28 Haziran 2024 Cuma

16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   12:55   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERI SENDIKASı`NıN "EĞITIM NÖBETI" 33`ÜNCÜ GÜNÜNDE...    12:25   CHP LIDERI ÖZEL, ERKEN SEÇIM İÇIN TARIH VERDI   11:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU 31 MART`TA GÖRDÜK"   10:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘ÇEVRE- İKLIM- ENERJI ÇALıŞTAYı`   09:33   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT ANKARA’DA ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   09:11   ÖZGÜR ÖZEL: “BIR BUÇUK YıL SONRA SEÇIM OLUR”   22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: GENÇLERİN ENERJİSİYLE, AZMİYLE KAZANACAĞIZ. HAYDİ TÜRKİYE


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Sevgi Kılıç`ın yayınladığı ve Kılıçdaroğlu`nun cumhurbaşkanı seçilmesi halinde bir yıl içinde kadınlar ve gençler için nelerin değişeceğini anlattığı videoyu sosyal medya hesabından alıntıladı ve “O bizim atom karıncamız. Onun gibi gençlerin enerjisiyle, azmiyle kazanacağız. #HaydiTürkiye” dedi.

 

Tarih : 11 Mayıs 2023 Perşembe 13:11   Okunma : 604

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Sevgi Kılıç`ın yayınladığı ve Kılıçdaroğlu`nun cumhurbaşkanı seçilmesi halinde bir yıl içinde kadınlar ve gençler için nelerin değişeceğini anlattığı videoyu sosyal medya hesabından alıntıladı ve “O bizim atom karıncamız. Onun gibi gençlerin enerjisiyle, azmiyle kazanacağız. #HaydiTürkiye” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Sevgi Kılıç`ın yayınladığı ve Kılıçdaroğlu`nun cumhurbaşkanı seçilmesi halinde bir yıl içinde kadınlar ve gençler için nelerin değişeceğini anlattığı videoyu sosyal medya hesabından alıntıladı. Kılıçdaroğlu, “O bizim atom karıncamız. Onun gibi gençlerin enerjisiyle, azmiyle kazanacağız. #HaydiTürkiye” dedi.

İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Sevgi Kılıç`ın videodaki açıklaması şöyle:

“Merhabalar sevgili dostlar. Seçime üç gün kala bilmeniz gereken bazı şeyler var. Hava karardığında arkana bakmadan yürüyemiyorsun. Taksiye bindiğinde aile grubuna konum atıyorsun. Çalışmak istiyorsun, maaşının yarısı kreşe gidecek diye kara kara düşünüyorsun. Kiranı ödeyemiyorsun. İş başvurusu yapacaksın, torpilim yok nasıl olacak diye kara kara düşünüyorsun.

Arkadaşlarınla dışarıya çıkmak, sinemaya, tiyatroya gitmek lüks oldu. Bu yaşta ailenden para istemek gücüne gidiyor. Özgürlüğümüzü kaybettik. Bir tweetle dahi hukuksuzca gözaltına alınabiliyorsun. Üniversiteye gidiyorsun, barınacak yer bulamıyorsun.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLDUĞUNDA BİR YIL İÇİNDE SENİN İÇİN NELER DEĞİŞECEK?”

Peki ya Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olduğunda bir yıl içinde senin için neler değişecek? Kadına yönelik şiddetle mücadele seferberliği başlayacak. Aydınlatılmamış tek bir sokak dahi kalmayacak. Kadın hijyen ürünleri üzerindeki vergi yükü azaltılacak. Aile destekleri sigortasıyla ihtiyacı olan ailelerdeki kadına gelir desteği sağlanacak. İşe alımlarda torpil, mülakat kalkacak. Hayata atılma fonuyla genç girişimcilere destek sağlanacak. Gençler, gençliklerini yaşasınlar diye 1500 TL tutarında genç kart desteği sağlanacak.

“BİZ KADINLAR, BİZ GENÇLER LÜKS DEĞİL NORMAL BİR HAYAT İSTİYORUZ”

Biz kadınlar, biz gençler lüks değil normal bir hayat istiyoruz. Bizler, hak ettiğimiz hayatı daha adil, daha eşit, daha özgürce yaşamak istiyoruz sadece. Haydi sevgili arkadaşım, oy kabinine girdiğinde bir hayatın olduğunu hatırla. Senin derdini çözmek isteyene oy ver. Haydi gel bir olalım, birlik olalım. Daha adil, daha eşit, daha özgür bir Türkiye`yi hep beraber inşa edelim. Haydi gel 14 Mayıs`ta baharı kucaklayalım.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA