDEKI MUHTARLARLA BIR ARAYA GELDI   12:17   TARSUS BELEDIYESI`NIN EMEKLI EVI HIZMETE AÇıLDı   12:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ARATOS MATEMATIK EVI, BUGÜNE DEK BIN 400`DEN FAZLA ÇOCUĞU KONUK ETTI   10:47   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT LOKANTASı`NıN INŞAATıNı INCELEDI   10:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GÜLNAR`DA YOL YAPıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:46   TÜRK YıLDıZLARı, MERSIN SEMALARıNDA ILK IMZAYı PROVA UÇUŞUYLA ATTı   09:34   SILIFKE`DE 23 NISAN`DA ÇOCUKLAR YÜZECEK, BAYRAM COŞKUSU BÜYÜYECEK   10:57   OYUNCU CEM YIĞIT ÜZÜMOĞLU`NUN YURT DıŞıNA ÇıKıŞ YASAĞı ITIRAZı REDDEDILDI   10:52   YUSUFELI`NDE KURULMASı PLANLANAN HES PROJESI IÇIN BILGILENDIRME TOPLANTıSı, KÖYLÜLERIN TEPKISI ÜZERINE YAPıLAMADı   10:51   MHP`LI İSMET BÜYÜKATAMAN`DAN ÖZGÜR ÖZEL`E "3T" YANıTı: "ÖZGÜR ÖZEL`IN 3T`SI TALAN, TEZVIRAT, TESLIMIYET..."   10:50   CAN ATALAY`ıN ANNESI ŞÜKRAN ATALAY: “3 SENEDIR OĞLUM IÇERIDE, BUNUN HESABıNı KIM VERECEK BIZE? BU NEFRET, BU KIN BITSIN ARTıK”   10:47   MERSIN BAROSU`NDAN GÖKSU DELTASı IÇIN ÇAĞRı: "YANGıNLARı ÖNLEYIN"   10:42   ALTıN SON 5 YıLıN REKORUNU KıRDı: GRAM ALTıN 4 BIN 100 TL`YE YAKLAŞTı.   10:39   AYM`DEN, POLIS OPERASYONUNDA YARALANAN KIŞININ BIREYSEL BAŞVURU SONUCU "HAK IHLALI" KARARı...   10:29   CHP`YE KAYYUM IDDIASı... DEVA PARTISI LIDERI ALI BABACAN: "DEMOKRASI AYıBıDıR"   10:25   DENIZLERDE AV YASAĞı BAŞLADı... TRABZONLU BALıKÇıLAR, GELECEK SEZONDAN UMUTLU  
 
     
   

İMAMOĞLU DENİZLİ`DE: "YOLUN SONU GÖZÜKÜYOR, AMPUL IŞIK VERMİYOR"


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Denizli`de düzenlenen mitingde, “Yolun sonu gözüküyor. Bu dönem bitecek. Bir kardeşimiz ‘Ampul ışık vermiyor` diyor. Evet haklısın. Bu dönem bitecek. ‘Türk genci terörist değildir ‘diyor. Bu dönem bitecek, haklısın. ‘Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar ‘diyor gençler. Bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birleşeceksiniz, oylarınızı gelip Millet İttifakı`na vereceksiniz" dedi. 

 

Tarih : 4 Mayıs 2023 Perşembe 19:30   Okunma : 584

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Denizli`de düzenlenen mitingde, “Yolun sonu gözüküyor. Bu dönem bitecek. Bir kardeşimiz ‘Ampul ışık vermiyor` diyor. Evet haklısın. Bu dönem bitecek. ‘Türk genci terörist değildir ‘diyor. Bu dönem bitecek, haklısın. ‘Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar` diyor gençler. Bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birleşeceksiniz, oylarınızı gelip Millet İttifakı`na vereceksiniz" dedi. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli`de miting düzenledi. Mitinge, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. 

İmamoğlu burada yaptığı konuşmada, cumartesi günü düzenlenecek Büyük İstanbul Mitingi`ni işaret ederek, "Orada kurtuluşun reçetesi yazılacak" dedi. Herkesi Büyük İstanbul Mitingi`ne davet eden İmamoğlu konuşmasında şunlara da değindi: 

“14 MAYIS`TAN SONRA DENİZLİ DE HAKKINI ALACAK: Çok önemli bir dönüm noktasındayız, kıymetli Denizlili hemşehrilerim. Hep beraber çok çalışıyoruz ama daha çok azını gördünüz. Milletimiz için esas 15 Mayıs`tan sonra nasıl çalışacağız, Herkese göstereceğiz. Denizli hak ettiği yerde değil. 15 Mayıs`tan sonra Denizli de hakkını alacak. Türkiye`nin her yeri bir cennet köşesi, doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine gerçekten hak ettiği yerde değil. Paramızı pul ettiler, bir anda milletimizi bütün kazanımlarıyla yerle bir ettiler. Emeklisinden işçisine, memurundan sanayicisine, tarımla uğraşanından emeklisine herkesi ne yazık ki mağdur ettiler.  

GENÇLERE HESAP VERMEK ZORUNDAYIZ: Belli bir yaş üstü insanlar olarak çok uzun bunları dertleşebilir, konuşabilir, geçmişte neydik, bugün neyiz bunun sohbetini yapabiliriz. Gençleri görüyorum. Gençlere hesap vermek zorundayız. Gençlerin umudunu tazelemek zorundayız. Gençlerin yüreklerini ferahlatmak zorundayız. Sizleri mülakat altında ezdirmeyen bir sistemi var etmek zorundayız. Gençler adalet istiyor.  

BU MİLLETİ SİZ BÖLDÜNÜZ: Yolda gelirken binaların duvarlarında ‘Denizli Vatanı böldürmez` diye saçma sapan afişler asanları görüyorum. Allah aşkına ya bu milleti siz böldünüz siz. Oy veren-vermeyen, inançlı-inançsız, milli-gayri milli. Allah aşkına benim inancımı da benim milliyetçiliğimi de ölçecek kişi bu memlekette anasından doğmadı. Biz hepimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün Cumhuriyetinin evlatlarıyız.  

İSTANBUL MİTİNGİ`NDE KURTULUŞ REÇETESİ YAZILACAK: Bu hafta sonu büyük İstanbul Mitingimiz var. Orada ekonomiyi konuşacağız, orada Türkiye`nin ekonomik olarak kurtuluş reçetesi yazılacak. Bu ittifak güçlü bir ittifak. Bu ittifak iş birliğiyle başarmaya alışmış bir ittifak. Bu bölme girişimlerine fırsat vermeyeceğiz. Bu ahlak dışı davranışlara fırsat vermeyeceğiz.  

SIRA ARTIK TARİH YAZMADA: Sıra artık kalkınmada, şahlanmada sıra artık çok büyük bir tarih yazmada, Cumhuriyet`in ikinci yüzyılına muhteşem bir giriş yapmakta. Kiminle, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile. Denizli`nin doğasına sahip çıkacağız, tarihine sahip çıkacağız. Turizmde en üst seviyelere çıkarmak için bütün bilgi, beceri ve deneyime sahibiz. Bizi nelerle kirletmeye çalıştılar, ‘Efendim şunu yapamazlar, bunu yapamazlar. Maaş ödeyemezler, iş üretemezler.` Yapamadıkları metroları ben bitiriyorum arkadaşlarımla. Biz yapıyoruz İstanbul`da. Şimdi bu büyük hareket, bu büyük ekip kendini milletine adayıp yollara düşecek. Biz Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde kurulan bu ittifak ile çok başarılı işler yaptık.   

BUNUN ADI MİLLETİN HÜKÜMETİ OLACAK: Milletin ittifakı kazanacak. Bunun adı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun hükümeti değil, tek başına, bunun adı milletin hükümeti olacak. Hak, hukuk, adalet, liyakat, bereket, bolluk, erdem, ahlak aklınıza gelen bütün iyilikler, bütün güzellikler 15 Mayıs`ta yeniden başlayacak.  

İLK OYUNUZUN ADRESİ KILIÇDAROĞLUDUR: Kızlarımız, oğullarımız, pırlanta gibisiniz. Lisede okuyan üniversitede okuyan, ilk oyunu kullanacak, geleceğe umutla bakacak olan sizler, bu seçimde adresiniz, Millet İttifakı`dır. Bu seçimde adresiniz. Kemal Kılıçdaroğlu`dur unutmayın. Bu seçimde  kızabilirsiniz, haklısınız, öfkelenebilirsiniz, haklısınız, olabilir. Ama bu seçim önemli, mutlaka oy kullanın. Sevgili gençler, yolun sonu gözüküyor. Bu dönem bitecek. Bir kardeşimiz ‘Ampul ışık vermiyor` diyor. Evet haklısın. Bu dönem bitecek. ‘Türk genci terörist değildir ‘diyor. Bu dönem bitecek, haklısın. ‘Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar ‘diyor gençler. Sizi adaletle buluşturacak bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birleşeceksiniz, oylarınızı gelip Millet İttifakı`na vereceksiniz.”  

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA