11 Mayıs 2024 Cumartesi

11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   11:09   TAKSİ ÜCRETLERİNE GELEN ZAM... OSMANİYELİ TAKSİCİ: "MÜŞTERİLER `BUNDAN SONRA YÜRÜRÜZ` DİYORLAR"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   05:37   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   19:35   BM GENEL KURULU, FİLİSTİN`İN BM ÜYELİĞİNİ İÇEREN KARAR TASARISINI KABUL ETTİ   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   16:01   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS AYAK TENİSİ TURNUVASI DÜZENLİYOR   12:39   CHP`Lİ KİLLİK: "SÜLEYMAN SOYLU`NUN SAVCILIĞA YAPTIĞI ŞİKAYET TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDI``   11:01   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ DENİZ YÜCEL`DEN ÇEDES TEPKİSİ   10:18   MERSİNLİ EMEKLİLER YAZI ‘BAHAR ŞENLİĞİ’ İLE KARŞILADI   10:01   MERSİNLİLER ‘HELLO MERSİN’ İLE DÜNYAYA AÇILIYOR   16:41   TARSUS BELEDİYESİ PARKLARINDA YENİLEME VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Hürriyet’e Kadın Eli Değecek


Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Fatma Kurt, “Hürriyet’e kadın eli değecek.”

 

Tarih : 21 Ocak 2019 Pazartesi 00:53   Okunma : 1562

Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı  Fatma Kurt, Hürriyet Mahallesini adı gibi özgür bir hizmete kavuşturmak istediğini söyleyerek, “Hürriyet’e kadın eli değecek.”dedi.

Muhtarlığı halka dokunabilen bir sosyal sorumluluk makamı olarak gördüğünü vurgulayan Kurt, “Makama sadece oturmaya gelenler, evlerinde ki en güzel koltuğa oturabilirler.”açıklamasında bulundu.

VATANDAŞ İLE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM

Muhtarlığın yetkilerinin sınırlı olduğunu belirten Kurt, “Yetkilerim el verdiğince tüm vaatlerimi yerine getireceğim. Büyük vaatler veremem. Lakin siz mahalle sakinlerinin sorunlarını gerekli mercilere ileteceğime ve çözüm arayacağıma söz veriyorum.”ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  fatma kurt, hürriyet mahallesi, mersin, 2019 mahalli seçimler

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA